Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

9 yaş bebesi nasıl bir tecrübe acaba? Kesin çok eğlencelidir. Benimkiler de o kadar olsa da gezsek tozsak eğlensek sohbet etsek. Büyük oğlum 3 yaşında. Onunla sohbet etmeyi çok seviyorum
Canım benim kızım otizm ve serablal palsili. O yüzden sürekli terapi ve rehabilitasyon dersleri çocuk çocukluğunu yaşayamıyor. Böyle yerlerde öyle Özgür ve mutlu ki fırsat oldukça gidiyoruz. Eşim de sağ olsun sabah rehabilitasyon çıkınca eve bile girmeden götürdü bizi. Öğlen 12 de çıktık 1 de oradaydık yemek söyledik gelene kadar gittik sallandık. Yemek yedi çayırda koştu yuvarlandık sarıldık öpüştük koklaştık. Bakıcı bile diyorki ne kadar mutlu. Bebek de açık hava da bakıcının kucağında uyudu biz de kızımla anne kız keyfi yaptık. Kardeşi 6 aylık olacak o zamandan beri doğru dürüst zaman geçiremedik. Sadece her akşam 1-3 saat arası park ve yürüyüş yapmaya başladık onunla bebek uyursa.

Harikasın

Cok guzel bir annesin canim

Gunaydin herkese. Inanilmaz acim tartildim -100 gr 77.7 yine cook eksildigim bir haftadan daha merhaba...

Yok ben regl olmadigim surece veremicem. Resmen bosa kurek cekiyorum. Elimden gelen diyet ve spor anca bu kadar. Dahasi benim icin detoks tarzi olur ve bebegimin sutune engel olurum. Su halde bile sutum cok azaldi zaten.

Günaydın canim sadece tartidaki eksiye odaklanma bence. Beden incelmelerini tartida goremiyoruz malesef. O yağlar eriyor kas oluyor. Tartida az eksi gorsende incelirsin

Günaydın 52.3 le geldim çok mutluyum
autumnn adetle ilgili konuya dibine kadar katılıyorum 8ay adet olmadım mayısın başında oldum ondan sonra azaldı kilom , adet olmadan önce spor yapsam da gitmiyordu ,eskiden yemekten azaltmada sadece spor yaparak da kilo verdiğim bir vücudum vardı ama adet olamamak inanılmaz büyük etken

Diyetisyenim de bunu diyip duruyor. 9 ay oldu dogum yapali hala olmadim. Vucudum kaya gibi direncli. Bu kadar istikrarli dogumdan once bile hic olmamistim diyet konusunda. Her gun en az 1.5 2 saate yakin spor yapiyorum diyet zaten paket geliyor ona %90 uyuyorum bir haftasonu biraz sasiyor. Ama yok ne fayda vucut kitlemis sanki kendini. Ben bir kadin doguma goruneyim iyisi mi. Yine de ilac vs istemiyorum regl olmak icin. Ayyy delircem.

Çok şaşkınım canım. Ölçülerin nasıl spor baya inceltmiştir. Valla bana dert oldu senin regl olmaman. En azından almamış oldun canım bu süreçte

Bir seneye kadar bekle doktor için ,bana bir seneye kadar olmayabilirsin dedi şuan da 38gun arasi ki normalde hiç şaşmayan duzenim vardı ,kanama da bir az bir çok geldi değişik bişey ya

Çok şaşkınım canım. Ölçülerin nasıl spor baya inceltmiştir. Valla bana dert oldu senin regl olmaman. En azından almamış oldun canım bu süreçte

Diyet ve spor yaparak kilo almamaya sevinemiyorum valla olcmedim bayadir ama pek fark etmiyorum henuz.

canımmmmm maşallah size. kardeş olayında en çok büyüklere zaman ayırmak gerekiyor Zaten. Küçük kendini bilmeden büyükle maksimum ilgilenince çok iyi oluyor. Ama yinede annelik çok zor. Hep bi onlara yetiyor muyum düşüncesi kötü. Maşallah sen süpersin zaten.
Süperrr seni yakalamaya çalışıyorum ama çok zor galiba hatta imkansız

autumnn canım seni de alıntılanmıştım ama gitmiş. Boşver takmamaya çalış. Bide falcının dediğini çok düşünme. Pozitif enerji gönderelim evrene. her eksi candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…