Bende ocak 6 da baslamistim diyeteAh canım ben kasımdan beri diyet serüvenindeyim. Ve çok sıkıldım. Artık istediğim aşamalara gelmeye başlamışken bırakmamalıyım. O yüzden 1 aylık 1.5 aylık önümde önemli bir gün varsa ona göre hedef koyuyorum. Oğlumun doğum gününe 71leri hedefledim. Hadi bakalım
off tam istedigim kilodasin. Yuruyus cidden etkili dimi bende yapabilsem super olacakGünaydın güzel anneler ❤❤ Kilom 65.5 çıktı. yürüyüş ve yüzmenin faydasını gördüm. Artık evimdeyim dün gece geldik. Hazır hareketliliğe başlamışken bırakmayayım diyorum haftada 2-3 kez leslie yapmayı planlıyorum.
cnm ben hala almadım teff çayını alırsam yazarım burdan muhakkak.Merhaba ben de teff çayını ilk defa geçen sene içtim 1.5 ay kullandım ve 9 kilo verdim.Antidepresan ilaçlar kullandım tekrar kilo aldım ve bu sene Tekrar 1 ay içtim teff çayını bu sefer 1 kilo bile veremedim.siz nereden almıştınız
emzirirken iciliyor mu o cay canimcnm ben hala almadım teff çayını alırsam yazarım burdan muhakkak.
hiç bilmiyorum cnm ben emzirmiyorum belki diğer anneler biliyordur.emzirirken iciliyor mu o cay canim
Selam kizlar araniza yeni katildim.eylul 2019da sezeryanla dogum yaptim 64le hamile kalip 10 kilo almistim amaaaaaa emzirmr beni bitirdi suan 80 kiloyum ve kendimi cok kotu hissediyorum..spora anca baslayanildim agir vs kaldirsam dikis yerim aciyordu..emzirirken diyette sorun uasiyormusnuz.diyetisyenede gidecegim ama tavsiyeleriniz var mi ? Baya bir gec kaldim..9 ay oldu dogum yapali benim aklim suan basima geldi :) 38 bedenden 44 olmak berbatyeniden 55 60 olacagim gunleri iple cekiyorummm
Valla etkili oldu benim için çünkü çok hareketsizdimoff tam istedigim kilodasin. Yuruyus cidden etkili dimi bende yapabilsem super olacak
HosbuldummmmHosgeldin aramiza imkansiz diye bir sey yok insallah istedigin kilolara ulasirsin. Cumalari tarti gunumuz her gun de menulerimizi ve sporlarimizi yaziyoruz
Bende bugun biraktim if i. hem regl oldum hemde sutum azladi gibi biraktim bende. bu ara az az sik sik devam etcemMerhabalar
Sabah tartildim 60.9
Insallah haftaya 60 olabilirim. Sonraki hedefim hamile kaldigim kilo yani 58
Sabah ac karnina sporlarimi yaptim. Limonlu su ictim. 12de klasik kahvaltimi yaptim. Bir sonraki yemek aksam 6da. Arada kahve su
Bugun ucuncu gün if yapiyorum
Maşallah ne güZel vermişsin. Gitsin gitsin boşver. Kilolu olmaktan nefret ediyorum. Bende şubatla Haziran arası 82de sabittim. Şu 1 ayda 5 kilo gitti. ŞükürBende ocak 6 da baslamistim diyetesikildim bende artik. guya mayisa inerdim istedigim.kiloya. Neyse bubada sukur. 15.5 kg verme hedefim vardi. 11.8 kg gitti toplamda. aAma ne emekler ne cileler
Selam kizlar araniza yeni katildim.eylul 2019da sezeryanla dogum yaptim 64le hamile kalip 10 kilo almistim amaaaaaa emzirmr beni bitirdi suan 80 kiloyum ve kendimi cok kotu hissediyorum..spora anca baslayanildim agir vs kaldirsam dikis yerim aciyordu..emzirirken diyette sorun uasiyormusnuz.diyetisyenede gidecegim ama tavsiyeleriniz var mi ? Baya bir gec kaldim..9 ay oldu dogum yapali benim aklim suan basima geldi :) 38 bedenden 44 olmak berbatyeniden 55 60 olacagim gunleri iple cekiyorummm
HoşgeldinHosbuldummmmsuper...aslinda beslenme seklim yesillik hafif ama abur cubur tatlilar mahvetti :) .diyetisyene gidiyormusunuz? Online diyet listesi yaptirsam ne kadar etkili olur acaba tahlil vs olmadan
Bir de bu sezeryan gobegi gidiyor mu kizlar ya ?
HosbuldummmMaşallah ne güZel vermişsin. Gitsin gitsin boşver. Kilolu olmaktan nefret ediyorum. Bende şubatla Haziran arası 82de sabittim. Şu 1 ayda 5 kilo gitti. Şükür
Hoşgeldin
Su an regl de oldugum icin azaldi bakalim bitince hala sütüm azsa ife baglarim azliginiBende bugun biraktim if i. hem regl oldum hemde sutum azladi gibi biraktim bende. bu ara az az sik sik devam etcem