sjmdiden gecmis olsun canim. bende aldirdim safra kesemi. buyuk kizim 2.5 yasindaydi.Tektim. Atak gecirmistim o cok zor olmustu. 3 hafta surundum ageilardan. Ama sonra ameliyat olunca rahatlamistim.butun p sancilar bir anda gecti. Kapali ameliyat olmustum ertesi taburcu olup evime geldim. Ayakda kendi isimi halledebiliyordum. 1 haftaya hicbiseyim kalmamisti. Seninkide oyle kolayca biter gecer insallah canimÖyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallah
Günaydın kızlar (anayız aymıştır diye erken yazmamda sakınca yoktur diyorum)
70,8 ile -600 gr ile devam edelim.
Sevindim çünkü bugün oğlum 6 aylık oluyor. 70 kg benim oğlumun doğum günü hedefimdi çok şükür 6 ayda bitti gibi.
Hepinize çok teşekkürler herkese bol eksiler.
Canım evet aldım ama veririm onları onlar kolay. Sana yetişemiyorum ona üzüldümsuukaa bir takım kilolar alınmış tatilde sanırım. Neyse çabuk gider inşallah. Ben sanırım iyi geçirdim bu hafta. Haftasonu cips gofret yiyip diyetisyenden sıkıyönetime geçince 5 gündür dikkat ettim 71lerde son bildirim yaparım sanırım. Belki 70.8 filan olur inş
Canımautumnn iyiki açtın kız bu topiği Allah razı olsun sağlık şifa olsun hepimize
ooo maşallah bu ne güzel eksi. Hadi haftaya kapışalımGünaydın kızlar (anayız aymıştır diye erken yazmamda sakınca yoktur diyorum)
70,8 ile -600 gr ile devam edelim.
Sevindim çünkü bugün oğlum 6 aylık oluyor. 70 kg benim oğlumun doğum günü hedefimdi çok şükür 6 ayda bitti gibi.
Hepinize çok teşekkürler herkese bol eksiler.
Nasıl ya valla geçtin beni. Az veriyorum diyip diyip geçiyorsun maşallahGunaydiiin herkese76.7 ile -1 kg fark dun doneri yemeseydim daha guzel bir farkla gelecektim ama olsun. Cunku dun 76.8 gelmistim sadece 100 gram fark olmus. Kara bahtim kor talihime karsi savasim devam ediyor
Boyun uzun 65 kiloyu taşırsın. tez zamanda bol zayıflamalar inşallah herkeseİnsallah canım teşekkür ederim. Aynen haklısın eski görüntü olmaz en basiti göbek olmaz göbegim gitse bile sarkar yani ama en azından böyle hamile gibi gezmekten iyi sen masallah iyi zayıflamışın ben hiç aşırı zayıf bi insan olmadım zaten en zayıf halim 61 kiloydu boyum 1.70 65 kilo olsam zaten baya zayıf görünüyorum
İnsallah teşekkür ederimBoyun uzun 65 kiloyu taşırsın. tez zamanda bol zayıflamalar inşallah herkese
Canım evet aldım ama veririm onları onlar kolay. Sana yetişemiyorum ona üzüldümmaşallah sana harika gidiyorsun. Bende dünden beri diyetisyenimin listesine döndüm. Şimdilik süper gidiyor. aynen autumnn canım saol valla. İyiki açmışsın da gelmişiz
ooo maşallah bu ne güzel eksi. Hadi haftaya kapışalım
Nasıl ya valla geçtin beni. Az veriyorum diyip diyip geçiyorsun maşallahhaftaya da geçersin beni
Günaydın Kızlar
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 78.8
+900 grama üzülmek yok haftaya bomba gibi geleceğim. Beni tatile falan çıkarmayın ya. Düzenim bozulunca motivasyonumu kaybediyorum
Yoktu ne yapıcam yaaa valla ağlayıp duruyorum bebebğim yaaa kızım da var nasıl yapıcamAaa nasil ya? Hicbir semptomun var miydi?
Yoktu ne yapıcam yaaa valla ağlayıp duruyorum bebebğim yaaa kızım da var nasıl yapıcam