Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kızlar benim çocukların ikisi de hasta ateşleri çıktı ikisi de nazlı şu an
Ara öğün az sütlü filtre kahve
Akşama da nohut pişirdim çoban salata ve ayran ile yiyeceğiz inş

Eklentiler

• 3A84C14B-2404-45BD-B94B-C50724445497.jpeg
    3A84C14B-2404-45BD-B94B-C50724445497.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 31
  • BA546B55-D733-4826-88F0-14DA5DFA919A.jpeg
    BA546B55-D733-4826-88F0-14DA5DFA919A.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 29
  • AA450EE8-C784-4A7C-9570-FF62B70CD037.jpeg
    AA450EE8-C784-4A7C-9570-FF62B70CD037.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 26
  • 1F3A0E16-D681-459B-98F1-80E8F1494BA2.jpeg
    1F3A0E16-D681-459B-98F1-80E8F1494BA2.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 29
Selam kizlar bugun disarda serpme kahvaltiya gittik hic yazmim yediklerimi yeminle 3 günlük yedik sanirimm. O yuzden aksama yemek yemicez her zamanki gibi. Zaten 12 gibi gittik. Oglen yemegi gibi oldu. Neyse aksama kadar evde bi sürü temizlik işi var. Bu sekilde dengelerim insallah. Ilk once su kizi bi uyutayim🤗

Selam kizlar bugun disarda serpme kahvaltiya gittik hic yazmim yediklerimi yeminle 3 günlük yedik sanirimm. O yuzden aksama yemek yemicez her zamanki gibi. Zaten 12 gibi gittik. Oglen yemegi gibi oldu. Neyse aksama kadar evde bi sürü temizlik işi var. Bu sekilde dengelerim insallah. Ilk once su kizi bi uyutayim🤗
Cuma’dan sonra herkes de bir rahatlama oldu ama yeni Cuma is coming diyeyim de gerilsin herkes.
Şaka bu yana ben sırf bu sebeple diyetisyen randevumu Pazartesi’ye aldım. Haftasonu kendimi tutmaya çalışayım yoksa koyveririm diye. Yarın diyetisyen sonrası için söz veremiyorum iki gün yazmayabilirim 🤪

Geceleri zerre sabrim kalmiyor inat gibi saatlerdir uyumuyor delirecegim.
Kaç aylıktı cnm bebeğin. Ben oğlanı 9 aylık olana kadar bütün yaz yarım kundak yaptım. 9 ay gece bir kez uyanmaları olmuyordu sırf emsin diye ben kaldırırdım. Kundağı bıraktık uyku düzeni sıfırlandı. Biz şimdi 4 yaşımızdahız ama öyle yapmıştık doğar doğmaz yarım kundak belden yukarısı mı kundaklayıp bir de iple bağlardık. 😅 O ipi bağlamaya başlar başlamaz uykuya dalardı.

Bence hafta sonu tatlılar dışında kaçamaklar olsun. Kahvaltı keyfi özellikle. Hafta içi çok sıkı diyet yapıyoruz zaten. Bugün yine kahvaltıya rivaya göl kenarına gittik muhteşemdi.

1 tane hamur kızartması 1 sigara böreği, 20 yeşil zeytin, 1 kk Ezine, 1 kk süzme peynir, 5 TK vişne reçeli, 1 salata, yarım domates, 1 tk bal, 2 çatal zorla menemen yedim (yumurtadan dolayı sevmiyorum)
Regl olmama rağmen bir de öğlen saatlerinde yine tartıldım 300 Gr fazla ama kilom aynı demekki koruyorum şu bisiklet sağolsun.
Hafta sonu gevşetelim biraz. Ama dediğim gibi şerbetli tatlılar uzak dursun 🤩

Bence hafta sonu tatlılar dışında kaçamaklar olsun. Kahvaltı keyfi özellikle. Hafta içi çok sıkı diyet yapıyoruz zaten. Bugün yine kahvaltıya rivaya göl kenarına gittik muhteşemdi.

