Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kucağımda bebekle ancak bu kadar. Ara öğle akşam hepsi bu. Onu da üç sefer otur kalk yaparak yedim.
Neyse arada olur öyle çocuklar böyle böyle büyüyecek sonuçta değil mi?
autumnn autumnn kaptanım gel seninle hayal kuralım. Seneye ilk bahar ayları sen regl olalı 6 ay olmuş pıtır pıtır dökülmüş ödemler kilolar. Benim oğlan 1 yaşına gelmiş ben de 60 lı kilolarda son 5e gelmişim. Kadıköy’de buluşup kahve içip çocuklarla moda ya inmişiz ne dersin güzel olmaz mı? suukaa suukaa da buralarda olursa ona da ısmarlarız bir kahve..

Eklentiler

• 12E41B0B-29B7-4D34-BEC4-0B6C0C28DE14.jpeg
    12E41B0B-29B7-4D34-BEC4-0B6C0C28DE14.jpeg
    113,9 KB · Görüntüleme: 36
Kucağımda bebekle ancak bu kadar. Ara öğle akşam hepsi bu. Onu da üç sefer otur kalk yaparak yedim.
autumnn autumnn kaptanım gel seninle hayal kuralım. Seneye ilk bahar ayları sen regl olalı 6 ay olmuş pıtır pıtır dökülmüş ödemler kilolar. Benim oğlan 1 yaşına gelmiş ben de 60 lı kilolarda son 5e gelmişim. Kadıköy’de buluşup kahve içip çocuklarla moda ya inmişiz ne dersin güzel olmaz mı? suukaa suukaa da buralarda olursa ona da ısmarlarız bir kahve..
Yaaa hayali bile çok güzel. İstanbul’da olursam ne güzel. Gelirim valla. 😍

Mukemmel 😍 bunu acilen hayata gecirmeliyiz biz zaten seninle yakiniz da sanirim anadolu yakasi. Hayallerimiz icin vazgecmek yok 💪

Ben bu hafta kilo veremicem galiba üstüne almasam iyi :işsiz:

Sabah kahvaltisi guzeldi sonra sapittim tatli falan yedim off:KK12: spor yoktu yine bugun

Sabah;

Lorlu biberli firin omlet
Tel peynir
3 siyah 2 yesil zeytin
1 salatalik
4 ceriden de mini domates
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Yesil cay

Ogle;

Zeytinyagli pirasa
Mercimekli bulgur pilavi
Suzme yogurt

Ara;

Kiraz sapi cayi ve gecen yaptigim fit cheesecake

Aksam;

Kavurma tarzi baharatli et
Bir avuc siyah uzum

Spor;

Hiphop tabata
1 saat 40 dk kadar disarida yuruyus

Sabah
2 yumurta dereotlu omlet
l dilim ekmek
4 5 çeri domates
1dilim peynir
Ara
Nescafe
Öğle süt muz yulaf karışımı
Çubuk kraker 4 5 tane
Akşam
2 tabak taze fasulye t yoğurt
Ara
1 avuç çekirdek
2 kare bitter
Humana still anne çayi
Leslie 30 dk
İyi geceler 😍

Selam kızlar❤️ Menüm
Kahvaltı
Beyaz peynirli tost
4-5 zeytin
1 Tatlı kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı erik marmelatı
Salatalık
Ara öğün
Bir avuç kadar fındık kuru üzüm yaban mersini
2 gün kurusu
Öğle
Kinoalı çörekotlu bisküvi
Akşam
Bir biber dolması
5 yk kabak yemeği
Bir dilim kepek ekmeği

30 dk leslie yapıldı
3 lt su içildi

Ben de gelirsem yapabilirsiniz 😆😆😆

Niye kimse menu yazmiyoooor
Geldimmmm

8.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

12.00
Yeşil mercimekli salata
Semizotu salatası
2 mercimek köftesi
Peynir

18.00
8 mercimek köftesi
2 yk kabak yemeği

2 lt su
1 saat bisiklet sürme
30 dk tempolu yürüyüş

Bugün diyetisyenime gittim. Yeni liste aldım. Yarın itibariyle aralıklı oruca başlıyoruz. 8/16 yapacağım. Çok sevdim bunu. Çünkü artık takılmaya başlamıştım. 77leri geçemiyorum. Böylece geçeceğim inşallah 😍
Hafta sonundan itibaren 5 günlük geziye çıkıyoruz. Bol bol yiyebilirim 😍😍

