Yoğundum giremedim hiç. Kilom aynı çıktı malesef. Dün yemeği biraz fazla kaçırdımHerkes kilo bildirimi yapti mi? @lindalindahalacocuksun Incredible incredible ?
@Gezginnnn neredesin?
Menüm;
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
12.00
1 kase yulaflı süt karışımı
2 sıkım çiğköfte
18.00
8 yk taze fasülye
Yoğurt
Kızlar tatlı krizim tuttu ya
Herkes kilo bildirimi yapti mi? @lindalindahalacocuksun Incredible incredible ?
@Gezginnnn neredesin?
Şekersiz yer fıstığı ezmesi yedim 1 tk.Kuru incir hurma tarzi seylerle bastirabilirsin. Ben olsam 2 hurmanin icine ceviz veya findik koyup yiyebilirdimya da benim gibi beyaz cikolata da yiyebilirsin
Ben bugün ara öğünde yoğurt yulaf tarçın ve karadut ile kase hazırladım süper oldu tatlı isteğimi bastırdıMenüm;
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
12.00
1 kase yulaflı süt karışımı
2 sıkım çiğköfte
18.00
8 yk taze fasülye
Yoğurt
Kızlar tatlı krizim tuttu ya
Hiç bildirim yapasim yok tabi artı kilodayım abur cubur yiyorum kilom 69
Ama göbekten 2 cm incelmis 6 günde işte .
Yemeğimi az yiyim diyorum öğlen kendimi abur cubura saldırırken buluyorum aff hiç bir kıyafetim olmuyor sadece sporla da olmuyor ... Bir kaç gün dediğin gibi abur cuburu kesip yemekten kismicam ..bir şu krizi atlatayimHadi yemegi fazla ye ama abur cubur yeme yazik emziriyorsun bebege de geciyor
Demek bu yuzden kayboldun ortadan..
Yemeğimi az yiyim diyorum öğlen kendimi abur cubura saldırırken buluyorum aff hiç bir kıyafetim olmuyor sadece sporla da olmuyor ... Bir kaç gün dediğin gibi abur cuburu kesip yemekten kismicam ..bir şu krizi atlatayim
Canım tekrar aynı şeyleri diyeceğim ama kusura bakma. Yediklerin kan şekerini bir anda çıkarıp bir anda düşüren şeyler. Böyle besinleri yersen tatlı krizleri döngü haline gelir. Sağlıklı tatlılara yönel.Ben tatlı istegimi bastiramiyorum kızlar nolacak bu halim 69 kiloyum hemde az yediğim bir gün sadece 67.5 gormustum
Şu iştahım kapansa az