Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selamlar
9.00
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
domates salatalık biber
Avokado

12.00
1 top dondurma

13.00
1 kase yulaflı süt karışımı

16.00
10 çiğ yer fıstığı
1 sb kefir

18.00
200 gr ızgara tavuk
Salata

3 lt su olur inşallah
Spor yok bugün

Selamlar
Kahvaltı
2 yumurta
İki dilim hindi füme
3-4 zeytin
Domates
Üç dort patates kızartması
Peynir az

Öğle
Şekersiz sütlü kahve

Akşam
Tavuk sote
1 bardak şekersiz kola

Spor avm de bebeği kolda gezdirme

Su şimdiden 2lt

dfn0714 dfn0714 cok gecmis olsun canim. Neyse ki hasta degilmissin, Allah beterinden korusun.

Kizlar ben bu ara o kadar yoğunum ki. Annem gitti ve 2 cocukla tek kaldim sayılır. Esim var ama ufak resmen bana yapisik yasiyor. Hala ust dislerini patlatamadi. Gece yarilarina kadar agliyor, uyumuyor. Butun gun ne yiyorum ne iciyorum hic belli degil. Spor zaten mumkun degil 😔

Kizlar size biraz ozel bir soru soracagim. Hangi dogum kontrol yontemini kullaniyorsunuz? Aile hekimligindeki hemsire ilk 6 ay dogum kontrol hapini onermediklerini soylemisti. Oglum 11 aylik oldu. Süte geciyor o haplar sonucta. Kafam karisti, size sormak istedim.
ben 6 yıldır evliyim hiç hayatımda içmedim. hep eşim korunur geri çekilme yöntemi ile. ne o bir şey kullandı ne de ben. :) o istemediği sürece yanlışlık da olmadı çok şükür 6 yılı devirdik.

Selamlar kızlar
Bu sabah fitre kahve içtim (4 kcl)
1 paket çörek otlu greta (128 kcl)

Öğlen 1 kepçe şehriye çorbası (74 kcl)
patates oturtma (3 patates şeklinde alacağım patatesler yuvarlak kesilmiş) (193 kcl)
1 kase yoğurt (55 kcl)
1 kase salata (30 kcl)

Ara öğün 1 Türk kahvesi (7 kcl)
3 ceviz (92 kcl)
3 kuru incir (149 kcl)

Akşam
1 adet karnı yarık (100 kcl)

200 kalori yakılacak.

ben 6 yıldır evliyim hiç hayatımda içmedim. hep eşim korunur geri çekilme yöntemi ile. ne o bir şey kullandı ne de ben. :) o istemediği sürece yanlışlık da olmadı çok şükür 6 yılı devirdik.
Biz de o yontemle korunuyoruz ama yine de risk varmis. O sekilde hamile kalan oluyormus.

Selam herkese telefonum bozuktu yeni yapildi

60 kiloya indim tekrar. Simdi burdan aşağı yuvarlanma vakti ama 60 kiloya inince yine cozuttum tabiki. Kahvaltida scuklar ekmekler havada ucustu

Oglum uyuyunca egzersizlerimi yapicam. Yarin da ac karnina yaparim

Kilo etiketi mi cikmis simdi de herkesin boyu kilosu ideal kilosu yaziyor

evet cnm olabiliyor. ama işte şans kısmet ne diyelim :) biz hiç kullanmadık. hiç anlamam da haplardan falan. :bicak:
Sorma ben de hic anlamiyorum. 5 senedir sadece geri cekilmeyle korunduk ama bu yaz hamileyim sandim bi ara, arastirdim ki o yontemde risk baya fazlaymis. Daha saglam bir yontem bulmaya calisiyorum. Kondom beni rahatsiz etti. Pco oldugu icin yumurtlama gunlerimi de hesaplayamiyorum, belli olmuyor.

Hazir saatlerdir bebe uyutmaya calisiyorum bari ben de soru sorayim size. Emzirirken sac boyattiniz mi? Internette baya farkli gorusler var. Acikcasi ona zarari olacak bir sey hic yapmak istemiyorum ama bir degisiklik de cok istiyorum. Acaba boyattiktan 1 gun sonra sutu sagip mi doksem? Siz ne yaptiniz?
Ben boyattim ama ombre seklinde oldu sac dibine boya gelmedi hic canim

autumnn autumnn haa sunu da soylim dibe gelmesi gerekseydi boyatmazmiydim boyatirdim yani tamamen kendi istegim.dogrultusunda ombre yaptirdim.

Tatile gitmeden once cok boyatmak istiyordum canim ama sanirim kaldi... bircok doktorun videosunu izledim ileride kansere kadar bircok hastalik soyluyorlar korktum acikcasi. Ben de ombre yapmak istiyordum. En son 2.5 yil once yaptirmistim. Ama benim irsi tek tuk beyazlarim ciktigi icin diplere de boya gerekecek. Oy oy 2 yil emzirme planlarim var bakalim nasil olacak...

X