Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamıyorum bebeklere canım. Rica ederimYA beni çok duygulandırdın Allah razı olsun çok sağol böyle düşündüğün için
Sağol canım. Valla seni de düşündüm Allahım ne zor dönem atlatmışsınızGeçmiş olsun gözünaydın.Kötü olmuş ama erkenden fark ettin.Emzirirken çok önemlibir gün bile bebeğe çok sevindim.
Oğlumun alerjik astımı vardı.Zatürre geçmişi vardı.Çok şükür korktuğum gibi olmadı.Allah herkesin evladını korusun hastalık ve her türlü müsibetten.Sağol canım. Valla seni de düşündüm Allahım ne zor dönem atlatmışsınız
Amin canım Allahım çocuklarımızı korusun.Oğlumun alerjik astımı vardı.Zatürre geçmişi vardı.Çok şükür korktuğum gibi olmadı.Allah herkesin evladını korusun hastalık ve her türlü müsibetten.
Aynen dun bende yazamadım. Genel olarak hafta sonu hiç dıkkat edemedim ben bugünden itibaren toparliycam inşallahKlasik bir pazar yasandi sinir oluyorum menu yok yazamam
ben 6 yıldır evliyim hiç hayatımda içmedim. hep eşim korunur geri çekilme yöntemi ile. ne o bir şey kullandı ne de ben. :) o istemediği sürece yanlışlık da olmadı çok şükür 6 yılı devirdik.Kizlar size biraz ozel bir soru soracagim. Hangi dogum kontrol yontemini kullaniyorsunuz? Aile hekimligindeki hemsire ilk 6 ay dogum kontrol hapini onermediklerini soylemisti. Oglum 11 aylik oldu. Süte geciyor o haplar sonucta. Kafam karisti, size sormak istedim.
Biz de o yontemle korunuyoruz ama yine de risk varmis. O sekilde hamile kalan oluyormus.ben 6 yıldır evliyim hiç hayatımda içmedim. hep eşim korunur geri çekilme yöntemi ile. ne o bir şey kullandı ne de ben. :) o istemediği sürece yanlışlık da olmadı çok şükür 6 yılı devirdik.
evet cnm olabiliyor. ama işte şans kısmet ne diyelim :) biz hiç kullanmadık. hiç anlamam da haplardan falan.Biz de o yontemle korunuyoruz ama yine de risk varmis. O sekilde hamile kalan oluyormus.
Sorma ben de hic anlamiyorum. 5 senedir sadece geri cekilmeyle korunduk ama bu yaz hamileyim sandim bi ara, arastirdim ki o yontemde risk baya fazlaymis. Daha saglam bir yontem bulmaya calisiyorum. Kondom beni rahatsiz etti. Pco oldugu icin yumurtlama gunlerimi de hesaplayamiyorum, belli olmuyor.evet cnm olabiliyor. ama işte şans kısmet ne diyelim :) biz hiç kullanmadık. hiç anlamam da haplardan falan.
Ben boyattim ama ombre seklinde oldu sac dibine boya gelmedi hic canimHazir saatlerdir bebe uyutmaya calisiyorum bari ben de soru sorayim size. Emzirirken sac boyattiniz mi? Internette baya farkli gorusler var. Acikcasi ona zarari olacak bir sey hic yapmak istemiyorum ama bir degisiklik de cok istiyorum. Acaba boyattiktan 1 gun sonra sutu sagip mi doksem? Siz ne yaptiniz?
autumnn haa sunu da soylim dibe gelmesi gerekseydi boyatmazmiydim boyatirdim yani tamamen kendi istegim.dogrultusunda ombre yaptirdim.