Günaydın kızlar,

Bugün ki planlı menüm şöyle

Sabah 08.40 1 paket zeytinli greta (eşimin gittiği spor salonunda ki hocası diyet listesine eklemiş kahvaltılara, wasa'dan daha iyi)
1 bardak filtre kahve
1 salatalık
Yarım domates
1 lt su
1 dilim ince kesilmiş kaşar peyniri

14.00 - 1 kepçe domates çorbası
1 tane zeytinyağlı enginar (fırında)
1 küçük boy antrikot (fırında)
Yarım kase gavur dağı salata

Ara öğün: 1 Türk kahvesi, 1 tane Fıstıklı bar

17.00 gibi 1 bardak kayısı çayı

19.00 1 kase yoğurtlu müsli, 5 parça hindistan cevizi ile

45 dk eliptik (200 kalori)
Yarım saat pilates (150 kalori)

Günaydın kızlar ve güzel bebekler
Sabah 7:00 de yürüyüşe çıktım oradan hızımı alamayıp Pazar’a girdim sabahın bereketiyle alışveriş yaptım tazecik ürünleri aldım.
Sabah kalkınca 1 çay bardağı kefir 2 gün kurusu( malesef hemoroid zorlamaya başladı yine zorlamayım dedim)
Yürüyüşten gelince kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
Domates biber salatalık Reyhan fesleğen
2 armut
2 wasa

Ara Türk kahvesi kayısı ceviz

Öğlen için fırında kabak yapıyorum akşama tavuk ya da köfte yapacağım belli değil

Eklentiler

• F5CF815D-2E6D-4DBA-8C27-EC83EB85DB69.jpeg
    F5CF815D-2E6D-4DBA-8C27-EC83EB85DB69.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 9B80D5A1-51E5-4372-A5E4-65A036D27C7B.jpeg
    9B80D5A1-51E5-4372-A5E4-65A036D27C7B.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 34
  • AA363230-F1F5-41FE-96F3-F5498FA3C029.jpeg
    AA363230-F1F5-41FE-96F3-F5498FA3C029.jpeg
    174,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 72D3E19F-2907-411B-9CBC-911C3696F1D3.jpeg
    72D3E19F-2907-411B-9CBC-911C3696F1D3.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kahvaltı
biberli beyaz peynirli omlet,bir dilim tam buğday ekmeği domates salatalık bir tatlı k. Reçel
Ara türk kahvesi minik hobby
Akşama pizza soylicez dışarıdan o yüzden başka bişey yemem ,suya sodaya abanicam

Kizlar az bisry biraktim borek cork ve mcdonalds falan hemen kilo almisim o yuzden 2 gundur asiri temkinliyim bugun yine spor yapicam evde yemek yapamicagim bir gun bugun cunku temizlik var o yuzden guzel bi ton balikli salata yaparim aksam sabah 2 yumurta peynir zart zurt bunlari yedim oglen smoothie yaparim pazara kadar hicbi sekilde kacamak yapmamam lazim

Kizlar az bisry biraktim borek cork ve mcdonalds falan hemen kilo almisim o yuzden 2 gundur asiri temkinliyim bugun yine spor yapicam evde yemek yapamicagim bir gun bugun cunku temizlik var o yuzden guzel bi ton balikli salata yaparim aksam sabah 2 yumurta peynir zart zurt bunlari yedim oglen smoothie yaparim pazara kadar hicbi sekilde kacamak yapmamam lazim
Hemen kilo almazsın canım ya o karbonhidratın verdiği şişkinlik oluyor birkac güne iniyor mesela benim bu akşam sisecek😂😂 cumaya iner diye düşünüyorum 😂😂😂

X