Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

çok geçmiş olsun ya yarın bize de iş yerinde antikor testi yapılacak. covid var mı varsa bulaşmış oranı tespit edilecekmiş bu testle. % lik

89.6 benim kilom da. 600 gr vermişim zaten bekliyordum aşırı derece de dikkat edemiyorum ama yine de buda bi başarı benim icin aylardır hiç kilo veremiyordum
süper maşallah boşver her eksi candır
Bu topic sizle guzel

Bugun modum cok iyi valla insan emeklerinin karsiligini alinca mutlu oluyor

Amin insallah gecerim hic yok sen gecersin diyemeyecegim tabi insallah sen de verirsin ama ben gecerim
yaaaa maşallah göz değmesin. Ama geçeceğim seni hahahaaaa
Bayramdan sonra ben de tatile cikicam
hahaaa ben seni geçerim. Bayramda kaynanamlara gidecez ve orda yemem çok büyük ihtimalle. Seni geçerim
canım çok geçmiş olsun. Çok zor bu durum. Allah yardımcın olsun.

Sorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallah
Canım moralini yüksek tut. Bak şu durumdan güçlü çık. Sütün etkilenmesin. Emziremediğinde de hep sağ.

Valla canim benim metabolizmam belli bu hafta verdim haftaya gramlarla oynayabilirim ama insallah yine en az 1 kilo veririm yani beni gecmek mucize degil cabalarimizi sporlarimizi diyetlerimizi yaristirabiliriz o konuda iddialiyim ama sonuc almada vucudum yari yolda birakiyor maalesef beni

Tatile gitmek degecek ama. Yiyecegim de Allah affetsin napayim gidene kadar biraz daha kilo versem bari.

Ay alemsin gidecek gidecek merak etme. Ayrıca tatilde yemeyeceksin de ne zaman yiceksin. O zamana kadar biraz daha ver hadi. Yapabiliriz. 6ları görelim inşallah yakın zamanda

Sorma sorma çok kötüyüm üstüste herşey moralim çok bozuk çok üzülüyorum Allahım sabır versin inşallah
Gecmis olsun canim, moralini yuksek tut ki kolay iyilesesin. Benim anlamadigim birsey var. Doktor emziremezsin demis ya, simdi bizler hepimiz emziriryoruz. Herhangi bir belirti gostermeden covid taşıyor olabiliriz. Bunu nereden bilecegiz ki? Hepimiz gidip test mi yaptiralim?

İlaç kullanımında dolayı emziremezsin diyorlar.Pozitifken maskeli ve elleri her seferinde yıkayarak emzirin.Odaları sık sık havalandırın dedi doktor sadece.

dfn0714 çok geçmiş olsun canım inş çok ağır olmaz. Bebeğini de inş biriktirdiğin sütlerle ve mama ile dönüşümlü beslerler sorun olmaz. Önce sağlık olsun inş.
İstanbul da isen benim de dolapta sütler var daha da sağabilirim mama almazsa. Süt annelik yapmıştım 9 sene önce yeğenime sorun olmaz yani.
suukaa ben artık sıkılaşma çalışmalarına başlatacağım az da olsa kilo da gider bu arada. Kaç aydır sadece 2 cm inceldi göbek olduğu gibi duruyor. Bacak ve kollar inceldi.
autumnn canım kendim verdiğime bu kadar sevinmedim en çok sen hakediyorsun

Canimsin ben de her birinize cok seviniyorum. Hele ki ucundan vesile bile olduysam kilo verme seruveninize ne mutlu bana evet kolay degil zor oluyor ama insallah kesin olacak biz aslinda diyet degil kendimize yeni bir beslenme duzeni olusturuyoruz. Insallah adapte ederiz hayatimiza temelli ufak tefek kacamaklar disinda. Senin en son hedefin ne olmak istedigin?

Eki Görüntüle 2663828 Eki Görüntüle 2663831 Eki Görüntüle 2663832

Cok guzel sifali sayilarla geldim tekrar etmekten zarar gelmez bence
Bunlardan medet umacak hale geldik mi ya?
Süpersin maşallah. Valla çok iyi inceldin. Gider göbek de. Merak etme. Kilonu korumayı sağlayacak aşamaya geldin nerdeyse

Sabah;

Ince dilim kasarli domatesli sandvic
1 salatalik
Yesil cay

Ogle;

Tavuklu bulgur pilavi
Kasik salata

Spor sonrasi zuber cilekli

Ara;

3 parca sutlu sekersiz tatlandiricili cikolata

Aksam;

Borulce
Tavuklu bulgur pilavi (aslinda siyah pirinc pilavi gelmisti ama ben onun yerine ayni olcude bulguru yedim)
Kuru cacik

Spor;

30 min full body fat burn
Hiphop tabata
300 ip atlama

bugun cumanin verdigi rahatlikla astim biraz geri kalan gunlerde toparlamaya gecicem cok buyuk kacamaklar yapmadan. Mysonismysun canim aksam menusunu attim gonderilen pilavi da gor.

Kahvalti 11.00
yarim patlican kuru sogan kirmizi ve yesil biber 3 kofte buyuklugunde kiyma ile sote yaptim 1 yk yagda

Ara ogun16 00
ceyrek muz
1 cilek
3 kayisi
1nektarin
1 dilim ekmek
3 4 catalda recel

Aksam 18.30
4 5 kasik zyt.taze fasulye
1 tabak semizotu yemegi

zaten ara ogunu cok kacirdim. Daha da yemem bisey

Ya ben bu menuyle doyamam et yok ya ama cok saglikli gozukuyo

Ya ben bu menuyle doyamam et yok ya ama cok saglikli gozukuyo

Canim et haftanin 2 gunu tavuk 2 gunu (ben gelen tavugu yemedigim icin o ogunu kendim hazirliyorum) balik 1 gunu geliyor. 1 gun de bakliyat vs sebze agirlikli oluyor. Zaten menuleri paylasiyorum goruyorsundur. Bugun normalde tavuk sis gelmisti oglen ben onun yerine kendi ciftligimizden tavuklu bulgur pilavi yaptim guzel bir degisim olmus dimi

Selam menümü sunayım az sonra yürüyüşe çıkacağım.
9.00
Filtre kahve

12.00
3 yumurta
Peynir zeytin
domates salatalık biber

16.00
1 sb kefir
1 elma
15 çiğ yer fıstığı

18.00
1 dilim patlıcan oturtma
Yeşil mercimek salatası

3 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş(az sonra yapacağım)

Çok güzel olmuş menü de spor da. Gelen kilodan fazla gider bu hafta. Bu arada senin boy uzun. Maşallah. İkimizin de 10 kg kadar var hedeflere. Hadi devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…