- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Dur ya Allah beterinden saklasin bunda da var bi hayir diyelim belki ameliyat olsan o gun bisey cikacakti her sey daha kotu olacakti dualarimiz seninleSorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallah
çok geçmiş olsun ya
süper maşallah boşver her eksi candır89.6 benim kilom da. 600 gr vermişim zaten bekliyordum aşırı derece de dikkat edemiyorum ama yine de buda bi başarı benim icin aylardır hiç kilo veremiyordum
yaaaa maşallah göz değmesin. Ama geçeceğim seni hahahaaaaBu topic sizle guzel
Bugun modum cok iyi valla insan emeklerinin karsiligini alinca mutlu oluyor
Amin insallah gecerimhic yok sen gecersin diyemeyecegim tabi insallah sen de verirsin ama ben gecerim
hahaaaBayramdan sonra ben de tatile cikicam
canım çok geçmiş olsun. Çok zor bu durum. Allah yardımcın olsun.
Canım moralini yüksek tut. Bak şu durumdan güçlü çık. Sütün etkilenmesin. Emziremediğinde de hep sağ.Sorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallah
süper maşallah boşver her eksi candır
yaaaa maşallah göz değmesin. Ama geçeceğim seni hahahaaaa
hahaaaben seni geçerim. Bayramda kaynanamlara gidecez ve orda yemem çok büyük ihtimalle. Seni geçerim
canım çok geçmiş olsun. Çok zor bu durum. Allah yardımcın olsun.
Ay alemsinValla canim benim metabolizmam belli bu hafta verdim haftaya gramlarla oynayabilirim ama insallah yine en az 1 kilo veririmyani beni gecmek mucize degil cabalarimizi sporlarimizi diyetlerimizi yaristirabiliriz o konuda iddialiyim ama sonuc almada vucudum yari yolda birakiyor maalesef beni
Tatile gitmek degecek ama. Yiyecegim de Allah affetsin napayimgidene kadar biraz daha kilo versem bari.
Gecmis olsun canim, moralini yuksek tut ki kolay iyilesesin. Benim anlamadigim birsey var. Doktor emziremezsin demis ya, simdi bizler hepimiz emziriryoruz. Herhangi bir belirti gostermeden covid taşıyor olabiliriz. Bunu nereden bilecegiz ki? Hepimiz gidip test mi yaptiralim?Sorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallah
İlaç kullanımında dolayı emziremezsin diyorlar.Pozitifken maskeli ve elleri her seferinde yıkayarak emzirin.Odaları sık sık havalandırın dedi doktor sadece.Gecmis olsun canim, moralini yuksek tut ki kolay iyilesesin. Benim anlamadigim birsey var. Doktor emziremezsin demis ya, simdi bizler hepimiz emziriryoruz. Herhangi bir belirti gostermeden covid taşıyor olabiliriz. Bunu nereden bilecegiz ki? Hepimiz gidip test mi yaptiralim?
dfn0714 çok geçmiş olsun canım inş çok ağır olmaz. Bebeğini de inş biriktirdiğin sütlerle ve mama ile dönüşümlü beslerler sorun olmaz. Önce sağlık olsun inş.
İstanbul da isen benim de dolapta sütler var daha da sağabilirim mama almazsa. Süt annelik yapmıştım 9 sene önce yeğenime sorun olmaz yani.
suukaa ben artık sıkılaşma çalışmalarına başlatacağım az da olsa kilo da gider bu arada. Kaç aydır sadece 2 cm inceldi göbek olduğu gibi duruyor. Bacak ve kollar inceldi.
autumnn canım kendim verdiğime bu kadar sevinmedim en çok sen hakediyorsun
Bunlardan medet umacak hale geldik mi ya?Eki Görüntüle 2663828 Eki Görüntüle 2663831 Eki Görüntüle 2663832
Cok guzel sifali sayilarla geldim tekrar etmekten zarar gelmez bence
Süpersin maşallah. Valla çok iyi inceldin. Gider göbek de. Merak etme. Kilonu korumayı sağlayacak aşamaya geldin nerdeysedfn0714 çok geçmiş olsun canım inş çok ağır olmaz. Bebeğini de inş biriktirdiğin sütlerle ve mama ile dönüşümlü beslerler sorun olmaz. Önce sağlık olsun inş.
İstanbul da isen benim de dolapta sütler var daha da sağabilirim mama almazsa. Süt annelik yapmıştım 9 sene önce yeğenime sorun olmaz yani.
suukaa ben artık sıkılaşma çalışmalarına başlatacağım az da olsa kilo da gider bu arada. Kaç aydır sadece 2 cm inceldi göbek olduğu gibi duruyor. Bacak ve kollar inceldi.
autumnn canım kendim verdiğime bu kadar sevinmedim en çok sen hakediyorsun
yumurta cikolata ve mayali urunlerden uzak dur canim yinedeAhhh ameliyat olacağım gün covid old ortaya çıktı ameliyat ta kaldı inşallah atak geçirmem bu arada
Ya ben bu menuyle doyamam et yok ya ama cok saglikli gozukuyoSabah;
Ince dilim kasarli domatesli sandvic
1 salatalik
Yesil cay
Ogle;
Tavuklu bulgur pilavi
Kasik salata
Spor sonrasi zuber cilekli
Ara;
3 parca sutlu sekersiz tatlandiricili cikolata
Aksam;
Borulce
Tavuklu bulgur pilavi (aslinda siyah pirinc pilavi gelmisti ama ben onun yerine ayni olcude bulguru yedim)
Kuru cacik
Spor;
30 min full body fat burn
Hiphop tabata
300 ip atlama
Eki Görüntüle 2663920
bugun cumanin verdigi rahatlikla astim birazgeri kalan gunlerde toparlamaya gecicem cok buyuk kacamaklar yapmadan. Mysonismysun canim aksam menusunu attim gonderilen pilavi da gor.
Ya ben bu menuyle doyamam et yok ya ama cok saglikli gozukuyo
Benim hedef 2 yılda 63,5 tu ama diyetisyen 4-5 aya 60 a düşeceğiz dediBunlardan medet umacak hale geldik mi ya?
Süpersin maşallah. Valla çok iyi inceldin. Gider göbek de. Merak etme. Kilonu korumayı sağlayacak aşamaya geldin nerdeyse
Çok güzel olmuş menü de spor da. Gelen kilodan fazla gider bu hafta. Bu arada senin boy uzun. Maşallah. İkimizin de 10 kg kadar var hedeflere. Hadi devam edelimSelam menümü sunayım az sonra yürüyüşe çıkacağım.
9.00
Filtre kahve
12.00
3 yumurta
Peynir zeytin
domates salatalık biber
16.00
1 sb kefir
1 elma
15 çiğ yer fıstığı
18.00
1 dilim patlıcan oturtma
Yeşil mercimek salatası
3 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş(az sonra yapacağım)