canımmmmm maşallah size.kardeş olayında en çok büyüklere zaman ayırmak gerekiyor Zaten. Küçük kendini bilmeden büyükle maksimum ilgilenince çok iyi oluyor. Ama yinede annelik çok zor. Hep bi onlara yetiyor muyum düşüncesi kötü. Maşallah sen süpersin zaten.
Süperrr seni yakalamaya çalışıyorum ama çok zor galiba hatta imkansız
autumnn canım seni de alıntılanmıştım ama gitmiş. Boşver takmamaya çalış. Bide falcının dediğini çok düşünme. Pozitif enerji gönderelim evrene. her eksi candır
Kızlar beni topikten atabilirsiniz. +1 kilo ile karşınızdayım. Ama bunlar ödem. Bu ara bi şiştim. Kötüyüm 77.9 kilom
Canım yerleşmeden dikkat et bu hafta gider hemen. Suyu artır bir de mutlaka havalar müthiş sıcak hemen ödem oluyoruzKızlar beni topikten atabilirsiniz. +1 kilo ile karşınızdayım. Ama bunlar ödem. Bu ara bi şiştim. Kötüyüm 77.9 kilom
aaaaaaa hemen toparla günün devamında. Haftaya da beni geçersin girelim mi iddiayaFal degil canim fala inanmam asla. Astrolojiye inaniyorum ama100 eksiyi eksi olarak gormuyorum ama diyet ve sporla kilo almadigima sevinmem gerek sanirim bu bunyeyle az once sinirden biraz bozdum ama allahtan sabah saatler
yaaa sen bi adet olsan beni solda sıfır bırakırsınSenden zayifimbu hafta su halimle seni yendim naber aha sevinecek bir sey buldum sukur bari gelecek hafta 2 kilo vererek tekrar gecersin beni uzulme
Canım etmeye çalışacağım ama tatile çıkıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Neyse hedeflerime odaklanmalıyım.Canım yerleşmeden dikkat et bu hafta gider hemen. Suyu artır bir de mutlaka havalar müthiş sıcak hemen ödem oluyoruz
aaaaaaa hemen toparla günün devamında. Haftaya da beni geçersin girelim mi iddiayaçünkü yarından itibaren 5 günlük gezmeli tatile çıkıyorum. Ve oralarda mümkün değil yemeden dönemem.
yaaa sen bi adet olsan beni solda sıfır bırakırsınçok korkuyorum. O yüzden tatilden döneyim çok dikkat edeceğim.
Canım etmeye çalışacağım ama tatile çıkıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Neyse hedeflerime odaklanmalıyım.suyu az içiyorum aslında doğru söylüyorsun
Valla Adana iskenderun MaraşOoo tam haftaya gecer beni diye uzulurken keyfim yerine geliyortatilde yenir ya ben de yiyecegim gidince el mahkum. Rota neresi?
Regl olmamdan korkanlar varmisah ahhhh sanki regl masaji mi ne vardi youtube a bir bakayim belki ise yarar kim bilir
30 dakikalik full body tabata yaptigim arkadaslar yapmak isteyenler icin. Selulit melulit birakmiyo kesinlikle oneririm hicbi seyi onermesem bunu oneriyorum
1 aydir bunu yapiyorum aradada yine burfa video paylasmistim onu yapiyorum. Ama bu bence daja duzenli. Kacamaksiz gidiyorum cunku yarin oglumla kahvaltiya gidicez yerim orda(oglen sebze yemegi yemek kaydiyla)
Benimde ayni 45 gugn arayla oluyorum.Her oldugumda 1 kg gitti ama yine diyetle tabi. Oncesinde diyete ragmen gitmiyordu. Bir an once duzene girse iyi olacak ya.Bir seneye kadar bekle doktor için ,bana bir seneye kadar olmayabilirsin dedi şuan da 38gun arasi ki normalde hiç şaşmayan duzenim vardı ,kanama da bir az bir çok geldi değişik bişey ya
Diyet ve spor yaparak kilo almamaya sevinemiyorum vallaolcmedim bayadir ama pek fark etmiyorum henuz.
ayniyiz kapisalim.mi
Full vody dimi canim bugun baslayacgim brnde son kilolar baska turlu gitmeyecek galiba
Benimde ayni 45 gugn arayla oluyorum.Her oldugumda 1 kg gitti ama yine diyetle tabi. Oncesinde diyete ragmen gitmiyordu. Bir an once duzene girse iyi olacak ya.
Canim daha oncede arkadasimla basladigimizdan bahs÷tmistim ya o da regl olamadi ve diyeti birakti. Sonucda 91 kg ye cikti. bir anda. o yuzden sen devam et regl olunca toplu toplu dusecek kilon
Gecen hafta:68.7 ydim.
Bugun 68.1 kg. Sasirdim.acikcasi son 3 gun haric iyi dagitmistim cunku.
Yok canim birakmiyorum. Biraksam benim de yolum o yol. Zaten yerimde saymamin bazen alip bazen gram gram vermemin sebebi surekli dikkat etmem.
cnm sezaryen olduğun için spor en az 3 ay yapmamalısın. ama korse takmaya başla eğer başlamadıysan geç olmadan.Sezeryan olalı 15 gun oldu hanimlar dogum oncesi kiloma döndüm ama zaten kilolu hamile kalmistim spora ne zaman baslanabilir evde kondisyon bisikleti var ne zaman kullanabilirim
Spor yapmak da geciktiriyor. Kas orani arttikca kaslar agirlik yapiyor. Kilodan ziyade vucut sekline odaklan.
Cardio agirlikli yapiyorum spor kalori yakiyorum daha cok. Bir de basene odaklaniyorum sadece. Benim sorunum regl ondan eminim canim.