Otele gitcektiniz dimi sanirim.biz de otele gidicez guvenlik sertifikaliTatili ayarladik canim bayramdan sonra gidicez insallah.
Otele gitcektiniz dimi sanirim.biz de otele gidicez guvenlik sertifikali
Evet zaten luks olmayanlar almamis biz bu 2 gunun icinde satin alicaz canim oteli aradik baya bi duzenleme getirmislerAynen canim luks bir otel cok kalabalik olmaz insallah. Siz kesinlestirdiniz mi?
Evet zaten luks olmayanlar almamis biz bu 2 gunun icinde satin alicaz canim oteli aradik baya bi duzenleme getirmisler
Aslında gayet iyi görünüyor simit dışında 1 simit = 4 dilim ekmek ortalama olarakSabah
2 yumurta
5 tane fırında kızarmış patates
Bir dilim peynir
1.5 simit
Salatalık domates
Ara
Cornet
Öğle
Yarım simit
4 5 tane kızarmış dilim patates
Aksam
Bir kase tarhana
1 tabak ıspanak yoğurt
Ara
3_ 5 kiraz
Bir avuç çekirdek yerim
Leslie 30 dk
Tatili ayarladik canim bayramdan sonra gidicez insallah.
Ağzımı açmayım ama kesin regl olursunkadınların kaderi günü belli tatilde regl olmak
Günaydın gece acilde geçti diyebilirim ama tek hasta bizdik kimse yoktu şansımıza. 30 dk da bir ateş takibi yapıldı. Ateş düştüğü için tahlil istemedi. Bugün artarsa gideceğiz yine tahlil alacak. Sıfır uyku ile geçti gece ama sabah diyetisyene gittim. Kendi tartıma göre daha az çünkü regl in tam ortasında ve uykusuzum. 1900 gr gitmiş ona göre -900 yağ kalanı su filan. Haftaya daha net belli olur dedi yağ kaybı regl ken iyi anlaşılmıyor diye.
Ödül sordu istemiyorum dedim
Neyse yeni haftaya bismillah
Kahvaltı fotoda
Ara Türk kahvesi
Ayy o kadar kalorilimiydi Allah'tan sabah yemişim teşekkür ederim söylediğin için canım biraz esnek yapıyorum gerçi sütüm kesilmesin diye daha oğlum 5 buçuk aylık. Ama yine de dikkat ederim simiteAslında gayet iyi görünüyor simit dışında 1 simit = 4 dilim ekmek ortalama olarak
İnan ek gida hazirlamay bile tahammulum yok 5 gun bebek dostu otel zatwn oradan yer ... Artik ben bittim tahammul sinjrim sifirlandi villadada kalamam kahvalti yok bjsey yokAynen canim. Villa kiralamalar oluyor oyle yapin izole en azindan diye cok dediler bize ama acikcasi yemekle ugrasmak istemiyorum hem cocukla ugras onu suya sok kremle kurula gunde bilmem kac kez kiyafet degis vs cocugun yemegiyle bile ugrasmak istemiyorum. Otelin ascilari bebege ozel yemek hazirlayacaklarmis zaten sayili gun bir sure oyle yesin bakalim.
İnan ek gida hazirlamay bile tahammulum yok 5 gun bebek dostu otel zatwn oradan yer ... Artik ben bittim tahammul sinjrim sifirlandi villadada kalamam kahvalti yok bjsey yok
Aaa aynıyız sizinle o zaman bizim de 18 Ocak Doğum günü 5,5 aylık oldukAyy o kadar kalorilimiydi Allah'tan sabah yemişim teşekkür ederim söylediğin için canım biraz esnek yapıyorum gerçi sütüm kesilmesin diye daha oğlum 5 buçuk aylık. Ama yine de dikkat ederim simite