Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

İnanir misiniz kucuk kucuk bonibon yiyodum kahvenin yanina hurma yerine ya da o kahve dunyasinin cikolatasi varya onlar bile kilo alimina sebep verdi diger yediklerime dikkat etmeme ragmen. E elfpeksimeti hobby yiyosun ya kucuk yeme annem yeme gulum 😆😆 hurma ye bence yoksa bugun yedigin hurmalar yarin .. tirmalar 😆😆 saka maka cok nankor bu kilolar... Vucudumdaki yaglarima sarkim;

İnanir misiniz kucuk kucuk bonibon yiyodum kahvenin yanina hurma yerine ya da o kahve dunyasinin cikolatasi varya onlar bile kilo alimina sebep verdi diger yediklerime dikkat etmeme ragmen. E elfpeksimeti hobby yiyosun ya kucuk yeme annem yeme gulum 😆😆 hurma ye bence yoksa bugun yedigin hurmalar yarin .. tirmalar 😆😆 saka maka cok nankor bu kilolar... Vucudumdaki yaglarima sarkim;

Canim gercekten oyle. Zayiflamak yetmiyor ayriyetten fit olarak kalmak istiyorsak omur boyu yemeye dikkat + spor baska yolu yok. Hele benim gibi aninda almaya musait bunyeniz varsa. Spor hep hayatimda vardi ama son donemde haftanin 5 6 gunu sporu koyarak ciddi anlamda duzenledim. Simdi bir de paraya baya kiyarak cok guzel bir spor ayakkabisi aldim motive olmak icin her seyi yapiyorum 🤣

Canim gercekten oyle. Zayiflamak yetmiyor ayriyetten fit olarak kalmak istiyorsak omur boyu yemeye dikkat + spor baska yolu yok. Hele benim gibi aninda almaya musait bunyeniz varsa. Spor hep hayatimda vardi ama son donemde haftanin 5 6 gunu sporu koyarak ciddi anlamda duzenledim. Simdi bir de paraya baya kiyarak cok guzel bir spor ayakkabisi aldim motive olmak icin her seyi yapiyorum 🤣
Yukardaki yazdiklarini gecerek ayakkabinin linkini merak ettigimi soyelemek istiyorum 😆😆😆 otelden eonra bakalim beni n ekadar sok edecen 😆😆😆

Saka maka gercekten biz yeyip yeyip kilo almayangillerden degiliz bunu kabul etmek lazim kalcali turk hatunuyum ama selulitlerin gitmesi beni baya motive etti

Yukardaki yazdiklarini gecerek ayakkabinin linkini merak ettigimi soyelemek istiyorum 😆😆😆 otelden eonra bakalim beni n ekadar sok edecen 😆😆😆

Saka maka gercekten biz yeyip yeyip kilo almayangillerden degiliz bunu kabul etmek lazim kalcali turk hatunuyum ama selulitlerin gitmesi beni baya motive etti

Otel kadar ucmadim bu sefer merak etme 😅 buyrun link 🤣

Cidden 1 ayda selulitlerin gitti mi? Dur bugun 2. Seans sporumu bu attigin videoyla yapayim.

Bas git 😂😂😂😂tamam hobyy yemedim bir parça metro yedim bugün 😂😂😂

Bak hala oraya minik parca yaziyo mini mini 😆😆😆😆 tarhanayla doyucan mi giii ayy yarin icin herkes olume gidiyo acliktan 😆😆 bu sefer ben de dahilim
Erişteli yapicam tarhanayi , mısırla da doyarim da koca doymuyor 😂 hergun bihter falan izleyince doyuyorsun gülüm ,ama minik çikolata hassas noktam 😂😂😂 ben kayinvalideye gidicem oraya gitmeden kendime fiyaka yapıyorum catlasinlar kiskanclikla

