Kiz sen delirdin mi ye gitsin tavugunu bi daha ne ugrasiyosunCanim et haftanin 2 gunu tavuk 2 gunu (ben gelen tavugu yemedigim icin o ogunu kendim hazirliyorum) balik 1 gunu geliyor. 1 gun de bakliyat vs sebze agirlikli oluyor. Zaten menuleri paylasiyorum goruyorsundur. Bugun normalde tavuk sis gelmisti oglen ben onun yerine kendi ciftligimizden tavuklu bulgur pilavi yaptim guzel bir degisim olmus dimi
Kiz sen delirdin mi ye gitsin tavugunu bi daha ne ugrasiyosunsaka maka aslinda uygun olan o her gun et kabizlik yapiyor
Aslinda en iyieini yapiyosun bu tavuklar zaten hakikaten tavul degil gercek tavuk 2-3 saatte anca pisiyo ama sanirim senin yerine olsam bi daha pisirmemek icin cin mali tavuk.bile.olsa yer gecerdimCanim ben disaridaki tavuklarin gercek tavuk olmadigina inandigimdan (Cok kisa surede yetistirilen gezmeyen tavuklar) ne kasap ne market tavugu tuketmiyorum. Kendi ciftligimizden tavuk kesiyoruz arada o sekilde tuketiyoruz. Eti pek olmuyor baya da gec pisiyor ama icim rahat. O yuzden tavuk adi altinda gelen beyaz eti yemiyorum
Aslinda en iyieini yapiyosun bu tavuklar zaten hakikaten tavul degil gercek tavuk 2-3 saatte anca pisiyo ama sanirim senin yerine olsam bi daha pisirmemek icin cin mali tavuk.bile.olsa yer gecerdimo kadar artik bi bunalmisimki yemek yapmaktan ek gida hazirlamaktan
Deniycem canım, sporsuz olmayacak bu iş.Canim uyanikken onun en sevdigi oyuncaklari koy onune max. 30 dakikalik bir spor yap. Arada durdurabilirsin tabi videoyu. Ben de kirk takla atarak yapiyorum sporu.
böyle diyetisyeni çok severim. Ne güzel gaz veriyorBenim hedef 2 yılda 63,5 tu ama diyetisyen 4-5 aya 60 a düşeceğiz dedi
ay valla saol canım senin motivasyonun bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsınÇok güzel olmuş menü de spor da. Gelen kilodan fazla gider bu hafta. Bu arada senin boy uzun. Maşallah. İkimizin de 10 kg kadar var hedeflere. Hadi devam edelim
Çekirdeği çok mu canın istedi?Ben bugün menü atmadım galiba
İkindi arası 1 avuç çekirdek çay
Akşam zerdeçallı tavuk sote 2 Bardak ayran
200 ip 50 squat 1 dk plank 8000 adım. Bebek erken uyursa tempolu yürüyüş ile 10 bini geçerim 15 dk da
Ay bende yer geçerdim kesinAslinda en iyieini yapiyosun bu tavuklar zaten hakikaten tavul degil gercek tavuk 2-3 saatte anca pisiyo ama sanirim senin yerine olsam bi daha pisirmemek icin cin mali tavuk.bile.olsa yer gecerdimo kadar artik bi bunalmisimki yemek yapmaktan ek gida hazirlamaktan
Aynen valla sevindim ben buna da böyle böyle gidecek insallahsüper maşallah boşver her eksi candır
yaaaa maşallah göz değmesin. Ama geçeceğim seni hahahaaaa
hahaaaben seni geçerim. Bayramda kaynanamlara gidecez ve orda yemem çok büyük ihtimalle. Seni geçerim
canım çok geçmiş olsun. Çok zor bu durum. Allah yardımcın olsun.
Ayyy ben de ayniydim 12. Aya goriyoruz ve elde yaptigim tek sey su yazfiklarinfan kemik suyu. Ek gidasini hazirliyorum sebze corbasi zart zurt bide kahvalti yapmiyo o yizde peynirli pogaca yapiyorum ama yogurdu peyniri biskuvisi artik disardan yok yani yetismiyo olmuyo delirecek gni oluyorumZaten ozellikle tavuk gelecek gune kendi tavugumu pisirmeyi sectim asil1 tavugu hasladim bebege tavuklu sehriyeli corba eve ve bana da tavuklu pilav artan suyu da buz posetleriyle buzluga bir tasla birkac kus yoksa ugrasmak zor. Hele ki ek gida cook ugrastirici. Ben her seyi elimde yapiyorum ona. Salcasi biskuvisi yogurdu peyniri peynir alti sulari et kemik sulari. Buyudukce yemek cesitliligi artmak zorunda cidden ek gida ve cocuk bakimi yetiyor insana. Bir de arada kendi diyetimiz ve spora zaman bulma tek olan bizler icin cok zor. Valla durumu musait olanlar diyet paketi alsin cok rahatlik cidden ne yiyecegim derdi olmamasi. Koca da ne yerse yesin
Bende ilkinde öyleydim. Şimdi biraz daha rahatım. Yine her şeyini kendim yapıyorum ama artık daha az çeşit yapıyorum. Veya her gün yapmıyorum. İkinci daha kolay oluyorAyyy ben de ayniydim 12. Aya goriyoruz ve elde yaptigim tek sey su yazfiklarinfan kemik suyu. Ek gidasini hazirliyorum sebze corbasi zart zurt bide kahvalti yapmiyo o yizde peynirli pogaca yapiyorum ama yogurdu peyniri biskuvisi artik disardan yok yani yetismiyo olmuyo delirecek gni oluyorum
Nasil ikincinin uykusu iyi mi bari canim bide aralarinda kac yas wardiBende ilkinde öyleydim. Şimdi biraz daha rahatım. Yine her şeyini kendim yapıyorum ama artık daha az çeşit yapıyorum. Veya her gün yapmıyorum. İkinci daha kolay oluyor
Yok istemedi ama benim tansiyon genel olarak düşük dün iyice düştü. Tuz da az koyuyoruz yemeklere arada soda ya da çekirdek ile dengeliyorum. Ara öğün için bir avuç iyi bir miktarböyle diyetisyeni çok severim. Ne güzel gaz veriyor
ay valla saol canım senin motivasyonun bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsın
Çekirdeği çok mu canın istedi?
Bana da bana da (nereden alıyoruz 2:00 de kalkan bebelere uykuyu)Uykuuuuuuu uykuuuuuuu
şükür canım uyku eğitimi verdim ben. Araları 2 yaş (25 ay)Nasil ikincinin uykusu iyi mi bari canim bide aralarinda kac yas wardi
ah canım keşke öyle olsaydı. Ben peşinden koşarak zayıflayamadım. İnşallah sen zayıflarsınBu arada bizimki yürümeye başladı.
Küçük penguen iyice koşmaya başlayacaktır. Muhtemelen anası da onun peşinden koşarken zayıflar.
anladım vücudunu en iyi sen biliyorsun canım. Bir an canın çekti sandım. Benim hep çekiyor daYok istemedi ama benim tansiyon genel olarak düşük dün iyice düştü. Tuz da az koyuyoruz yemeklere arada soda ya da çekirdek ile dengeliyorum. Ara öğün için bir avuç iyi bir miktar