Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bence emzirirken kilo vermek icin acele etme. Benim boyum 160, kilom 63. Hedefim 58. Ayda bir kilo vermeyi hedefliyorum. Yaza kadar istediğim kiloya gelmis olacagim insallah. Senin de oyle cok fazla bir kilon yok bence. 4 haftada 3 kilo gayet iyi.
Haklisiniz, fakat cok sıkıldım artik istediigim kiyafetlere girememekten:KK43: umarim
Hedefimize ulasiriz

15822857153608828509819561994141.jpg
öğle yemeğim ekmek çavdar ekmeği. Yemeklerde salça kullanmayı sevmiyorum yazdan dometes sos yapıyorum kışın da onlarla pisiriyorum genelde .

Selam kızlar bende araniza katılmak isterim 8bucuk aylık oğlum var 75le hamile kaldım 88le doğuma girdim sezeryan oldum doğum sonrası fazla kilom gitmedi 82li rakamlardaydım hep. Boyumda 1.70 hedefim 65 kilo ama diyetisyenimle ufak hedefler koyuyoruz ilk hedefim 75 ikinci 70 üçüncü de 65 InşAllah. Bide şu diyet kelimesi beni psikolojik olarak beynimi çok etkiliyo hirsli biriyim diyetteyim dedigim an aylarca sifir kaçamak yapmadan ilerliyorum ve bu durumdan sıkılıp eskisinden çok sarıyorum pasta böreğe. Ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum belli ölçüde herşeyi yemek var planimda. Iki haftadır diyet degil de sağlıklı yaşam şeklinde beslenicem diye savaşıyorum beynimle su 15 gündür de bu şekilde beslenmeye çalışıyorum kendimi düzene sokmadan da buraya yazmak istemedim ama kendimi hazır hissediyorum artık. Iki hafta öncesi 82.600 düm bugün tartıda 79.4 dü gördüm InşAllah mart başı ilk hedefime ulaşmış olurum.❤

Hosgeldin aramiza. Birlikte insallah yavas da olsa kalici sekilde istedigimiz kilolara ulasiriz ❤

Listeye ekliyorum.

Kahvaltidan sonra okulda ogle arasinda sekersiz turk kahvesiyle birlikte iki tane hurma, 2 tabe gunkurusu, 6 tane cig findik yedim.

Saat 4te de yarim dilim kek, birkac tane findik yedim. Ogle yemegi yemeyince gozum dondu resmen.

Bende saat sekizde biraz bulgur pilavı yanına az tavuk sote ve ayran yedim . Am saat on on buçuk gibi hafif bişeyler daha yiyeceğim çünkü gece iki buçuk üç gibi yatıyorum .

X