Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Diyet listesini yaziyorum. Tabi bu kisiye ozel bir liste uygulayacak olan olursa diye belirteyim.

Sabah (09:00 - 09:30)

Şekersiz çay
2 dilim peynir
5 tane siyah zeytin ya da 2 tam ceviz ici
1 tatli kasigi tahin
Mevsim yesillikleri (dereotu)
1 dilim esmer ekmek

Ögle (12:00 - 13:00)

2 kepce corba (beyaz unsuz, pirincsiz, sehriyesiz)
Sinirsiz salata (dereotlu)
4 yemek kasigi yogurt

Ikindi (15:00-16:00)

Sekersiz cay
1 adet esmer galeta (25 gr) 1 dilim peynir (30 gr)
Mevsim yesillikleri

Aksam (18:00)

3 kofte kadar et/tavuk/balik izgara/firin/haslama (100 gr) VEYA 10-12 yemek kasigi etli sebze VEYA kurubaklagil yemegi VEYA 3 ince dilim peynir
Sinirsiz salata ya da haslanmis sebze (1 yemek kasigi zeytinyagi)

Gece yatmadan en az 2 saat once

1 porsiyon meyve
4 adet tam ceviz ici VEYA 10-12 adet cig findik veya cig badem

VE gunde 2 bardaga kadar sekersiz komposto icilebilir ozellikle ayva kompostosu oneriyor.

Bir de yesil cayi emzirenler olarak kesinlikle tuketmememizi soyledi. Bol su tuketmek gerektigini biz emzirenlere yazmiyorum bile :)

Günaydın, kahvaltida 2 haslanmis yumurta, bir kk peynir, 6 tane zeytin, yarim dilim tam bugday ekmegiyle birlikte tahin pekmez yedim.

Kahvaltidan 2 saat sonra bir sekersiz turk kahvesi 4 kare bitter cikolata

Oglen bir kase dovme ve nohutlu soguk yogurt corbasi

Simdi de 2 tane hurma, bir gunkurusu ve 8 tane cig findik yedim

Merhaba kızlar sabahtan beri temizlik vb bitmedi
Kahvaltı simit sucuklu yumurta 5 zeytin 1 kk peynir bol yeşillik
Öğlen tavuk dürüm ayran
Ara sade Türk kahvesi bir adet çikolata
Akşam misafir var yemek yemesem iyi çünkü ıvır zıvır var tadına bakacağım canım çekiyor. Su bugün az ancak 2 oldu.. öğlen 40 dk dışarıda yürüdüm ama hava buz gibiydi.

Kahvaltı =
2 haşlanmış yumurta
1 dilim.ekmek
3 zeytin
Dereotu tere
1 çay bardağı laktoksuz süt
Ara öğün =
Şekersiz türk kahvesi 1 hurma
Öğle yiyemedim
Akşam =
Salata
Fırında karnıbahar
1 dilim ekmek
2.5 litre su
45 dk leslie

Günaydın kızlar kahvaltı için en uygun saat 9 buçuk derler gerçekten benim için de öyle
Sabahları yulaf yemeyi çok seviyorum doktorum haftada iki yiyebilirsin diyo ama ben 4 günü yiyorum diyebilirim çok tok tutuyo
Kahvaltı =
4 kaşıkyulaf
Yarım armut
1 bardak süt
1 çay kaşığı tarçın
ARA ÖĞÜN
1 şekersiz türk kahvesi
3 hurma
ÖĞLE YEMEĞİ
2 yumurtalı menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik
AKŞAM YEMEĞİ
1kase tavuk çorbası
Fırında kabak mücver
Salata
3.5 litre su
1 saat yürüyüş 45 dk leslie
( programimi sabahtan ayarlamam benim icin daha iyi oluyo

Selam kızlar
Akşam şehir dışından da olmak üzere kalabalık bir arkadaş grubum geliyor telaşım çok sabahtan beri mutfaktayım. Bebek gece uyumayınca gündüz uyudu ben de işleri yaptım şükür.
Sabah sucuklu yumurta bir tatlı kaşığı labne 5 zeytin bir kaşık humus yarım Simit roka tere
Öğle bezelye yemeği sadece
Akşam fırsat olursa ikramlardan yiyeceğim inşallah gündüz markete manava vb derken bir saat yürüdüm evde de hep ayaktayım bugün

Misafirim vardi bugun. Oglen ve aksam ayni seyleri yedim. Firinda tavuk patates, bulgur pilavi, yogurt corbasi. Arada da bir türk kahvesi ve iki kare bitter cikolata yedim. Uc bardak sekersiz cay ictim.

Iyi akşamlar,sanırım sizinde bebeğiniz benimki kadar 1 buçuk aylık falan..acaba yoğurt süt gaz yapmıyor mu??
.
Merhaba 37 günlük olduk biz de. Yoğurt yapmıyor ama süt hayatım boyunca problem oldu. Yoğurt peynir kefir tüketiyorum süt grubundan. Siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi hoşgeldiniz gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…