Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.

Kartepede green park otel var canim tepede kalinacak. Kalmistik biz fena degil. Masukiyede A askts yedigi gibi alabaliklar cok var ondan ye. Kiremitte mantarli peynirli ortaya alabilirsin. Kahvaltida kuymak yemen gerek tabi 😋 Sapancada kalinacak ng sapanca var cok hos. Golun etrafinda da cok mekan var.

Kartepede green park otel var canim tepede kalinacak. Kalmistik biz fena degil. Masukiyede A askts yedigi gibi alabaliklar cok var ondan ye. Kiremitte mantarli peynirli ortaya alabilirsin. Kahvaltida kuymak yemen gerek tabi 😋 Sapancada kalinacak ng sapanca var cok hos. Golun etrafinda da cok mekan var.
Tesekkur ederim canim. Aklimda ng var en guzeli o galiba.

Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.
Masukiyeye ben de gitttim ne hikmetse cok zevk alamadim alabalik yedik salincakta sallandik geldik anasini satim her yer arap olmus bu araplar benden daha iyi biliyo istambulu aslinda adalara gidesim var

Bende cok bunaldim artik gezmek istiyorum ama bi taraftan korkuyorum bi taraftan kilo veremeedim gezdikce daha fazla yerim diye korkuyorum çünkü disarda durdukca oraya buraya saldiriyorum yok dondurma yok kek yok mısır yok bilmem ne. Keske bu zamana kadar daha fazla verebilmis olsaydim. O yuzden az gezmek az yemek planim simdilik.

Masukiyeye ben de gitttim ne hikmetse cok zevk alamadim alabalik yedik salincakta sallandik geldik anasini satim her yer arap olmus bu araplar benden daha iyi biliyo istambulu aslinda adalara gidesim var
Benim memleket değil 🙁 erkek tarafı deplasmanı ,doğu görevimi böyle yapıyorum ben 😂😂halbuki tamamlamistim

Yeminle açım seytan diyor orta boy pizza söyle 2 tane biri bana biri eşime. Lan diyorum yapma deli yarin tarti günü. Hazir bebe de uyudu pizzami yerdim sonra yatardim ama bizim adam coktan uyudu. Pizza yedigimi görse cildirir 🤭🤭

Selamlar
9.00
Filtre kahvesi

12.30
Yarım dilim ekmek
2 çatal patatesli yumurta
2 yk Menemen
Peynir zeytin

15.00
30 gr leblebi kurabiyesi
Şekersiz çay

18.00
1 köfte
3 parça sucuk
Çeyrek ekmek
Salata

Sabahtan beri hiç oturmadım. Çok bunaldım yarın ne olacak hiç kestiremiyorum. Pazar gününü hala toparlayamamıştım bide bugün yedim. Ay tatile gideceğiz diye saldım iyice

Yaaaa altima isicem simdi 😆😆 bak ben memur degilim ama ben de dogu gorevimi yapicam merak etme hem de bebelerle bonus yapicaz ne kadan hos 🤮🤮🤮
Cennete açılan bir kapı olarak da düşünebilirsin 😂😂 sabır cekerek topladigim sevap bonuslarini arkalarından konusarak harcıyorum gerçi 😂😂😂

Adalara gideceksen kınalı filan çok sakin Araplar heybeliye takılıyo. Biz geçen bayramlğluna arkadaşın yazlığa gittik aynı adalar gibi ortam. Oraya git bence.

Selamlar
9.00
Filtre kahvesi

12.30
Yarım dilim ekmek
2 çatal patatesli yumurta
2 yk Menemen
Peynir zeytin

15.00
30 gr leblebi kurabiyesi
Şekersiz çay

18.00
1 köfte
3 parça sucuk
Çeyrek ekmek
Salata

Sabahtan beri hiç oturmadım. Çok bunaldım yarın ne olacak hiç kestiremiyorum. Pazar gününü hala toparlayamamıştım bide bugün yedim. Ay tatile gideceğiz diye saldım iyice
Şu leblebi kurabiyesi kadar saçma bir yiyecek yok bence. Bi de herkes hediye getiriyor seviniyormuş gibi yapıyorum ama zerre sevmiyorum

Tesekkur ederim canim. Aklimda ng var en guzeli o galiba.
Canım bizim gittiğimiz tesiste çok güzel bungolavlar var bahçesi süper hamaklı filan içi de çok şirin. Boşsa kesinlikle kalın..
yemek de her yer aynı ama fiyatlar çok artmış. Ufacık balık 40 tl olmuş çocuğa patates söyledim 20 tl açıkçası greenpark daha ucuza geliyor konaklamalı olunca

autumnn autumnn yazmış zaten. İlla kalacağım dersen dediği yerler iyi ama bence iki günlük gezme aktivitesi yok oralarda. Bir gün maşukiye bir gün Sapanca yap zaten yanyana ikisi. Sapanca çok huzurlu bir göl ama çok Arap turist var. (Turist mi bilmiyorum aslında bütün tabelalar ve emlak ilanları Arapça)
Çocuk için çok iyi oluyor buralar yemyeşil çayır Çimen her yer koşsun dursun gelsin yemek yesin bir daha koşsun. Benim kız 9 yaşında ne zaman gitsek yolda sızıyor bol oksijen ve koşmaktan

autumnn autumnn yazmış zaten. İlla kalacağım dersen dediği yerler iyi ama bence iki günlük gezme aktivitesi yok oralarda. Bir gün maşukiye bir gün Sapanca yap zaten yanyana ikisi. Sapanca çok huzurlu bir göl ama çok Arap turist var. (Turist mi bilmiyorum aslında bütün tabelalar ve emlak ilanları Arapça)
Çocuk için çok iyi oluyor buralar yemyeşil çayır Çimen her yer koşsun dursun gelsin yemek yesin bir daha koşsun. Benim kız 9 yaşında ne zaman gitsek yolda sızıyor bol oksijen ve koşmaktan
9 yaş bebesi nasıl bir tecrübe acaba? Kesin çok eğlencelidir. Benimkiler de o kadar olsa da gezsek tozsak eğlensek sohbet etsek. Büyük oğlum 3 yaşında. Onunla sohbet etmeyi çok seviyorum 😍

X