Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydin haftasonu yogundum, pek yazamadim. Menulerimi paylastim ama.

Bugün kahvaltıda yine klasik 2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin ve 1 sekersiz cay.

12 gibi sekersiz bir turk kahvesi ve yaninda 2 veya 3 kare bitter cikolata yerim.

Oglen ton balikli salata yiyecegim.

Arada hurma, gunkurusu ve cig findik.

Aksam da dunden kalan yemeklerim vardi. Firin tavuk, patlican, yogurtlu corba.

Yatmadan once belki kabak cekirdegi yerim.

Bugun çocuklar uyursa leslie yapmak istiyorum ama dun geceden cok uykusuzum. Haftasonu da yorucu gecti. Enerjim olur umarim.

Hayırlı günler kızlar
KAHVALTI=
Yulaf karışımı
ARA ÖĞÜN =
şekersiz türk kahvesi
iki kare bitter çikolata
maden suyu
ÖĞLE YEMEĞİ =
1bardak ayran
köz patlıcan salatası
iki kuşbaşı ızgara şiş
2 dilim çavdar ekmeği
ARA ÖĞÜN =
1 bardak tarçınlı kefir
5 fındık
AKŞAM YEMEĞİ =
Fırında yağsız kabak mücver
Salata
3litre su
45 dk yürüyüş

Gunaydin.

Maalesef cok yogun gecen bir haftanin sonrasinda tekrar sahalara donuyorum bu yogunlukta diyet listeme uyamadim. Insallah yarindan itibaren olacagim.

Kahvalti;

3 dilim ekmek
Cay
Peynir
3 cay kasigi bal
3 cay kasigi sekersiz findik ezmesi

Ogle yemegim
Buyük bir ihtimalle aksam yemegim de ayni

Diyet yemek yapicam diye karman corman seyler yapiyorum

Pirincsiz patatessiz unsuz yemek yapmaya çalışıyorum

Eklentiler

• 20200224_141857.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 31
Gunaydin.

Maalesef cok yogun gecen bir haftanin sonrasinda tekrar sahalara donuyorum bu yogunlukta diyet listeme uyamadim. Insallah yarindan itibaren olacagim.

Kahvalti;

3 dilim ekmek
Cay
Peynir
3 cay kasigi bal
3 cay kasigi sekersiz findik ezmesi
Ben de aynen cok misafirli ve yemeli gunlerin ardindan yarin tekrar yazmaya basliyorum. Kilo vermeyi birak almis bile olabilirim bu arada

Selam kızlar bende katılmak istiyorum size 3 haftadır diyetteyim4.1 kilo verdim biraz motivasyona ihtiyacım var katılabilirmiyim
Tabi ki katılabilirsin. Hosgeldin

Ben bugun biraz abur cubur yedim, stresli bir gundu, kendime izin verdim. Yarin tam gaz devam.

Yarın yeni bi diyete başlıycam bende şok yapayım diyorum vücuduma. Sabah sütlü kahve öğlen haşlanmış sebze ve yoğurt akşam da elme ve yoğurt. 1 hafta uygulıycam

Günaydın kızlar dün okula ve ablama gidince çok fena bozdum beslenmeyi sabah suratıma çarptı tartı
Sabah kahvaltı ekte

Eklentiler

• 8C4AEEB9-B14C-4EE8-BA44-9ABE28C84843.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 31
Neler yapiyorsun bilmiyorum ama ekmek tatli abur cubur pilav makarna olmayinca biraz da porsiyon kontroluyle verilir insallah. Ben diyetisyenimin verdigi listeyi paylasmistim birkac sayfa once.
Dediklerinin hepsini kestim zaten porsiyonları da kalori hesabıyla tartarak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…