Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

81.5 kg -200 gr ile rekor kirmaya devam 😅🤦🏻‍♀️ tavsiye isteyen varsa verebilirim 🤪 ne direncli bu kilolar ya.

Kahvalti;

Kiymali menemen
Sekersiz findik ezmesi
Peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
Komposto

63 geldim. Sali gunuyle ayni. Neyse ki 1 kilo vermis oldum toplamda. Amacim ayda bir kilo verip Temmuza kadar istediğim kiloya ulasmak 😊
Kahvalti; 2 yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, ihlamur

Arada 2 dilim bisküvili pasta öğlen 1d.Kıymalı börek ayran. Diyet grubuna bu menüyü yazdığım için utaniyorum:KK66:ama bugün cuma.sırf bugün tartılacağız diye dün misafirle yememistim o boreklerden

Merhaba kizlar bende varim, if orucu ile kilo veren emziren anne var mi sütüm
Etkilenir mi 😪😪
Biz daha cok sekersiz ve karbondihratsiz beslenmeye calisiyoruz canim. Uzun sure ac kalmak sutunu azaltabilir bence. Az ama sık araliklarla yemek daha iyi olur bizim icin. Ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapmaya calisiyorum bir de paketli gida ve ekmek tuketmemeye calisiyorum

Selam kızlar ben de katılmak isterim aranıza . 4 gün öncesine kadar bende emziriyodum kızım 22 aylık olucak yakında emzirmeyi kestim . Boyum 153. Hamile kaldığım ay 48 kiloydum . Ama ondan öncesi 46 . Doğuma 70 kiloyla girdim . Tam 22 kilo aldım . Doğumdan bir hafta sonra 60 kiloydum . Daha sonra hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . Sonbahardan beri bi dikkat ettim bi etmedim derken bu sabah 51.6 yım . Ama ben spor ağırlıklı zayıflamaya çalışıyorum . Yediklerime pek dikkat etmeden . Zaten sebzeciyimdir . Aynı kekilde devam ediyorum . Gectiğimiz bir ay spora ara vermiştim iki gün önce yine başladım hedef 48 olmak . Şuan leslie yapıyorum bazen de bölgesel çalışıyorum

Selam kızlar ben de katılmak isterim aranıza . 4 gün öncesine kadar bende emziriyodum kızım 22 aylık olucak yakında emzirmeyi kestim . Boyum 153. Hamile kaldığım ay 48 kiloydum . Ama ondan öncesi 46 . Doğuma 70 kiloyla girdim . Tam 22 kilo aldım . Doğumdan bir hafta sonra 60 kiloydum . Daha sonra hiç uğraşmadan 56 ya kadar düştüm . Sonbahardan beri bi dikkat ettim bi etmedim derken bu sabah 51.6 yım . Ama ben spor ağırlıklı zayıflamaya çalışıyorum . Yediklerime pek dikkat etmeden . Zaten sebzeciyimdir . Aynı kekilde devam ediyorum . Gectiğimiz bir ay spora ara vermiştim iki gün önce yine başladım hedef 48 olmak . Şuan leslie yapıyorum bazen de bölgesel çalışıyorum
Hosgeldin 😊 cok fazla kilon yokmus, sanslisin. Kisa zamanda verirsin bence 😉

Kızlar kahvaltım fotoda. Az önce de kızımın beslenmesine gözleme açmıştım bi tane küçük kendime yaptım onu yedim sonradan canım çekmesin diye. Hava çok soğuk dışarı çıkamayacağım ama iki kere Leslie 1 mil yapmaya çalışacağım üst üste ya da 2 mil olanı (zorlanır mıyım bilmiyorum). Bugün sabahtan iki çocukla evde tektim ama doktorun verdiği gaz damlası işe yaradı sanırım uyudu bebek. (Maşallah)
Sabahtan beri boş durmadım
Kahvaltı hazırlama sonra akşamdan kalan bulaşıklar ile epey bulaşık yıkadım. Bebeğe banyo yaptırdım. Kızıma gözleme açtım hem okula hem buzluğa. İki makine çamaşır, mutfağı süpürdüm ( bu hafta temizliğe gelen ablamız hasta ne zamandır süpürgeyi ben açmamıştım) oğlan uyurken kızımla baya oynadık ( çok üzülüyorum onu ihmal ediyorum diye). Yemeğimi koyuyorum şimdi aş otu çorbası, bezelye (eşime kadar pilav var yapmayacağım). Öğlen akşam beraber yiyeceğim gözleme yediğim için.
Su şu an 2 lt rahat 4 oluyor.

Eklentiler

• B9C74C2C-B92B-4E76-A2D9-3CCEF098A94E.jpeg
    B9C74C2C-B92B-4E76-A2D9-3CCEF098A94E.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 36
Biz daha cok sekersiz ve karbondihratsiz beslenmeye calisiyoruz canim. Uzun sure ac kalmak sutunu azaltabilir bence. Az ama sık araliklarla yemek daha iyi olur bizim icin. Ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapmaya calisiyorum bir de paketli gida ve ekmek tuketmemeye calisiyorum
Ne güzel yaa bende 156 boyundayim, kilom zorla 4 haftada 62 ye indi, 65den, cok yavas ilerliyor sanki, dün yine 63 cikti 🤬saglikli besleniyorum 2 lt su iciyorum kafayi yiyecegim artik, acaba online diyete mi basvursam ne önerirsiniz bana 20 kilo aldim dogumdan sonra 67ydim 70 den😓bebegim 7 aylikken 65 oldum, simdi 62-63 arasi, hedefim 50-53kg 😪

Ne güzel yaa bende 156 boyundayim, kilom zorla 4 haftada 62 ye indi, 65den, cok yavas ilerliyor sanki, dün yine 63 cikti 🤬saglikli besleniyorum 2 lt su iciyorum kafayi yiyecegim artik, acaba online diyete mi basvursam ne önerirsiniz bana 20 kilo aldim dogumdan sonra 67ydim 70 den😓bebegim 7 aylikken 65 oldum, simdi 62-63 arasi, hedefim 50-53kg 😪
Bence emzirirken kilo vermek icin acele etme. Benim boyum 160, kilom 63. Hedefim 58. Ayda bir kilo vermeyi hedefliyorum. Yaza kadar istediğim kiloya gelmis olacagim insallah. Senin de oyle cok fazla bir kilon yok bence. 4 haftada 3 kilo gayet iyi.

Selam kızlar bende araniza katılmak isterim 8bucuk aylık oğlum var 75le hamile kaldım 88le doğuma girdim sezeryan oldum doğum sonrası fazla kilom gitmedi 82li rakamlardaydım hep. Boyumda 1.70 hedefim 65 kilo ama diyetisyenimle ufak hedefler koyuyoruz ilk hedefim 75 ikinci 70 üçüncü de 65 InşAllah. Bide şu diyet kelimesi beni psikolojik olarak beynimi çok etkiliyo hirsli biriyim diyetteyim dedigim an aylarca sifir kaçamak yapmadan ilerliyorum ve bu durumdan sıkılıp eskisinden çok sarıyorum pasta böreğe. Ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum belli ölçüde herşeyi yemek var planimda. Iki haftadır diyet degil de sağlıklı yaşam şeklinde beslenicem diye savaşıyorum beynimle su 15 gündür de bu şekilde beslenmeye çalışıyorum kendimi düzene sokmadan da buraya yazmak istemedim ama kendimi hazır hissediyorum artık. Iki hafta öncesi 82.600 düm bugün tartıda 79.4 dü gördüm InşAllah mart başı ilk hedefime ulaşmış olurum.❤

X