@suukaa bir takım kilolar alınmış tatilde sanırım. Neyse çabuk gider inşallah. Ben sanırım iyi geçirdim bu hafta. Haftasonu cips gofret yiyip diyetisyenden sıkıyönetime geçince 5 gündür dikkat ettim 71lerde son bildirim yaparım sanırım. Belki 70.8 filan olur inş
Canımautumnn iyiki açtın kız bu topiği Allah razı olsun sağlık şifa olsun hepimize
İnsallah canım teşekkür ederim. Aynen haklısın eski görüntü olmaz en basiti göbek olmaz göbegim gitse bile sarkar yani ama en azından böyle hamile gibi gezmekten iyi sen masallah iyi zayıflamışın ben hiç aşırı zayıf bi insan olmadım zaten en zayıf halim 61 kiloydu boyum 1.70 65 kilo olsam zaten baya zayıf görünüyorumdaha yolun başı senin için inşallah tez zamanda verirsin cnm ben 4 yıldır 62 kiloda kaldım. ramazanda başladım diyete ve 58'li rakamları gördüm sonunda. hamile kalmadan önceki kilomdayım. Bu arada kilo vermeye rağmen kızlık görüntüsü olmuyoooooooooooor maalesefancak oranı buranı gerdirmen lazım (kendi şahsım adına söyliyim)
Sağol çok teşekkür ederim. Bayramda rahatsızlandım safrada taş olduğu ortaya çıktı ameliyat dendi ama ben bebeği biraz daha büyüteyim diye bekledim . Yarın olucam hayırlısıyla.Cok gecmia olsun sen onxeden de sanki safra ameliyat olmustun yanlis mo hatirliyorum
Çok teşekkür ederm Allah razı olsunGeçmiş olsun.Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunevet canım birkaç güne toparlarım.
Geçmiş olsun canım
80 oldum. Ucundan gördüm 80i
İste annelik kendini bekletiyo insan evladin icinninsallah Allah in isniyle guzwlce ameliyatini olup dinlenip yawrunla vakit gecirirsin bizleri haberdar etSağol çok teşekkür ederim. Bayramda rahatsızlandım safrada taş olduğu ortaya çıktı ameliyat dendi ama ben bebeği biraz daha büyüteyim diye bekledim . Yarın olucam hayırlısıyla.
Tarot bakmak sartiyla gelebilirsinMerhaba. Ben de katılmak istiyorum.
Bebeğim 18aylık.
34yaşımdayım.
86kilo ile 11temmuzda başladım.
Bugün tartıldığımda 83.9olmuştum.
168cm boyum var. İlk etapta hedefim 65 ama 60olursam taş olurum
Abur cubur çok severim. Oğlum emdikçe acıkırım. Kendimi tatlıya veririm. Bunları artık dizginlemek istiyorum.
Çok uzun zaman oldu bakmayalı.Tarot bakmak sartiyla gelebilirsinsaka maka evet emzirirken tatli istiyo vucut ama 18 aylik olmus bence dizginlersin
Merhaba. Ben de katılmak istiyorum.
Bebeğim 18aylık.
34yaşımdayım.
86kilo ile 11temmuzda başladım.
Bugün tartıldığımda 83.9olmuştum.
168cm boyum var. İlk etapta hedefim 65 ama 60olursam taş olurum
Abur cubur çok severim. Oğlum emdikçe acıkırım. Kendimi tatlıya veririm. Bunları artık dizginlemek istiyorum.
İnşallah olurum. Olmasam bile ne versem kardır. Ama ekimde eşimle evlilik yıl dönümümüz. O zaman için oğlum ben ve eşim birlikte bir foto çekimi yaptırmak istiyorum. 5yıla özel. O yüzden epey hırsla başladım.Hosgeldin. Verirsin insallah kilolarini. Yarin yani cumalari tarti gunu. Gunluk olarak da menulerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Bakalim sen kalici olacak misin
Yedihini ictigini sporunu yazarsin ginluk canim o zaman cok ise yariyorÇok uzun zaman oldu bakmayalı.
Bir haftadır sadece dondurma ve bir çikolata yedim. Dün misafirlikte baklavaları reddedince kendime inandım.
Nasıl yapıyorsunuz her gün menü paylaşımı şeklinde mi?
Ewet bende bi akrabamizon dugunu icin kilo verme niyetime baslamistim.dugum iptap oldu koronadan ama ben baya kilo vermis oldum onlar insana bahame zatemİnşallah olurum. Olmasam bile ne versem kardır. Ama ekimde eşimle evlilik yıl dönümümüz. O zaman için oğlum ben ve eşim birlikte bir foto çekimi yaptırmak istiyorum. 5yıla özel. O yüzden epey hırsla başladım.
Aaa hakikaten diyorumki bi kisi eksik hoc gelmiyo dimi kac zamandir dogruErolummm canim cok istikrarliydin sen nerelerdesin ya
Aaa hakikaten diyorumki bi kisi eksik hoc gelmiyo dimi kac zamandir dogru
Öyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallahİste annelik kendini bekletiyo insan evladin icinninsallah Allah in isniyle guzwlce ameliyatini olup dinlenip yawrunla vakit gecirirsin bizleri haberdar et
Sen iyi ol o o zmwn asil iyi olur annesi insanin basina neler neler geliyor beterinden saklaain kurtulucan insallah bitti gitti ohÖyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallah