Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam 15 dk Leslie
Ara öğün sade Türk kahvesi ( resimdeki çikolatayı yemedim)
Akşam fırın poşetinde tavuk salata yoğurt zeytinyağlı kabak
Birazdan meyve yiyeceğim

Eklentiler

• 62F9B79B-2AD2-4424-98D2-C6625902CC04.jpeg
    62F9B79B-2AD2-4424-98D2-C6625902CC04.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 35
  • DDF364D6-5E0D-4339-A432-0AC1883F80E8.jpeg
    DDF364D6-5E0D-4339-A432-0AC1883F80E8.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 38
Ogle yemeginden sonra bir turk kahvesi ve iki kare bitter daha yedim. Saat 4te iki tane hurma, 8 tane cig findik. Aksam yemegi doyana kadar etli nohut. Tam doyana kadar yedim cunku daha sonra yatmaya yakin acikiyorum, abur cubura gidiyor elim. Dun gece yatmadan once bir isirik kek aldim cunku 🙈

Bugun evde oldugum icin daha saglikli bir gun oldu.

aksam yemegi ve ogleyemegim ayni

Tarhana corbasi 1 kase
2 dilim kepekli ekmek
1 kase kereviz yemegi

2 yk mantar sote

Ogle yemeginden sonra bir turk kahvesi ve iki kare bitter daha yedim. Saat 4te iki tane hurma, 8 tane cig findik. Aksam yemegi doyana kadar etli nohut. Tam doyana kadar yedim cunku daha sonra yatmaya yakin acikiyorum, abur cubura gidiyor elim. Dun gece yatmadan once bir isirik kek aldim cunku 🙈

Formul erken yatmakta. Erken yatiyorsun emzirmeye kalktikca da su iciyorsun bitiyor gidiyor 😅

Ahhh ahhh. Aslinda 11 olmadan yataga giriyoruz ama benimkilerin uyumasi 12yi geciyor. Hatta bazen ufaklik gece hic uyutmuyor 😥😩

Bu yuzden benim bebegi erken yatirmaya alistirdim 8 de. Hem erken yatmasi faydali buyume hormonlari erken saatlerde salgilaniyor en cok hem de o uyuduktan sonra 1 2 saat ben de dinlenip oyalanip yatiyorum 10 gibi 😅

Yarın tartı günü ve ben kızım yemek yerken onunla bir daha yemek yedim. Niye doymuyorum ya baya da iyi yemek yemiştim akşam 17:30 da.. erken olduğu için mi acıkıyorum

Yarın tartı günü ve ben kızım yemek yerken onunla bir daha yemek yedim. Niye doymuyorum ya baya da iyi yemek yemiştim akşam 17:30 da.. erken olduğu için mi acıkıyorum
Aslinda cok erken yemiyorsun. Cok acikinca sut ic bence. Ben dun oyle yaptim. Aksam yemegini cok saglam yiyememistim. 2 avuc kabak cekirdegi yedim. Yatarken de sut ictim.

Süt mideme dokunuyor ama az önce ayran içtim sırf yemeyim diye resmen içim kazınıyor
Bu laktozsuz sutler de mi dokunuyor? Birkac tane kuru meyve ye. Ben demin bir tane gunkurusu attim agzima. Bir bardak da sut ictim cunku emzirince acikiyorum. Cok normal, kalori harcıyoruz emzirrken.

Süt mideme dokunuyor ama az önce ayran içtim sırf yemeyim diye resmen içim kazınıyor

Allah allah. 2 kere aksam yemegi yemissin bu kadar acikman normal mi 🤔 bence bunyen alismis gec saatlerde yemeye o yuzden ariyor. Ben hamilelikte dahil gec saatlerde yemedigim icin acikmiyorum. En son 5 civari yemek yedim bugun su an ac degilim sabaha kadar suya devam 😁

Allah allah. 2 kere aksam yemegi yemissin bu kadar acikman normal mi 🤔 bence bunyen alismis gec saatlerde yemeye o yuzden ariyor. Ben hamilelikte dahil gec saatlerde yemedigim icin acikmiyorum. En son 5 civari yemek yedim bugun su an ac degilim sabaha kadar suya devam 😁
Aslında hamileyken şeker çıktığı için akşam 7 de bırakmıştım yemeyi. Bu hafta ilk defa gece acıkma başladı. İlk başta dereotu marul yıkayıp tezgaha bıraktım gece suya kalktıkça ağzıma atıyordum şimdi canım tatlı istiyor. 10 aydır ( hamile kaldığımdan beri) hiç tatlı yememiştim artık unuttum midem almıyor filan diyordum Doğumdan sonra bile midem bulanınca ne olduysa bu hafta oldu..bu hafta eşim programını boşaltabilirse diyetisyene başlayacağım o çok yardımcı oluyordu. ( eşim evden çalışıyor ama yine de toplantısı ya da online görüşmesi oluyor ve Mart sonuna kadar böyle) bir saat boşluk ayarlanmalı artık

Bu laktozsuz sutler de mi dokunuyor? Birkac tane kuru meyve ye. Ben demin bir tane gunkurusu attim agzima. Bir bardak da sut ictim cunku emzirince acikiyorum. Cok normal, kalori harcıyoruz emzirrken.
Evet laktozsuz da öyle. İçsem bile 2-3 gün kıvranıyorum. Yoğurt kefir peynir de olmuyor bir şey

X