Cuma’dan sonra herkes de bir rahatlama oldu ama yeni Cuma is coming diyeyim de gerilsin herkes.Selam kizlar bugun disarda serpme kahvaltiya gittik hic yazmim yediklerimi yeminle 3 günlük yedik sanirimm. O yuzden aksama yemek yemicez her zamanki gibi. Zaten 12 gibi gittik. Oglen yemegi gibi oldu. Neyse aksama kadar evde bi sürü temizlik işi var. Bu sekilde dengelerim insallah. Ilk once su kizi bi uyutayim
Kaç aylıktı cnm bebeğin. Ben oğlanı 9 aylık olana kadar bütün yaz yarım kundak yaptım. 9 ay gece bir kez uyanmaları olmuyordu sırf emsin diye ben kaldırırdım. Kundağı bıraktık uyku düzeni sıfırlandı. Biz şimdi 4 yaşımızdahız ama öyle yapmıştık doğar doğmaz yarım kundak belden yukarısı mı kundaklayıp bir de iple bağlardık.Geceleri zerre sabrim kalmiyor inat gibi saatlerdir uyumuyor delirecegim.
Afiyet olsun artık zeytin okuyunca hep aklımdaBence hafta sonu tatlılar dışında kaçamaklar olsun. Kahvaltı keyfi özellikle. Hafta içi çok sıkı diyet yapıyoruz zaten. Bugün yine kahvaltıya rivaya göl kenarına gittik muhteşemdi.
1 tane hamur kızartması 1 sigara böreği, 20 yeşil zeytin, 1 kk Ezine, 1 kk süzme peynir, 5 TK vişne reçeli, 1 salata, yarım domates, 1 tk bal, 2 çatal zorla menemen yedim (yumurtadan dolayı sevmiyorum)
Regl olmama rağmen bir de öğlen saatlerinde yine tartıldım 300 Gr fazla ama kilom aynı demekki koruyorum şu bisiklet sağolsun.
Hafta sonu gevşetelim biraz. Ama dediğim gibi şerbetli tatlılar uzak dursun
Benimde carsamba gunu diyetisyen günüm. Aksamlari dayandigim sürece insallah gidecek.bu hafta ne kadarr vericem dur bakalim.Cuma’dan sonra herkes de bir rahatlama oldu ama yeni Cuma is coming diyeyim de gerilsin herkes.
Şaka bu yana ben sırf bu sebeple diyetisyen randevumu Pazartesi’ye aldım. Haftasonu kendimi tutmaya çalışayım yoksa koyveririm diye. Yarın diyetisyen sonrası için söz veremiyorum iki gün yazmayabilirim
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar benim çocukların ikisi de hasta ateşleri çıktı ikisi de nazlı şu an
Ara öğün az sütlü filtre kahve
Akşama da nohut pişirdim çoban salata ve ayran ile yiyeceğiz inş
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar benim çocukların ikisi de hasta ateşleri çıktı ikisi de nazlı şu an
Geçmiş olsunSelam kızlar benim çocukların ikisi de hasta ateşleri çıktı ikisi de nazlı şu an
Kaç aylıktı cnm bebeğin. Ben oğlanı 9 aylık olana kadar bütün yaz yarım kundak yaptım. 9 ay gece bir kez uyanmaları olmuyordu sırf emsin diye ben kaldırırdım. Kundağı bıraktık uyku düzeni sıfırlandı. Biz şimdi 4 yaşımızdahız ama öyle yapmıştık doğar doğmaz yarım kundak belden yukarısı mı kundaklayıp bir de iple bağlardık.O ipi bağlamaya başlar başlamaz uykuya dalardı.
Tatile karar verdiniz mi canim ne yapacaginizaMenuyu hic yazmak istemiyorum cidden bugun diyetle zerre alakali bir gun olmadi
Sabah;
Yesil cay
1 dilim peynir
2 kucuk dilim hellim peyniri
1 tatli kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
1 domates
2 dilim salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
Ogle;
1 dilim dana antrikot
1 kase ezogelin corbasi
Ara;