- 28 Mart 2018
- 5.155
- 12.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın bugün bende duştan sonra gobisimin kuculdugnu fark.ettmMerhaba kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta + oğlumun yumurtasının beyazı
1 dilim kaşar
1 dilim ananas
Domates
1/2 simit (çok dolu dolu oldu kahvaltı resmen doydum)
11:30 Türk kahvesi 2 kare çikolata
15:30 öğle akşam birleşmek zorunda kaldı. İlk defa fırında güveçte etli bamya yaptım Harika oldu tavsiye ederim. Akşam Kızımla yürüyüş yaptık dönüşte dondurma yedik.
20:00 de 1 wasa 1 dilim kaşar yedim. Günlerdir bu kadar doymadım herhalde
20dk hareketlerimi yaptım. 10bin adımı bitirdim yürüyüşte (kızımla baya yavaş yürüyoruz ama onunla ilgilenmek ayrı bir spor) günü 12bin ile kapatıyorum.
Bir de cuma ve bugün aynı kıyafetle spor yapıp fotoğraf çektim. Bir iki gündür kol ve göğüs egzersizleri de eklemiştim 1-2 dk göğüs altımdaki bombe azalmaya başlamış sanki. Sol yeni sağ eski olan. Arada 4 gün olması umutlandırdı beni. Hem de yarın filan regl olurum yani. (Bu arada lütfen eş ve yetişkin erkeklerin fotoyu görmemesine dikkat edin lütfen)
Yavaş tempo ile 10 dk ile başlayıp hergün 5 dk artırabilirsin. Yürüyüş ile aynı şey bana göre. benim dışarıda yürüyüş imkanım olmadığı için çalıştığımdan dolayı bu aleti eve aldık.Az önce yürüyüş yaparken düşündüm şuan bacaklarımda cok yağ dokusu var sorun olur mu yapsam diye yoksa yürüyüş yapıp biraz daha versem de öyle mi çıksam acaba?
5 kiloyu 5 ayda verdim cnm. Nisan ayından beri eliptik çeviriyorum, her gün 2,5 lt su içiyorum ve akşamları saat 19'dan sonra bir yudum yemek yemiyorum. bu şekilde verdim kilo.Ay ne güzel ne kadar sürede verdin peki canım
Hayır, benim kahvaltı ile aram yoktur. Genelde öğlenleri dünyaları yerim sabah ve akşamları böyle bir kaç yudum bir şeyler. kilo vermeden önce de sabahları bir şey yemezdim ama akşamları götürürdüm. Akşam yemeğini neredeyse sıfıra indiriyorum. Böyle bir kaç yudum bir şeyle geçiştiriyorum. Bu arada ben emzirmiyorum cnm Sorarsan eğer :)Zaman olmadığı için mi kahvaltı az tuttun?
Ekmeği tamamen çıkartmalısın hayatından cnm. Ben 7 aydır ekmek tüketmiyorum. Özledim çok ama alıştım artık ekmek eve çok alınmıyor. 1 tane alıyoruz oğlum 3 gün kemiriyor :) eşim de benim kafada.30 dakika yürüyüş ve 30 dakika leslie yaptım az önce.
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 3 bardak çay içtim. Uzun zamandır icmemstm çay beya ekmek yedim birazda.
Bu arada ben kahvaltıyı genellikle en iyi öğün olarak yiyorum.
Diyetsynm hep kahvaltı en iyi öğün olsun diyordu ve ben artık kahvaltmi iyi yapmaya calsyrm. Acaba denesen farklı bir sonuç alır msn?Yavaş tempo ile 10 dk ile başlayıp hergün 5 dk artırabilirsin. Yürüyüş ile aynı şey bana göre. benim dışarıda yürüyüş imkanım olmadığı için çalıştığımdan dolayı bu aleti eve aldık.
5 kiloyu 5 ayda verdim cnm. Nisan ayından beri eliptik çeviriyorum, her gün 2,5 lt su içiyorum ve akşamları saat 19'dan sonra bir yudum yemek yemiyorum. bu şekilde verdim kilo.
