Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın Kızlar

Bu sabah bir bardak filtre kahve ve 1 litre su içtim. kahvaltı yapmayacağım.

Öğlen 1 kepçe süzme mercimek
1 porsiyon tavuk sote (göğüs eti ve biber)
1 kase yoğurt
1 kase gavurdağı salata

Ara öğün Türk kahvesi, 2 dilim ceverye
bir müddet sonra havuç yerim.

Akşam annemin doğum günü
1 dilim pasta :halay: (Hindistan cevizli çikolatalı ağlayan pasta aldık)
Yemek yok.

Eve geçince 200 kalori eliptik sürerim inşallah.

Dün akşam 200 yapmak istemedi canım 100'de bıraktım. Bu akşam muhakkak yaparım.

Bomba gibi geliyorum 😍
Bende davul gibi geliyorum😂😂
Bu aralar cok disipline olamadim.
Dun kahvaltida kabak izgara
Aksam kabak yemegi yedim.bol bugurlu 3 tabak.
Son zamanlarda protein alimim sifir.
Bugunden itibarem diyetimi degistiriyorum.

3 gun protein salata yapcam sabah aksam.Cumartesi Kayserideyim yani annemlerdeyim cunku.Beni en son 78 kg iken gorduler.
Bu hafta daha hic kg veremedim ama bu 3 gunden umutluyum. sadece sebze kilo verdirmiyo bende

Bende davul gibi geliyorum😂😂
Bu aralar cok disipline olamadim.
Dun kahvaltida kabak izgara
Aksam kabak yemegi yedim.bol bugurlu 3 tabak.
Son zamanlarda protein alimim sifir.
Bugunden itibarem diyetimi degistiriyorum.

3 gun protein salata yapcam sabah aksam.Cumartesi Kayserideyim yani annemlerdeyim cunku.Beni en son 78 kg iken gorduler.
Bu hafta daha hic kg veremedim ama bu 3 gunden umutluyum. sadece sebze kilo verdirmiyo bende
Bende hep sebze kilo verdirir diye düşünürdüm. 1 haftadır protein yiyorum karbonhidrat sıfıra yakın besleniyorum ve ciddi kilo gitti. Bence protein diyetini de bir dene. Bakalım nasıl etki edecek?
Ben bilmiyorum nasil geliyorum ama bir bomba olmasa da bir sis bombasi kivaminda gelirim insallah 😅
🤣🤣🤣 gelirsin gelirsin. Ben if+ketojenik diyet yapıyorum şu an

Bende hep sebze kilo verdirir diye düşünürdüm. 1 haftadır protein yiyorum karbonhidrat sıfıra yakın besleniyorum ve ciddi kilo gitti. Bence protein diyetini de bir dene. Bakalım nasıl etki edecek?

🤣🤣🤣 gelirsin gelirsin. Ben if+ketojenik diyet yapıyorum şu an

Canim bence cok yuklenme. Ketojenik hele diyetisyenim emzirirken asla onermedi. Emziriyorsun diye hatirliyorum? Sutun etkilenmesin. Kilo yavas gitsin ama yavrunun sutune mani olma.

Canim bence cok yuklenme. Ketojenik hele diyetisyenim emzirirken asla onermedi. Emziriyorsun diye hatirliyorum? Sutun etkilenmesin. Kilo yavas gitsin ama yavrunun sutune mani olma.
Yok yok kendi başıma yapmıyorum merak etme. Diyetisyenimin verdiği liste. Sütü sağmaktan vazgeçtiğimden beri kafam rahatladı. Oğluşum emiyor problemimiz yok. 😍

Yok yok kendi başıma yapmıyorum merak etme. Diyetisyenimin verdiği liste. Sütü sağmaktan vazgeçtiğimden beri kafam rahatladı. Oğluşum emiyor problemimiz yok. 😍

Anladim canim. Cunku ben bu diyet paketlerimi ketojenik alacaktim daha hizli kilo verdiriyor diye ama sonra diyetisyenim kesinlikle emzirenlerin yapamayacagini soyleyince ben de normal pakete dondum.

Ay valla salasim geliyo ama dik dur egilme bu forum seninle modundayim 😆 yani surasi olmasa bugun activia yerine doritos alicaktim

Hadi kurbanda biraz dikkat etmeye calisicam yine ama tatilde o acik bufelerle mumkun degil. Allahim insallah yedigimi yakarim aninda diye dua ediyorum 😅 1 kilo vericem diye gobegim catliyor emeklerimi geri alirsam isim zor.

Hadi kurbanda biraz dikkat etmeye calisicam yine ama tatilde o acik bufelerle mumkun degil. Allahim insallah yedigimi yakarim aninda diye dua ediyorum 😅 1 kilo vericem diye gobegim catliyor emeklerimi geri alirsam isim zor.
Haklisin biz tatile eylulde gidebilice muduru izin vermedi esimin o zamana kadar bozmamaya calisicam ama orda bozucam artik otelde de ditet yapamam geercekten mumkun degil ama surekli yuzucem belki etki eder

Haklisin biz tatile eylulde gidebilice muduru izin vermedi esimin o zamana kadar bozmamaya calisicam ama orda bozucam artik otelde de ditet yapamam geercekten mumkun degil ama surekli yuzucem belki etki eder

Yahu sen bozsan ne olur incecik oldun zaten 😅 ah ah canim bol soslu kuru domatesli sicacik bir makarna cekiyor 🥺

tatilde kilo almamak mümkün değil. Ağustosta biz de gideceğiz fethiye taraflarına bakalım. Geçen sene annemlerle gittiğimizde annem 3 kilo aldı bir haftada dünyaları yedi ben bunların parasını verdim herşeyi yicem tabi dedi :) ben geçen sene almadım kilo otelde bu yılda almam diye düşünüyorum çok yüzdüm çünkü. öyle hep bi denge yapmıştım :)

tatilde kilo almamak mümkün değil. Ağustosta biz de gideceğiz fethiye taraflarına bakalım. Geçen sene annemlerle gittiğimizde annem 3 kilo aldı bir haftada dünyaları yedi ben bunların parasını verdim herşeyi yicem tabi dedi :) ben geçen sene almadım kilo otelde bu yılda almam diye düşünüyorum çok yüzdüm çünkü. öyle hep bi denge yapmıştım :)
O bende de oluyo tabagim cem yilmazin tarif ettigi sekilde geziyorum 😆😆😆

O bende de oluyo tabagim cem yilmazin tarif ettigi sekilde geziyorum 😆😆😆

Ya ben genelde asiri almiyorum yiyebilecegim kadar almaya calisirim ama yine de az da olsa artiyor insan kestiremiyor 😅 cogu seyden azar azar alinca da ortaya karisik bir sey oluyor 😂 tatlisiz da olmuyor. Tatile gidip de diyetine sadik kalabileni alkislarim 😅

Kızlar beni bu şehir dışına çıkma mahvetti 2 gün geçti toparlayacamadım artılardayım öyle böyle değil. Öğle kabak slagetti yedim akşam fırın poşetinde tavuk v

X