KapışabilirizHeeyy 64 kilo ya da altinda olanla da ben kapışacam gelin çabuk kim var
Regl olduktan sonra hayatimda benim bir sey degismedisadece psikolojik olarak daha normal hissediyorum.
Günaydın bu hafta ailece covid ile geçirince diyet falan yapmadım.Dünü baz alacağım sabah tartısı olmadı maalesef.74.7 -800 gr
geçmiş olsun covid mi çıktı ailede.Günaydın bu hafta ailece covid ile geçirince diyet falan yapmadım.Dünü baz alacağım sabah tartısı olmadı maalesef.74.7 -800 gr
Teşekkürler evetgeçmiş olsun covid mi çıktı ailede.
Teşekkürler evet maalesefAaa covid mi oldunuz canim? Gecmis olsun.
Teşekkürler evet maalesef
7 gün geçti 14 karantina bitince tekrar test vereceğiz.Çocuklar için istedi dr bize demediler ama biz kendimiz için de test isteyeceğiz.Umarım bitmiş olur o zamana.Hafif geçirdik parasetamol aldım sadece emzirmeye devam ettim ki bebek de olunca izolasyonu bıraktım.Tekrar gecmis olsun canim hala devam ediyor mu emzirme ne oldu?
Geçmiş olsun canım ya hayır ile atlatırsınız inşallahTeşekkürler evet maalesef
Bebektede mi çıktı covid Allahım yardımcınız olsun7 gün geçti 14 karantina bitince tekrar test vereceğiz.Çocuklar için istedi dr bize demediler ama biz kendimiz için de test isteyeceğiz.Umarım bitmiş olur o zamana.Hafif geçirdik parasetamol aldım sadece emzirmeye devam ettim ki bebek de olunca izolasyonu bıraktım.
7 gün geçti 14 karantina bitince tekrar test vereceğiz.Çocuklar için istedi dr bize demediler ama biz kendimiz için de test isteyeceğiz.Umarım bitmiş olur o zamana.Hafif geçirdik parasetamol aldım sadece emzirmeye devam ettim ki bebek de olunca izolasyonu bıraktım.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ya hayır ile atlatırsınız inşallah
Aynen mutasyon haliymiş ve bu dönem böyleymiş.Sağol canımAllahtan hafif geciriyorsunuz bununla atlatmis olun bir an once.
Ayniyiz sıkıntı yok tamam kapisalim valla. 55 lere inmem lazimKapışabilirizgerçi benim kilo 64,7 ama
Evet.Eşim,ben,oğlum ve kızım.En uzun ve inatçı ateş bebekte oldu.Bebektede mi çıktı covid Allahım yardımcınız olsun
Cok gecmis olsun. Ne guzel atlattiniz. Rabbim beterinden sakinsin.Evet.Eşim,ben,oğlum ve kızım.En uzun ve inatçı ateş bebekte oldu.
Sen oyle sannHer zaman ben kazanirim
kapisalim
Amin,olan tekrar olmayacaksa iyi olup kurtulduk diyeceğimCok gecmis olsun. Ne guzel atlattiniz. Rabbim beterinden sakinsin.