Bugün ablamlar geldi. Kayınvalidesi bir tepsi kadayıf tatlısı yollamış sağolsun. Bir dilim yedim öğleden sonra çay ile.
Sabah kahvaltım fotoda
Ara 2 taze kayısı
Öğlen tavuk göğsünü tavada pişirdim salata ve yoğurtlu semizotu ile yedim
Ara 1 taze erik
Ara ceviz
Akşam ağır oldu
1 dilim tam buğday ekmeği (wasa bitti)
1,5 tabak kabak yemeği
Cacık
Hem yürüdüm hem de yeğenlerimi ve kızımı parka ve havuza götürdüm. Her çocuğu üçer kez yıkadım pert oldum
Ben de bat ı merak ediyorum bir Tokatlı arkadaş var samimi olduğum ona söyleyeceğim.Selam herkese.
Sabah 11 kahvalti, 2 yumurtadan peynirli omlet, 6 zeytin, domates, salatalik, kapya biber, 1 ck recel ve tereyağı, 1 kucuk parca cavdar ekmegi (recel surmek icin)
Oglen 1 tabak bat (tokata ozgu bir yemektir. Soguk yapilir. Kisirin hafif sulu hali ama yesil mercimek ve bol yesillikle yapilir, uzum yapragiyla yenir.)
Sonrasinda cay ve yarim paket burcak biskuvi
Aksam 8de 2 tane kofte ve 2 kasik yogurt
Su anda da cay iciyorum.
Dogum sonrasi adetlerim cok miktarda geliyor kizlar. Gun icinde asiri seker istegim oluyor. Sizde durumlar nasil?
Benim annem tokatli, cok severiz ailece, her hafta yaparizBen de bat ı merak ediyorum bir Tokatlı arkadaş var samimi olduğum ona söyleyeceğim.
Benim de ilk aylar çok az oldu 4. Ve bu ay gümbür gümbür canım. Doktor geçen ay ultrason ve alttan baktı bir sorun yok. 1 sene düzensiz ve dengesiz olabilir dedi. Benim geçen ay 11 gün sürdü ve 10 günü aşırı yoğun geçti.
Psikolojik olarak canım tatlı istiyor ama vücudumu dinlediğim zaman gerçekten ihtiyacım yok diyorum. Bugün gelen tatlıdan bir dilim yetti. Yoksa ne çikolatalar ne hamurlar gömüyordum
Bugun oglani birakip esimle kucuk bir kacamak yapicaz. 2 gun abaetabilirim yemek yemeyi. Yazmayacagim o sebeple
Uyumazlar benimki de uyumadı dün ,ne gündüz ne gece ,ya üstten diş geliyor yada seftali gaz yapiyoGeceleri zerre sabrim kalmiyor inat gibi saatlerdir uyumuyor delirecegim.
Ediyorum canim, sagma makinesi foreverOooh superemzirme isini napacaksin canim devam ediyor muydun?
Canım sen yaz gene kendine hatırlatırsın bugün yedim bu hafta yemem diye. Bu arada meyve düşman değildir ama ne kadar ve ne zaman yediğin önemliGunaydinlar
Sabah kalktim egzersizlerimi yaptim
12de zeytin peynir domates salatalik yumurta ile kahvalti yapacagim
Dun cok kotu beslendim yazmayim hic. Surekli atistirdim meyve yedim pogacalar öff neyseb bugun toparlanaagim insallah