Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kızlar
Kahvaltı =
4 kaşık yulaf
1bardak süt
1 muz

ARA ÖĞÜN =
şekersiz türk kahvesi
3 taze hurma

ÖĞLE YEMEĞİ =
Fırında kabak mücver
1 bardak ayran

AKŞAM YEMEĞİ =
Izgara hamsi
Salata

3.litre su . Kahvaltı sonrası yürüyüşe çıkmıştım oğluşla 8 km yürümüşümüz

Kızlar dün ve bugün fırında kabak mücver yaptım ya resimde kalori hesabı ve kullandığım miktarları belirttim sizin için küçük fırın tepsisi dolu çıkıyo ve çok lezzetli hemde kalorisi çok düşük dilimi 38 kaloriye denk geliyo. Cokda doyurucu ben bi tepsiyi yicem dahi deseniz bi kase yoğurtla bi öğün için çok yüksek değil

Okul, ev isi, cocuklar derken gun nasil bitiyor anlamiyorum

Kahvaltida 2 tane yumurta yedim sadece. Bir bardak sekersiz cay ictim.

Oglen yulaf lapasi yaptim, icine kuru uzum, cig findik, muz ve tarcin koydum. Benim favorim bu.

Arada bir sekersiz turk kahvesi ictim.

Simdi eve geldim. Cok ac hissetmiyorum. Belki iki tane hurma yerim. Bir kahve daha icebilirim.

Aksam da kelle paca var. sevmeyenler kusura bakmasin ama viruslerle bas etmenin en dogal ve guclu yolu.

Bende sabah tartıldım 78 kiloyum kahvaltı
1 haşlanmış yumurta yarım havuç 3 top peynir
Ara bir bardak tarçınlı süt 2 adrt ceviz
Öğle 3 kaşık tavuk göğsü 2 kaşık ıspanak sade soda
Ara sütlü şekersiz kahve 3 adet hurma

Bayılırım kelle paça ya hafta da 1 muhakkak içeriz 8 aylık oğluma dahi iciriyorum bir iki kaşık

Misafirlerimiz vardi oyle abartili bir sey yemedim. Ama vakit de bulamadim yazmaya. Artik su misafir isleri bitsin istiyorum ama bitmiyor yarin da bebek gormeye gelecekler of.

bugun kahvalti cay peynir 2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi zeytin 1.5 yumurta.

oglen sarimsakli yogurtlu eriste

bir filtre kahve

Aksam etli nohut yemegi salata yiyecegim.

Kizlar misafirsiz bir gunden merhababenim bebis cok kucak istiyor o yuzden her ogunu yazamiyorum. Sabah 1 yumurta 1.5dilim peynir 7zeytin 2dilim ekmek
Oglen tarhana corbasi 1d.ekmek
Ara 2d.kek findik kahve
Aksam 3 kasik buzluktan taze fasulye 100gr.somon ve 1d.ekmek ardindan 1 tatli k.tahin pekmez
Bugun erken aksam yemegi yedim. 2 3 saat sonra meyve ya da lactamil icer gunu kapatirim insallah

Yarin hava yagisli diye bugun yürüyüşün dıtını cikardim
Sabah 11de ciktim evden yeni girdim.

Ölüyorum yorgunluktan simdi bi antep fistikli baklava olsa ne guzel giderdi bu yorgunluğun üstüne

Eklentiler

• Screenshot_20200225-185747.png
    218 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar
1. Ara Türk kahvesi ceviz bir hurma bir incir bir kayısı
Öğle 2 köfte 3 kaşık şade makarna yarım simit bir kaşık labne ( sırf bir şey yiyeyim diye atıştırdım)
Akşam fotoda. Akşam yemeğinden 40 dk sonra yürüyüşe çıktım ama baya yavaş yürüyorum hamilelik öncesi bir saatte 8000 küsür adım olurdu şimdi 6000 de kaldım 50 dk da. Gelince bir çay bardağı kefir içtim
Sonra çay ile azıcık soslu mısır yedim bir yemek kaşığı kadar

Eklentiler

• EC5C4879-063E-4FC8-939E-E2B45EECEA8B.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 29
  • E38D9CA1-045C-40BA-BB1E-A00B44BB08CC.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 28
Canim acayip tatli cekti. Iki kuru incir ve iki ceviz yedim.
Ben de bugün sevmesem de incir yedim tatlı isteğim gitsin diye. Paketli ürün ve şeker içerikli hamur işlerini evde yapılsa da bir kaç gün tüketmek istemiyorum. Çünkü biliyorum bir alışırsam gece gece kalkıp gofretler bisküviler yerim..kuru meyve ve simit ile bastırmaya çalıştım kendimi bugün

Incir sut yapar diyorlar, saglikli ayni zamanda. Sevmesen de ilac niyetine ye

Hayırlı günler kızlar ‍♀

Kahvaltı =

haşlanmış yumurta
Yarim portakal
1 hindi füme
1 dilim peynir
Yeşillik

Öğle yemeği =
1 tabak bakla yemeği
1 kase yoğurt

Ara öğün=

Şekersiztürk kahvesi
3 hurma

Akşam yemeği =
1 kase mercimek çorbası
1 tabak bakla yemeği
1 dilim ekmek

3litre su . Bugün yamuna taytım geliyo eşim oğlana bakarsa 1 saat tempolu yürür gelirim yoksa evde 45 dk leslie yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…