1 tane hamur kızartması 1 sigara böreği, 20 yeşil zeytin, 1 kk Ezine, 1 kk süzme peynir, 5 TK vişne reçeli, 1 salata, yarım domates, 1 tk bal, 2 çatal zorla menemen yedim (yumurtadan dolayı sevmiyorum)
Regl olmama rağmen bir de öğlen saatlerinde yine tartıldım 300 Gr fazla ama kilom aynı demekki koruyorum şu bisiklet sağolsun.
Hafta sonu gevşetelim biraz. Ama dediğim gibi şerbetli tatlılar uzak dursun 🤩
Afiyet olsun artık zeytin okuyunca hep aklımda halacocuksun halacocuksun var

Cuma’dan sonra herkes de bir rahatlama oldu ama yeni Cuma is coming diyeyim de gerilsin herkes.
Şaka bu yana ben sırf bu sebeple diyetisyen randevumu Pazartesi’ye aldım. Haftasonu kendimi tutmaya çalışayım yoksa koyveririm diye. Yarın diyetisyen sonrası için söz veremiyorum iki gün yazmayabilirim 🤪
Benimde carsamba gunu diyetisyen günüm. Aksamlari dayandigim sürece insallah gidecek.bu hafta ne kadarr vericem dur bakalim.

Sabah
2 yumurta
5 tane fırında kızarmış patates
Bir dilim peynir
1.5 simit
Salatalık domates
Ara
Cornet
Öğle
Yarım simit
4 5 tane kızarmış dilim patates
Aksam
Bir kase tarhana
1 tabak ıspanak yoğurt
Ara
3_ 5 kiraz
Bir avuç çekirdek yerim
Leslie 30 dk

Selam kızlar benim çocukların ikisi de hasta ateşleri çıktı ikisi de nazlı şu an
Ara öğün az sütlü filtre kahve
Akşama da nohut pişirdim çoban salata ve ayran ile yiyeceğiz inş
Çok geçmiş olsun canım

Sabah salatalik zeytin peynir menemen tam tahilli ekmek cay recel

Arada su kahve

Aksam yemegi taze fasulye manti karpuz

:oha:

Kaç aylıktı cnm bebeğin. Ben oğlanı 9 aylık olana kadar bütün yaz yarım kundak yaptım. 9 ay gece bir kez uyanmaları olmuyordu sırf emsin diye ben kaldırırdım. Kundağı bıraktık uyku düzeni sıfırlandı. Biz şimdi 4 yaşımızdahız ama öyle yapmıştık doğar doğmaz yarım kundak belden yukarısı mı kundaklayıp bir de iple bağlardık. 😅 O ipi bağlamaya başlar başlamaz uykuya dalardı.

9 aylik olacak 1 haftaya. Uyku konusunda hep cok cekiyoruz.

Menuyu hic yazmak istemiyorum cidden bugun diyetle zerre alakali bir gun olmadi 🤦🏻‍♀️

Sabah;

Yesil cay
1 dilim peynir
2 kucuk dilim hellim peyniri
1 tatli kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
1 domates
2 dilim salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi

Ogle;

1 dilim dana antrikot
1 kase ezogelin corbasi

Ara;

3 4 kasik dondurma

Aksam;

Kofteli patlican kebabi
Sehriye salatasi
Yarim bardak erik suyu
4 kasik kadar nohut yemegi

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ hep disaridaydim spor da yok.

Menuyu hic yazmak istemiyorum cidden bugun diyetle zerre alakali bir gun olmadi 🤦🏻‍♀️

Sabah;

Yesil cay
1 dilim peynir
2 kucuk dilim hellim peyniri
1 tatli kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
1 domates
2 dilim salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi

Ogle;

1 dilim dana antrikot
1 kase ezogelin corbasi

Ara;

3 4 kasik dondurma

Aksam;

Kofteli patlican kebabi
Sehriye salatasi
Yarim bardak erik suyu
4 kasik kadar nohut yemegi

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ hep disaridaydim spor da yok.
Tatile karar verdiniz mi canim ne yapacaginiza

X