63 geldim. Sali gunuyle ayni. Neyse ki 1 kilo vermis oldum toplamda. Amacim ayda bir kilo verip Temmuza kadar istediğim kiloya ulasmak
Kahvalti; 2 yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, ihlamur
160 cm canimCanim boyun kac onu da ekleyeyim
Biz daha cok sekersiz ve karbondihratsiz beslenmeye calisiyoruz canim. Uzun sure ac kalmak sutunu azaltabilir bence. Az ama sık araliklarla yemek daha iyi olur bizim icin. Ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapmaya calisiyorum bir de paketli gida ve ekmek tuketmemeye calisiyorumMerhaba kizlar bende varim, if orucu ile kilo veren emziren anne var mi sütüm
Etkilenir mi
HosgeldinSelam kızlar ben de katılmak isterim aranıza . 4 gün öncesine kadar bende emziriyodum kızım 22 aylık olucak yakında emzirmeyi kestim . Boyum 153. Hamile kaldığım ay 48 kiloydum . Ama ondan öncesi 46 . Doğuma 70 kiloyla girdim . Tam 22 kilo aldım . Doğumdan bir hafta sonra 60 kiloydum . Daha sonra hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . Sonbahardan beri bi dikkat ettim bi etmedim derken bu sabah 51.6 yım . Ama ben spor ağırlıklı zayıflamaya çalışıyorum . Yediklerime pek dikkat etmeden . Zaten sebzeciyimdir . Aynı kekilde devam ediyorum . Gectiğimiz bir ay spora ara vermiştim iki gün önce yine başladım hedef 48 olmak . Şuan leslie yapıyorum bazen de bölgesel çalışıyorum
Ne güzel yaa bende 156 boyundayim, kilom zorla 4 haftada 62 ye indi, 65den, cok yavas ilerliyor sanki, dün yine 63 ciktiBiz daha cok sekersiz ve karbondihratsiz beslenmeye calisiyoruz canim. Uzun sure ac kalmak sutunu azaltabilir bence. Az ama sık araliklarla yemek daha iyi olur bizim icin. Ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapmaya calisiyorum bir de paketli gida ve ekmek tuketmemeye calisiyorum
Bence emzirirken kilo vermek icin acele etme. Benim boyum 160, kilom 63. Hedefim 58. Ayda bir kilo vermeyi hedefliyorum. Yaza kadar istediğim kiloya gelmis olacagim insallah. Senin de oyle cok fazla bir kilon yok bence. 4 haftada 3 kilo gayet iyi.Ne güzel yaa bende 156 boyundayim, kilom zorla 4 haftada 62 ye indi, 65den, cok yavas ilerliyor sanki, dün yine 63 ciktisaglikli besleniyorum 2 lt su iciyorum kafayi yiyecegim artik, acaba online diyete mi basvursam ne önerirsiniz bana 20 kilo aldim dogumdan sonra 67ydim 70 den bebegim 7 aylikken 65 oldum, simdi 62-63 arasi, hedefim 50-53kg
Cok iyi olur. Ornek olur bize deYeni gelen arkadaslar hosgelmisler. Boy ve kilosunu yazanlari listeye ekleyecegim.
Diyetisyene gittim arkadaslar bugun. Verdigi listeyi isterseniz sizinle de paylasabilirim.
Çok iyi olur bizede örnek olurYeni gelen arkadaslar hosgelmisler. Boy ve kilosunu yazanlari listeye ekleyecegim.
Diyetisyene gittim arkadaslar bugun. Verdigi listeyi isterseniz sizinle de paylasabilirim.