Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallah
sjmdiden gecmis olsun canim. bende aldirdim safra kesemi. buyuk kizim 2.5 yasindaydi.Tektim. Atak gecirmistim o cok zor olmustu. 3 hafta surundum ageilardan. Ama sonra ameliyat olunca rahatlamistim.butun p sancilar bir anda gecti. Kapali ameliyat olmustum ertesi taburcu olup evime geldim. Ayakda kendi isimi halledebiliyordum. 1 haftaya hicbiseyim kalmamisti. Seninkide oyle kolayca biter gecer insallah canim

Günaydın kızlar (anayız aymıştır diye erken yazmamda sakınca yoktur diyorum)
70,8 ile -600 gr ile devam edelim.
Sevindim çünkü bugün oğlum 6 aylık oluyor. 70 kg benim oğlumun doğum günü hedefimdi çok şükür 6 ayda bitti gibi.
Hepinize çok teşekkürler herkese bol eksiler.

Sevindim çünkü bugün oğlum 6 aylık oluyor. 70 kg benim oğlumun doğum günü hedefimdi çok şükür 6 ayda bitti gibi.

Cok guzel gidiyorsun canim masallah. Basindan beri sen de bu yolda benimlesin ve totalde 8.3 kg vermissin hic kolay degil 🤩 darisi bir o kadar daha vermelere 💪

suukaa suukaa bir takım kilolar alınmış tatilde sanırım. Neyse çabuk gider inşallah. Ben sanırım iyi geçirdim bu hafta. Haftasonu cips gofret yiyip diyetisyenden sıkıyönetime geçince 5 gündür dikkat ettim 71lerde son bildirim yaparım sanırım. Belki 70.8 filan olur inş
Canım autumnn autumnn iyiki açtın kız bu topiği Allah razı olsun sağlık şifa olsun hepimize
Canım evet aldım ama veririm onları onlar kolay. Sana yetişemiyorum ona üzüldüm 🤣🤣🤣 maşallah sana harika gidiyorsun. Bende dünden beri diyetisyenimin listesine döndüm. Şimdilik süper gidiyor. aynen autumnn autumnn canım saol valla. İyiki açmışsın da gelmişiz 😍
ooo maşallah bu ne güzel eksi. Hadi haftaya kapışalım 😍
Gunaydiiin herkese 🥳 76.7 ile -1 kg fark 🤩 dun doneri yemeseydim daha guzel bir farkla gelecektim ama olsun. Cunku dun 76.8 gelmistim sadece 100 gram fark olmus. Kara bahtim kor talihime karsi savasim devam ediyor 💪😂
Nasıl ya valla geçtin beni. Az veriyorum diyip diyip geçiyorsun maşallah 😍😍😍 haftaya da geçersin beni 😭

Günaydın Kızlar
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 78.8
+900 gr 😭😭 ama üzülmek yok haftaya bomba gibi geleceğim. Beni tatile falan çıkarmayın ya. Düzenim bozulunca motivasyonumu kaybediyorum 😭😭

İnsallah canım teşekkür ederim. Aynen haklısın eski görüntü olmaz en basiti göbek olmaz göbegim gitse bile sarkar yani ama en azından böyle hamile gibi gezmekten iyi sen masallah iyi zayıflamışın ben hiç aşırı zayıf bi insan olmadım zaten en zayıf halim 61 kiloydu boyum 1.70 65 kilo olsam zaten baya zayıf görünüyorum
Boyun uzun 65 kiloyu taşırsın. tez zamanda bol zayıflamalar inşallah herkese :KK50:

Dün menümü yazmayı unutmuşum. Akşam yürüyüşten sonra koltukta sızmışım. 🙈

9.00
Filtre kahve

12.00
2 yumurta
Peynir zeytin
domates salatalık Maydanoz
1 ceviz

16.00
1 elma
15 çiğ yer fıstığı
1 bardak kefir

18.00
2 dilim patlıcan oturtma(tost makinesinde közledim patlıcanları)
Salata
1 bardak şalgam

2 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş

Canım evet aldım ama veririm onları onlar kolay. Sana yetişemiyorum ona üzüldüm 🤣🤣🤣 maşallah sana harika gidiyorsun. Bende dünden beri diyetisyenimin listesine döndüm. Şimdilik süper gidiyor. aynen autumnn autumnn canım saol valla. İyiki açmışsın da gelmişiz 😍
ooo maşallah bu ne güzel eksi. Hadi haftaya kapışalım 😍

Nasıl ya valla geçtin beni. Az veriyorum diyip diyip geçiyorsun maşallah 😍😍😍 haftaya da geçersin beni 😭

Bu topic sizle guzel 🤩

Bugun modum cok iyi valla insan emeklerinin karsiligini alinca mutlu oluyor 🤗

Amin insallah gecerim 🤣 hic yok sen gecersin diyemeyecegim 😂 tabi insallah sen de verirsin ama ben gecerim 🤪

Günaydın güzel mi güzel fit anneler,

Bu sabah tartıldığımda 58.5 çıktım - 200
58'e düşünce kilomu korumaya çalışacağım. yüzden çok belli oluyor benim kilo verdiğim annem çok kızdı dün oğlumu almaya gittiğimde yüzün maymuna dönmüş dedi bana. alınmadım ama banane dedim babana sölicem dedi :) tehdit etti beni.

Eşimin diyeti bugün itibari ile sabah 5 yumurta, öğlen yarım tavuk göğsü ızgara, akşam tavuk göğsünün diğer yarısı ızgaraya döndü (kas çalışmalarına başlıyor) ben bunu yapmam :)

Bu sabah filtre kahve (4 kcl)
1 salatalık (15 kcl)
1 dilim kaşar (28 kcl)
1 dilim wasa (üzerine vişne reçeli sürdüm 1 çay kaşığı ev yapımı) (12 reçel +50 wasa kcl)

14.00 - 1 kepçe tavuksuyu çorbası (117 kcl)
Yarım porsiyon kuru fasulye (145 kcl)
1 tahta kaşığı kadar pirinç pilavı ( 140 kcl)
1 kase cacık (62 kcl)

Ara öğün - Türk kahvesi (7 kcl)
1 dilim küçük boy ekler (72 kcl)

Akşam - 1 kase sütle birlikte mısır gevreği (sade) (180 kcl)

832 kaloi yapıyor yediklerim. Ekler belki 2 dilime çıkabilir ama, eklere hayır diyemiyorum. :halay:

200 kalori bisiklet ile yakarım.
Sabah da 15 dk durağa kadar hızlı tempoda yürüdüm (50 kalori falan yapıyor)

Kızlar şaka gibi ama covid pozitif çıktı ameliyat olucam diye test yapmışlardı bugün testin sonucu çıktı. Napıcam ben ya moralim çok bozuk. Bebeği nasıl emzirecem E Eminosa sen miydin geçiren bebeği naptın valla ağlamaktan içim dışıma çıktı. Dr aradı ilaç başlatılır dedi ama bebeği emZiremezsin

Kızlar şaka gibi ama covid pozitif çıktı ameliyat olucam diye test yapmışlardı bugün testin sonucu çıktı. Napıcam ben ya moralim çok bozuk. Bebeği nasıl emzirecem E Eminosa sen miydin geçiren bebeği naptın valla ağlamaktan içim dışıma çıktı. Dr aradı ilaç başlatılır dedi ama bebeği emZiremezsin

Aaa nasil ya? Hicbir semptomun var miydi?

X