Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bende ocak 6 da baslamistim diyete sikildim bende artik. guya mayisa inerdim istedigim.kiloya. Neyse bubada sukur. 15.5 kg verme hedefim vardi. 11.8 kg gitti toplamda. aAma ne emekler ne cileler

off tam istedigim kilodasin. Yuruyus cidden etkili dimi bende yapabilsem super olacak

cnm ben hala almadım teff çayını alırsam yazarım burdan muhakkak.

kızlar merhaba,

Geçen hafta kilom 59 küsürdü tam hatrlamıyorum :) ama bu hafta 58.80'im istediğim rakamı gördüm. annem buruştu yüzün böyle kal dedi :)
Akşam müsli yiyecektim fakat annemler bizdeydi eşim hazırlan balık ekmek yemeğe gidiyoruz dedi balık ekmeği gömdüm vallahi.

Bu sabah aç karna tahıllı kahvemi içtim. 1 tane wasa, 1 salatalık, 5 ceviz, kayısı çayı

Öğlen 14.00 - 1 kepçe ezogelin, 1 tane orta boy şnitzel (kızartma), yanına 2 elma dilim fırın patates alırım, 1 kase mor lahana salatası

Ara öğün 1 tane sade Türk kahvesi, 10 - 15 tane kaju

Akşam inşallah müslimi yerim :)

Spora devam

Selam kizlar araniza yeni katildim.eylul 2019da sezeryanla dogum yaptim 64le hamile kalip 10 kilo almistim amaaaaaa emzirmr beni bitirdi suan 80 kiloyum ve kendimi cok kotu hissediyorum..spora anca baslayanildim agir vs kaldirsam dikis yerim aciyordu..emzirirken diyette sorun uasiyormusnuz.diyetisyenede gidecegim ama tavsiyeleriniz var mi ? Baya bir gec kaldim..9 ay oldu dogum yapali benim aklim suan basima geldi :) 38 bedenden 44 olmak berbat yeniden 55 60 olacagim gunleri iple cekiyorummm

Hosgeldin aramiza imkansiz diye bir sey yok insallah istedigin kilolara ulasirsin. Cumalari tarti gunumuz her gun de menulerimizi ve sporlarimizi yaziyoruz

Merhabalar

Sabah tartildim 60.9

Insallah haftaya 60 olabilirim. Sonraki hedefim hamile kaldigim kilo yani 58

Sabah ac karnina sporlarimi yaptim. Limonlu su ictim. 12de klasik kahvaltimi yaptim. Bir sonraki yemek aksam 6da. Arada kahve su

Bugun ucuncu gün if yapiyorum

Hosgeldin aramiza imkansiz diye bir sey yok insallah istedigin kilolara ulasirsin. Cumalari tarti gunumuz her gun de menulerimizi ve sporlarimizi yaziyoruz
Hosbuldummmm super...aslinda beslenme seklim yesillik hafif ama abur cubur tatlilar mahvetti :) .diyetisyene gidiyormusunuz? Online diyet listesi yaptirsam ne kadar etkili olur acaba tahlil vs olmadan

Bir de bu sezeryan gobegi gidiyor mu kizlar ya ?

Belimi 7 haziranda ölmüşüm 74müs. Sabah olctum 70 gobegim 86ymis 85 olmus. Alt gobek nasil lanet bir sey. Bir de belim iceri girmis yanda simitlerim disari pıtlamış bir garip görünüyor popom 100müs 98 olmus

Bende bugun biraktim if i. hem regl oldum hemde sutum azladi gibi biraktim bende. bu ara az az sik sik devam etcem

Bende ocak 6 da baslamistim diyete sikildim bende artik. guya mayisa inerdim istedigim.kiloya. Neyse bubada sukur. 15.5 kg verme hedefim vardi. 11.8 kg gitti toplamda. aAma ne emekler ne cileler
Maşallah ne güZel vermişsin. Gitsin gitsin boşver. Kilolu olmaktan nefret ediyorum. Bende şubatla Haziran arası 82de sabittim. Şu 1 ayda 5 kilo gitti. Şükür
Hoşgeldin

Selam herkese. Ancak yazabiliyorum. 62.700 geldim. Sabah sirf tartilmak icin eczaneye gittim, geldim ama bugun inanilmaz kotuyum. Ishal olmusum. Sabah uyandığımda regl olmustum. Ikisinin agrisi birbirine karisti. Kahvaltimi 11e dogru yaptim. 2 haslanmis yumurta, 6 zeytin, 2 parca peynir, domates, salatalik, biber, 1 dilim cavdarli ekmek.
12.30da 4 tane erik yedim.
Simdi de patates hasliyorum. 1 tane yerim ishal icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…