Sabah yulafli sut
Oglen yumurta peynir ekmek domates salatalik.
Aksama bi sey yok. Yarin sabahi iple cekiom yeminle. Bu sabah verememisim gicik oldum. Dün oglen 1 simit 1 poğaça yediydim🤦‍♀️
Birde kizlar günde 1 saat yürümeye ve 20 dakika eliptik yapmaya basladim faydasi olur mu sizce kilo vermemi hizlandirir mi

Sabah;

Sebzeli rulo omlet
4 siyah 4 yesil zeytin
1 ince dilim peynir
1 salatalik
2 ceri domates
1 muz
Yesil cay

Ogle;

Brokoli corbasi (guzeldi baya 😋)
Firinda koz patlicanli makarna

Ara;

Kiraz sapi cayi
3 kayisi

Aksam;

Mini sis kebap 4 tane
Gavurdagi salata

Spor;

Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout
30 min full body fat burn HIIT

Bugun bacaklarimin canina okudum 😅

Erişteli yapicam tarhanayi , mısırla da doyarim da koca doymuyor 😂 hergun bihter falan izleyince doyuyorsun gülüm ,ama minik çikolata hassas noktam 😂😂😂 ben kayinvalideye gidicem oraya gitmeden kendime fiyaka yapıyorum catlasinlar kiskanclikla
Ben de ezel izliyorum ordada cansu dere var olmek uzere zayifliktan sinir kadin... İtinayla kaynana elti catlatilir merak etme sen ver kalorileri oyle bir catlarlarki

Selam kızlar tartı öncesi azıcık bozdum sanki ama olsun kafam rahatladı baya

Sabah aç karnına kefir
Kahvaltı
1 yumurta 2 kaşık yulaf azıcık sütle omlet
2 kaşık lor
Domates biber
2 köy armutu

Öğle
Kiremitte alabalık
Salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara
Türk kahvesi bitter ceviz
Akşam caprese salata
Bildiğin domates peynir fesleğen yani

Bugün maşukiyeye gittik çok sakin oluyor hafta içi bakıcı bebekle ilgilendi ben de kızımla doya doya oynadım

Eklentiler

• 264A69E3-6997-408F-86B5-D428A03ED6E2.jpeg
    264A69E3-6997-408F-86B5-D428A03ED6E2.jpeg
    137,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 3C0D4ACD-4049-4F25-9853-2106CE0969AE.jpeg
    3C0D4ACD-4049-4F25-9853-2106CE0969AE.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 29
  • AE2DE603-6B2F-43BA-B467-D3F0E8FECC70.jpeg
    AE2DE603-6B2F-43BA-B467-D3F0E8FECC70.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 28

Sabah aç karnına kefir
Kahvaltı
2 kaşık lor
Domates biber
2 köy armutu

Öğle
Kiremitte alabalık
Salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara
Akşam caprese salata

Bugün maşukiyeye gittik çok sakin oluyor hafta içi bakıcı bebekle ilgilendi ben de kızımla doya doya oynadım

Masukiyeyi ben de cok seviyorum 🤩

Sezeryan olalı 15 gun oldu hanimlar dogum oncesi kiloma döndüm ama zaten kilolu hamile kalmistim spora ne zaman baslanabilir evde kondisyon bisikleti var ne zaman kullanabilirim

Sezeryan olalı 15 gun oldu hanimlar dogum oncesi kiloma döndüm ama zaten kilolu hamile kalmistim spora ne zaman baslanabilir evde kondisyon bisikleti var ne zaman kullanabilirim

Bence sezaryen olduysan daha beklemelisin spor icin. Diyete baslamak icin de erken tabi senin icin ama tabi dikkat edebilirsin sute faydasi olmayan seyleri yemeyerek.

Sabah aç karnına kefir
Kahvaltı
2 kaşık lor
Domates biber
2 köy armutu

Öğle
Kiremitte alabalık
Salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara
Akşam caprese salata

Canim oralarda nerelere gidilir. Cumartesi kalmali pazar dönmeli istiyorum aslinda ben. Bebekle zor olur mu benim icin. Bildiğin düzgün otel falan var mi. Sapancayi da görmek istiyorum. Illa şunu ye dediğin seyler var mi.

X