Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.
Tesekkur ederim canim. Aklimda ng var en guzeli o galiba.Kartepede green park otel var canim tepede kalinacak. Kalmistik biz fena degil. Masukiyede A askts yedigi gibi alabaliklar cok var ondan ye. Kiremitte mantarli peynirli ortaya alabilirsin. Kahvaltida kuymak yemen gerek tabiSapancada kalinacak ng sapanca var cok hos. Golun etrafinda da cok mekan var.
Yok yok izin veriyorum yiyebilirsinAkşam sadece mısır yedim ,çorba canım istemedi vaktim de olmadı bir yandan valiz hazirligina başladım, bir tane minikMysonismysun armut yedim bu beni tirmalamaz dimi reis
Masukiyeye ben de gitttim ne hikmetse cok zevk alamadim alabalik yedik salincakta sallandik geldik anasini satim her yer arap olmus bu araplar benden daha iyi biliyo istambulu aslinda adalara gidesim varCanim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.
Benim memleket değilMasukiyeye ben de gitttim ne hikmetse cok zevk alamadim alabalik yedik salincakta sallandik geldik anasini satim her yer arap olmus bu araplar benden daha iyi biliyo istambulu aslinda adalara gidesim var
Yaaaa altima isicem simdiBenim memleket değilerkek tarafı deplasmanı ,doğu görevimi böyle yapıyorum ben halbuki tamamlamistim
Cennete açılan bir kapı olarak da düşünebilirsinYaaaa altima isicem simdibak ben memur degilim ama ben de dogu gorevimi yapicam merak etme hem de bebelerle bonus yapicaz ne kadan hos
Adalara gideceksen kınalı filan çok sakin Araplar heybeliye takılıyo. Biz geçen bayramlğluna arkadaşın yazlığa gittik aynı adalar gibi ortam. Oraya git bence.Masukiyeye ben de gitttim ne hikmetse cok zevk alamadim alabalik yedik salincakta sallandik geldik anasini satim her yer arap olmus bu araplar benden daha iyi biliyo istambulu aslinda adalara gidesim var
Şu leblebi kurabiyesi kadar saçma bir yiyecek yok bence. Bi de herkes hediye getiriyor seviniyormuş gibi yapıyorum ama zerre sevmiyorumSelamlar
9.00
Filtre kahvesi
12.30
Yarım dilim ekmek
2 çatal patatesli yumurta
2 yk Menemen
Peynir zeytin
15.00
30 gr leblebi kurabiyesi
Şekersiz çay
18.00
1 köfte
3 parça sucuk
Çeyrek ekmek
Salata
Sabahtan beri hiç oturmadım. Çok bunaldım yarın ne olacak hiç kestiremiyorum. Pazar gününü hala toparlayamamıştım bide bugün yedim. Ay tatile gideceğiz diye saldım iyice
Canım bizim gittiğimiz tesiste çok güzel bungolavlar var bahçesi süper hamaklı filan içi de çok şirin. Boşsa kesinlikle kalın..Tesekkur ederim canim. Aklimda ng var en guzeli o galiba.
Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.
Ay bende aksi gibi seviyorum. Gerçi yeni keşfettim ondan olabilir.Şu leblebi kurabiyesi kadar saçma bir yiyecek yok bence. Bi de herkes hediye getiriyor seviniyormuş gibi yapıyorum ama zerre sevmiyorum
9 yaş bebesi nasıl bir tecrübe acaba? Kesin çok eğlencelidir. Benimkiler de o kadar olsa da gezsek tozsak eğlensek sohbet etsek. Büyük oğlum 3 yaşında. Onunla sohbet etmeyi çok seviyorumautumnn yazmış zaten. İlla kalacağım dersen dediği yerler iyi ama bence iki günlük gezme aktivitesi yok oralarda. Bir gün maşukiye bir gün Sapanca yap zaten yanyana ikisi. Sapanca çok huzurlu bir göl ama çok Arap turist var. (Turist mi bilmiyorum aslında bütün tabelalar ve emlak ilanları Arapça)
Çocuk için çok iyi oluyor buralar yemyeşil çayır Çimen her yer koşsun dursun gelsin yemek yesin bir daha koşsun. Benim kız 9 yaşında ne zaman gitsek yolda sızıyor bol oksijen ve koşmaktan