- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Günaydın kızlar (anayız aymıştır diye erken yazmamda sakınca yoktur diyorum)
70,8 ile -600 gr ile devam edelim.
Sevindim çünkü bugün oğlum 6 aylık oluyor. 70 kg benim oğlumun doğum günü hedefimdi çok şükür 6 ayda bitti gibi.
Hepinize çok teşekkürler herkese bol eksiler.
Bu ara ogunde ictigin icecek iyi geldi sana bence canim. hixlanacaksin insallah bundan sonra. Aynrn devamGunaydiiin herkese76.7 ile -1 kg fark dun doneri yemeseydim daha guzel bir farkla gelecektim ama olsun. Cunku dun 76.8 gelmistim sadece 100 gram fark olmus. Kara bahtim kor talihime karsi savasim devam ediyor
Canim sakin kalmaya calis. Semptom gostermedigine gore rshat gececektir insallah. Bebegini emzirmeye devam edeceksindir korkma. cogu yerde bunun desteklendigini okudum. hatta senin bagisikligin onuda kpruyacakmis. Sadecr bazi ilaclar alinirken emzirilmiyor sanirim ama dolapda birikmis sutlerin vardi onlarla idare edersin. Insaalh hic farkinda olmadan bu sureci atlatirsin.Yoktu ne yapıcam yaaa valla ağlayıp duruyorum bebebğim yaaa kızım da var nasıl yapıcam
Allah tan sutunu sagdiydin bak hic olmadi onu verirsinYoktu ne yapıcam yaaa valla ağlayıp duruyorum bebebğim yaaa kızım da var nasıl yapıcam
Çok geçmiş olsun canım.Benim ateşim olurken parol almıştım.Dr a gittiğimde şikayetim yoktu.Ertesi güne de bebek ateşlenmişti ve pozitif oldu.Bebek pozitif olana kadar maskeli ve el yıkayarak emzirdim.Bana ve kız kardeşime ilaç yazılmadı.Ama eşlerimiz 39 ateşle gittiler onlara ilaç yazıldı.Akciğer filmleri temiz olduğu halde.Yani gittiğindeki belirtine göre davranıyor dr.
Belirtin yokmuş inşaAllah evde 14 gün karantina verir.İlçe sağlık,il sağlık,covid merkezi arıyor.Ambulans gelecek falan diye ama yoğunluk olduğu için biz kendi arabamızla gidelim mi dedik olur dendi.Sizin de imkanınız varsa bu şekilde yap.Ambulans biraz geriyor insanı.Sakin ol izolasyonuna dikkat et kolay geçer inşaAllahYoktu ne yapıcam yaaa valla ağlayıp duruyorum bebebğim yaaa kızım da var nasıl yapıcam
53.2 kizlar kilo almamak icin ben de kilomu yazicam her hafta
Superr. Hedefini tutturmusun ne guzel bende kizimin mevludu icin hedefim vardi ne ben o hedefi tutturabildim ne de mevlut yapabildik maalesef.
Bu ara ogunde ictigin icecek iyi geldi sana bence canim. hixlanacaksin insallah bundan sonra. Aynrn devam
Canim sakin kalmaya calis. Semptom gostermedigine gore rshat gececektir insallah. Bebegini emzirmeye devam edeceksindir korkma. cogu yerde bunun desteklendigini okudum. hatta senin bagisikligin onuda kpruyacakmis. Sadecr bazi ilaclar alinirken emzirilmiyor sanirim ama dolapda birikmis sutlerin vardi onlarla idare edersin. Insaalh hic farkinda olmadan bu sureci atlatirsin.
İlçe sağlıktan aradılar bana ilaç başlatılacak eşime de test yapılacak . Ateş vs yok belirtim yok sadece boğazda gıcıklanma o da olur bende sinüzit var. Dediler kadın doğumcunu ara bebeği emzirebiliyor muyum diye sor. Dr dedi emziremezsin ve bebeğe yaklaşamazsınBelirtin yokmuş inşaAllah evde 14 gün karantina verir.İlçe sağlık,il sağlık,covid merkezi arıyor.Ambulans gelecek falan diye ama yoğunluk olduğu için biz kendi arabamızla gidelim mi dedik olur dendi.Sizin de imkanınız varsa bu şekilde yap.Ambulans biraz geriyor insanı.Sakin ol izolasyonuna dikkat et kolay geçer inşaAllah
Ahhh ameliyat olacağım gün covid old ortaya çıktı ameliyat ta kaldı inşallah atak geçirmem bu aradasjmdiden gecmis olsun canim. bende aldirdim safra kesemi. buyuk kizim 2.5 yasindaydi.Tektim. Atak gecirmistim o cok zor olmustu. 3 hafta surundum ageilardan. Ama sonra ameliyat olunca rahatlamistim.butun p sancilar bir anda gecti. Kapali ameliyat olmustum ertesi taburcu olup evime geldim. Ayakda kendi isimi halledebiliyordum. 1 haftaya hicbiseyim kalmamisti. Seninkide oyle kolayca biter gecer insallah canim
Sorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallahdfn0714 yaw sana biri nazar mi etti ne etti ben anlamadim vallahi cok uzuldum bu nedir ya bu iste bi yanlislik war
Sütler var ma kaç gün idare eder acaba mama da sipariş verdik şimdiAllah tan sutunu sagdiydin bak hic olmadi onu verirsin
cok uzuldum umarım tez zamanda atlatırsın guzel haberlerle gelırısn
Çok geçmiş olsun.İlaç başlasalardı ben de bu şekilde emziremezdim.Biz ikişer gün ateş çektik sonra hafif öksürük oldu ve haftasonu bitiyor karantinamız.İnşaAllah tez zamanda şifanı bulursun.İlaç 5 günlük mü?İlçe sağlıktan aradılar bana ilaç başlatılacak eşime de test yapılacak . Ateş vs yok belirtim yok sadece boğazda gıcıklanma o da olur bende sinüzit var. Dediler kadın doğumcunu ara bebeği emzirebiliyor muyum diye sor. Dr dedi emziremezsin ve bebeğe yaklaşamazsınannemler dün memleketten geldi şimdi onlar bakıyor çocuklara. Sen nasılsın şimdi eşin çocukların
Ekleyelim mi seni de listeye canim bu kiloyla