3 hafta önce 67,3 idim bu pazar tartıldım 63,2 çıktım boyum 1.53Kac kilosun? Şok diyetler sutunu etkiler o yuzden deneme bence.
3 hafta önce 67,3 idim bu pazar tartıldım 63,2 çıktım boyum 1.53
Bayılırım kelle paça ya hafta da 1 muhakkak içerizOkul, ev isi, cocuklar derken gun nasil bitiyor anlamiyorum
Kahvaltida 2 tane yumurta yedim sadece. Bir bardak sekersiz cay ictim.
Oglen yulaf lapasi yaptim, icine kuru uzum, cig findik, muz ve tarcin koydum. Benim favorim bu.
Arada bir sekersiz turk kahvesi ictim.
Simdi eve geldim. Cok ac hissetmiyorum. Belki iki tane hurma yerim. Bir kahve daha icebilirim.
Aksam da kelle paca var.sevmeyenler kusura bakmasin ama viruslerle bas etmenin en dogal ve guclu yolu.
SüpersinBayılırım kelle paça ya hafta da 1 muhakkak içeriz8 aylık oğluma dahi iciriyorum bir iki kaşık
Bakalım geri gelcek mi ben pazar sabahları tartılıyorum ama buraya cumayı yazarımGuzel kilo vermissin 3 haftada
Ben de bugün sevmesem de incir yedim tatlı isteğim gitsin diye. Paketli ürün ve şeker içerikli hamur işlerini evde yapılsa da bir kaç gün tüketmek istemiyorum. Çünkü biliyorum bir alışırsam gece gece kalkıp gofretler bisküviler yerim..kuru meyve ve simit ile bastırmaya çalıştım kendimi bugünCanim acayip tatli cekti. Iki kuru incir ve iki ceviz yedim.
Incir sut yapar diyorlar, saglikli ayni zamanda. Sevmesen de ilac niyetine yeBen de bugün sevmesem de incir yedim tatlı isteğim gitsin diye. Paketli ürün ve şeker içerikli hamur işlerini evde yapılsa da bir kaç gün tüketmek istemiyorum. Çünkü biliyorum bir alışırsam gece gece kalkıp gofretler bisküviler yerim..kuru meyve ve simit ile bastırmaya çalıştım kendimi bugün