- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Evet calismayla ilgili deneyimleriji alalim cocuklaİsten yeni geldim. Yogurt yedim ferah ferah.
uykum geldi uyucam. Calismak cok yoruyor beni,ne guzel evdeydim aylardir
İnanir misiniz kucuk kucuk bonibon yiyodum kahvenin yanina hurma yerine ya da o kahve dunyasinin cikolatasi varya onlar bile kilo alimina sebep verdi diger yediklerime dikkat etmeme ragmen. E elfpeksimeti hobby yiyosun ya kucuk yeme annem yeme gulumhurma ye bence yoksa bugun yedigin hurmalar yarin .. tirmalar saka maka cok nankor bu kilolar... Vucudumdaki yaglarima sarkim;
Yukardaki yazdiklarini gecerek ayakkabinin linkini merak ettigimi soyelemek istiyorumCanim gercekten oyle. Zayiflamak yetmiyor ayriyetten fit olarak kalmak istiyorsak omur boyu yemeye dikkat + spor baska yolu yok. Hele benim gibi aninda almaya musait bunyeniz varsa. Spor hep hayatimda vardi ama son donemde haftanin 5 6 gunu sporu koyarak ciddi anlamda duzenledim. Simdi bir de paraya baya kiyarak cok guzel bir spor ayakkabisi aldim motive olmak icin her seyi yapiyorum
Yukardaki yazdiklarini gecerek ayakkabinin linkini merak ettigimi soyelemek istiyorumotelden eonra bakalim beni n ekadar sok edecen
Saka maka gercekten biz yeyip yeyip kilo almayangillerden degiliz bunu kabul etmek lazim kalcali turk hatunuyum ama selulitlerin gitmesi beni baya motive etti
Bas gitİnanir misiniz kucuk kucuk bonibon yiyodum kahvenin yanina hurma yerine ya da o kahve dunyasinin cikolatasi varya onlar bile kilo alimina sebep verdi diger yediklerime dikkat etmeme ragmen. E elfpeksimeti hobby yiyosun ya kucuk yeme annem yeme gulumhurma ye bence yoksa bugun yedigin hurmalar yarin .. tirmalar saka maka cok nankor bu kilolar... Vucudumdaki yaglarima sarkim;
Bak hala oraya minik parca yaziyo mini miniÖğle bir kayısı,çift türk kahvesi minik parça çikolata
Akşam bir mısır ,tarhana çorbası
Erişteli yapicam tarhanayi , mısırla da doyarim da koca doymuyorBak hala oraya minik parca yaziyo mini minitarhanayla doyucan mi giii ayy yarin icin herkes olume gidiyo acliktan bu sefer ben de dahilim
Hangi otel kim nereye gidiyor neyi kacirdim anlatin cabuk
Cok mu pahali kiz yaz çabukGidecegim oteli diyor ozelden yazarim canim
Ben de ezel izliyorum ordada cansu dere var olmek uzere zayifliktan sinir kadin... İtinayla kaynana elti catlatilir merak etme sen ver kalorileri oyle bir catlarlarkiErişteli yapicam tarhanayi , mısırla da doyarim da koca doymuyorhergun bihter falan izleyince doyuyorsun gülüm ,ama minik çikolata hassas noktam ben kayinvalideye gidicem oraya gitmeden kendime fiyaka yapıyorum catlasinlar kiskanclikla
Selam kızlar tartı öncesi azıcık bozdum sanki ama olsun kafam rahatladı baya
Sabah aç karnına kefir
Kahvaltı
1 yumurta 2 kaşık yulaf azıcık sütle omlet
2 kaşık lor
Domates biber
2 köy armutu
Öğle
Kiremitte alabalık
Salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara
Türk kahvesi bitter ceviz
Akşam caprese salata
Bildiğin domates peynir fesleğen yani
Bugün maşukiyeye gittik çok sakin oluyor hafta içi bakıcı bebekle ilgilendi ben de kızımla doya doya oynadım
Sezeryan olalı 15 gun oldu hanimlar dogum oncesi kiloma döndüm ama zaten kilolu hamile kalmistim spora ne zaman baslanabilir evde kondisyon bisikleti var ne zaman kullanabilirim
Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.Selam kızlar tartı öncesi azıcık bozdum sanki ama olsun kafam rahatladı baya
Sabah aç karnına kefir
Kahvaltı
1 yumurta 2 kaşık yulaf azıcık sütle omlet
2 kaşık lor
Domates biber
2 köy armutu
Öğle
Kiremitte alabalık
Salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara
Türk kahvesi bitter ceviz
Akşam caprese salata
Bildiğin domates peynir fesleğen yani
Bugün maşukiyeye gittik çok sakin oluyor hafta içi bakıcı bebekle ilgilendi ben de kızımla doya doya oynadım