Hayır, benim kahvaltı ile aram yoktur. Genelde öğlenleri dünyaları yerim sabah ve akşamları böyle bir kaç yudum bir şeyler. kilo vermeden önce de sabahları bir şey yemezdim ama akşamları götürürdüm. Akşam yemeğini neredeyse sıfıra indiriyorum. Böyle bir kaç yudum bir şeyle geçiştiriyorum. Bu arada ben emzirmiyorum cnm Sorarsan eğer :)
ben emzirmiyorum cnm. 5 ay önce 63 kiloydum. şu anda 58 kiloyum. Oğlum da 4 yaşında :)Diyetsynm hep kahvaltı en iyi öğün olsun diyordu ve ben artık kahvaltmi iyi yapmaya calsyrm. Acaba denesen farklı bir sonuç alır msn?
Sporum hep kesintiye ugruyor benim emzirmek icin sabah yarim saat yürüyüş yaptık 20 dakika da leslie yapacktm eve geldim kiii memmee diye yapışan bir boncuk inan ayarlamk cok zor uyku saati ve cikismi.
Sen nasl ayarlyrsn canım emzrmyi?
Bu arada 5 ayda 5 kilo geri almdysan cok güzel.
Ben hamile kalmadn 3 ayda 13 kilo verdm karatay ve sporla. Şimdi gine 2 ögune gecmk istesem de çok zor.
Emziriyorum okumuşum yaaben emzirmiyorum cnm. 5 ay önce 63 kiloydum. şu anda 58 kiloyum. Oğlum da 4 yaşında :)
kahvaltı yapmayı ben sevmiyorum. çok eskiden beri lise zamanından kalan bir alışkanlık bu. Hafta sonları da sofraya oturduğumda bir kaç yudum yer kalkarım.
Ekmeği de uzun zaman önce kestim. Hiç yemiyorum. Kahvaltıyı sıkı yapmak tabi ki güzel ve sağlıklı bir yöntem ama ekmek baş düşman cnm
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanır cnmKızlar eşim rahatsızlandığı için ( durmayan kusma ishsl ateş) hastaneye gittik. Kanda viral enfeksiyon varmış. Mide bağırsak enfeksiyonu da covid de olabilir dediler. Covid testi yapıldı dua edin lütfen. Serum takıldı hala çok halsiz.
Evde izole ettik ama günlerdir zaten temas ettik çocuklara filan. Hastanede enfeksiyonu çıkan ve test yapılan çok kişi var. Dikkat edin kendinize
Kızlar eşim rahatsızlandığı için ( durmayan kusma ishsl ateş) hastaneye gittik. Kanda viral enfeksiyon varmış. Mide bağırsak enfeksiyonu da covid de olabilir dediler. Covid testi yapıldı dua edin lütfen. Serum takıldı hala çok halsiz.
Evde izole ettik ama günlerdir zaten temas ettik çocuklara filan. Hastanede enfeksiyonu çıkan ve test yapılan çok kişi var. Dikkat edin kendinize
[/QUOTE[/QUOT
geçmiş olsun dlerim bişey mi çıkmaz
Çok geçmiş olsun umarım degldrKızlar eşim rahatsızlandığı için ( durmayan kusma ishsl ateş) hastaneye gittik. Kanda viral enfeksiyon varmış. Mide bağırsak enfeksiyonu da covid de olabilir dediler. Covid testi yapıldı dua edin lütfen. Serum takıldı hala çok halsiz.
Çok geçmiş olsun umarım degldrKızlar eşim rahatsızlandığı için ( durmayan kusma ishsl ateş) hastaneye gittik. Kanda viral enfeksiyon varmış. Mide bağırsak enfeksiyonu da covid de olabilir dediler. Covid testi yapıldı dua edin lütfen. Serum takıldı hala çok halsiz.
Allah Allah cok gecmis olsun lutfen sonucu yaz merak ettimKızlar eşim rahatsızlandığı için ( durmayan kusma ishsl ateş) hastaneye gittik. Kanda viral enfeksiyon varmış. Mide bağırsak enfeksiyonu da covid de olabilir dediler. Covid testi yapıldı dua edin lütfen. Serum takıldı hala çok halsiz.
Yediklernzii gözden geçirin çocuklarnz da aynı şeyleri yediler mi onlarn durumları nasıl belki yedgnz bisey doknmstrTest sonucu daha çıkmadı ama akşamdan beri benim de aynı şekilde mide bağırsak fena. Teşekkür ederim hepinize