- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Bende hala haftasonunu toparlamaya çalışıyorumBen de bugune kadar cumadan beri veremedim. Verirsem bu son 2 3 gunde gidecek insallah cok dikkat etmeliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala haftasonunu toparlamaya çalışıyorumBen de bugune kadar cumadan beri veremedim. Verirsem bu son 2 3 gunde gidecek insallah cok dikkat etmeliyim.
Yaaa hayali bile çok güzel. İstanbul’da olursam ne güzel. Gelirim valla.Kucağımda bebekle ancak bu kadar. Ara öğle akşam hepsi bu. Onu da üç sefer otur kalk yaparak yedim.
Neyse arada olur öyle çocuklar böyle böyle büyüyecek sonuçta değil mi?
autumnn kaptanım gel seninle hayal kuralım. Seneye ilk bahar ayları sen regl olalı 6 ay olmuş pıtır pıtır dökülmüş ödemler kilolar. Benim oğlan 1 yaşına gelmiş ben de 60 lı kilolarda son 5e gelmişim. Kadıköy’de buluşup kahve içip çocuklarla moda ya inmişiz ne dersin güzel olmaz mı? suukaa da buralarda olursa ona da ısmarlarız bir kahve..
Kucağımda bebekle ancak bu kadar. Ara öğle akşam hepsi bu. Onu da üç sefer otur kalk yaparak yedim.
autumnn kaptanım gel seninle hayal kuralım. Seneye ilk bahar ayları sen regl olalı 6 ay olmuş pıtır pıtır dökülmüş ödemler kilolar. Benim oğlan 1 yaşına gelmiş ben de 60 lı kilolarda son 5e gelmişim. Kadıköy’de buluşup kahve içip çocuklarla moda ya inmişiz ne dersin güzel olmaz mı? suukaa da buralarda olursa ona da ısmarlarız bir kahve..
Kucağımda bebekle ancak bu kadar. Ara öğle akşam hepsi bu. Onu da üç sefer otur kalk yaparak yedim.
Evet PendikMukemmel bunu acilen hayata gecirmeliyiz biz zaten seninle yakiniz da sanirim anadolu yakasi. Hayallerimiz icin vazgecmek yok
GeldimmmmNiye kimse menu yazmiyoooor
Hemen kilo almazsın canım ya o karbonhidratın verdiği şişkinlik oluyor birkac güne iniyor mesela benim bu akşam sisecek cumaya iner diye düşünüyorumKizlar az bisry biraktim borek cork ve mcdonalds falan hemen kilo almisim o yuzden 2 gundur asiri temkinliyim bugun yine spor yapicam evde yemek yapamicagim bir gun bugun cunku temizlik var o yuzden guzel bi ton balikli salata yaparim aksam sabah 2 yumurta peynir zart zurt bunlari yedim oglen smoothie yaparim pazara kadar hicbi sekilde kacamak yapmamam lazim