Bende katılmak istiyorum size kızlar
Ben de aynen cok misafirli ve yemeli gunlerin ardindan yarin tekrar yazmaya basliyorum. Kilo vermeyi birak almis bile olabilirim bu aradaGunaydin.
Maalesef cok yogun gecen bir haftanin sonrasinda tekrar sahalara donuyorumbu yogunlukta diyet listeme uyamadim. Insallah yarindan itibaren olacagim.
Kahvalti;
3 dilim ekmek
Cay
Peynir
3 cay kasigi bal
3 cay kasigi sekersiz findik ezmesi
Tabi ki katılabilirsin. HosgeldinSelam kızlar bende katılmak istiyorum size 3 haftadır diyetteyim4.1 kilo verdim biraz motivasyona ihtiyacım var katılabilirmiyim
Teşekkürler. Zararın neresinden dönersen kâr olurTabi ki katılabilirsin. Hosgeldin
Ben bugun biraz abur cubur yedim, stresli bir gundu, kendime izin verdim. Yarin tam gaz devam.
Yarın yeni bi diyete başlıycam bende şok yapayım diyorum vücuduma. Sabah sütlü kahve öğlen haşlanmış sebze ve yoğurt akşam da elme ve yoğurt. 1 hafta uygulıycam
Burdaki herkes emziriyo mu bende 3 aylık bebeğim 20 kilo fazlamla geldim
77 yim die biliyorum ama net olarak yarın sabah tartılıcamHosgeldin. Evet emziriyor neredeyse hepimiz. Kac kilosun?
Ne yapmamı önerirsiniz peki çünkü rutine girdim ve bi değişiklik yaypmam lazımHosgeldin. Emziriyorsan bu sok diyetleri tavsiye etmem.
Ne yapmamı önerirsiniz peki çünkü rutine girdim ve bi değişiklik yaypmam lazım
Dediklerinin hepsini kestim zaten porsiyonları da kalori hesabıyla tartarak yiyorumNeler yapiyorsun bilmiyorum ama ekmek tatli abur cubur pilav makarna olmayinca biraz da porsiyon kontroluyle verilir insallah. Ben diyetisyenimin verdigi listeyi paylasmistim birkac sayfa once.
Dediklerinin hepsini kestim zaten porsiyonları da kalori hesabıyla tartarak yiyorum