Ben bu boyla 65 hedefliyorumhedefimde bi gariolik var galiba
Maşallah 7.5 kilo neGünaaaaaydııın
72.0 ile ilk bildirimi ben yapayım. Aslında dün daha düşüktü ama akşama doğru regl olunca böyle oldu sanırım. Valla çok mutlu oldum kızlar. 5 aydır bu gruptayız çok az görünebilir ama 7,5 kg gitti şükür.
Süper canım. Biz böyle birbirimizi gaza getirelim. Benim de dün 200 gr daha eksiktiGünaydın kızlar
Geçen hafta:77.9
Bu hafta: 76.9
Fark: -1 kilo
Çarşamba günü 76.8 çıktım aslında. Dün akşam yemeğini fazla kaçırdım ondan böyle oldu sanırım ☺
Ay evet tabiki. Yalnız 3.5 kilo gitmiş. Maşallah. Aldıklarını verip bide eksiye geçmişsin tebrik ederimSüper canım. Biz böyle birbirimizi gaza getirelim. Benim de dün 200 gr daha eksikti
Merhaba ben de teff çayını ilk defa geçen sene içtim 1.5 ay kullandım ve 9 kilo verdim.Antidepresan ilaçlar kullandım tekrar kilo aldım ve bu sene Tekrar 1 ay içtim teff çayını bu sefer 1 kilo bile veremedim.siz nereden almıştınızTeff tohumlu bi çay var. marka vermek yasak sanırım o yüzden belirtmiyorum. iş yerinde ki arkadaşım 2 haftadır içiyor sabahları yemekten 1 saat önce. 2 haftada 3 kilo verdim dedi. tabi ki yemek konusunu bozmadan. arkadaşım da öğlen yemek yiyor ve akşam en geç 7 de yiyormuş eve gidince prosiyonlarını 3/1'e düşürmüş. bu çayın en önemli özelliği ödem attırması. ben de kilo çin değil de ödem için deneyeceğim. arkadaş 80 kilo o yüzden çok çabuk kilo verebiliyor fazlalığı var çünkü. 77 kilo oldum dedi bu sabah bana.
Dun Ekin bexsero oldugu icin ben bugun evdeyim, asiri uykusuz bir gece gecirdik.
Bugun kahvalti edecegim
2 yumurta sahanda
bol peynir
3-4 zeytin
domates
Salatalik dereotu
Oglen karniyarik yerim yogurtla patlican yemiyorum icini yerim
aksama da zeytinyagli bamya yogurt
yogurdun yag yakmaya etkisi kanitlanmis. Bol bol tuketin.
ben kalsiyuma yuklencek biraz. Yemek yemeyi sevmedigim ve emzirdigim icin doktor acikca benden gittigini soyledi.
ozellikle kemiklerim korkutuyor beni. Su an bir seyim yok ama 10 sene sonra olur diye.
Duzenli yemek yiyemiyorum maalesef. Hem isim cok musait degil kafam cok yogun oluyor hemde midem.
yemek yemeyince mutluyum ben.
Maasallah naptin bacim yaaGünaaaaaydııın
72.0 ile ilk bildirimi ben yapayım. Aslında dün daha düşüktü ama akşama doğru regl olunca böyle oldu sanırım. Valla çok mutlu oldum kızlar. 5 aydır bu gruptayız çok az görünebilir ama 7,5 kg gitti şükür.
yok gitmedim ama 1 64 boy. asil hedefim 62 ama simdilik 65 e tavimdiyetisyene gittin mi canım hiç? Benimki 67-68 olur dedi. Sen de bi git istersen
Maşallah 7.5 kilo ne
canim sen kan tahlili verdin mi. Ama senjn gibi emzirirken veremeyenler varmis emzirme bitince kendiliginden gidiyormusGunaydin herkese. 77.8 kg -300 gr. 200 300 dur kalk gidiyorum bakalim. En azindan 77 leri ucundan da olsa gordum diyelim insallah haftaya biraz daha fazla veririm de 76 lara gecerim.
A askts sen ne yaptin ya? Benim aylardir vermeye calistigim kiloyu 1 haftada nasil verdin 3.6 kgmasallah diyelim nasil bir bunye.
canim sen kan tahlili verdin mi. Ama senjn gibi emzirirken veremeyenler varmis emzirme bitince kendiliginden gidiyormus
Canım zaten geçen hafta +2 olmuştum o gitti önce. Ben de 100 gr verip fazla fazla alıyordum zaten. Ama diyetisyene başladım ve listeye %90 uyduğum için böyle oldu sanırım. Zaten demişti bu hafta şoklayalım haftaya normale döneriz diye. 72yi görmek Harika 3 sene önce filan görmüştüm en sonGunaydin herkese. 77.8 kg -300 gr. 200 300 dur kalk gidiyorum bakalim. En azindan 77 leri ucundan da olsa gordum diyelim insallah haftaya biraz daha fazla veririm de 76 lara gecerim.
A askts sen ne yaptin ya? Benim aylardir vermeye calistigim kiloyu 1 haftada nasil verdin 3.6 kgmasallah diyelim nasil bir bunye.
Emzirme doneminde kilo almak cidden cok kolay canim normal yemene devam etsen bile aliyoraun ama vermek zor cidden. Ama ugrasip az vermekde seni yorar cok. Bence ver bi kan tahlili.Ben ilk dogumumda 67 ile hamile kalip 90 ile doguma girmistim. 72 kg ye kadar dusmustum.ama gerisini getiremedim.meger insulin direnci ve D vit. eksikligim varmis. Istesemde gitmiyormus. O kadar kilo alma ve verme nedenimde odemdi bu aradaDogumdan 1 ay sonra vermistim ama onumuzdeki hafta vermeyi dusunuyorum aslinda. Vermisken hastanede diyetisyen paketlerim vardi onunla da gorusmeye bir gideyim. Benim biraz genetik biraz regl olamama bir de uzerine senin dedigin gibi emzirmeden oturu veremeyebilirim. Ablamlar da emzirirken hep kilo almislardir hamileliklerinden sonra. Ben genetigime karsi direniyorum yanibu diyetleri sporlari yapmasam kac kilo olacaktim acaba
Emzirme doneminde kilo almak cidden cok kolay canim normal yemene devam etsen bile aliyoraun ama vermek zor cidden. Ama ugrasip az vermekde seni yorar cok. Bence ver bi kan tahlili.Ben ilk dogumumda 67 ile hamile kalip 90 ile doguma girmistim. 72 kg ye kadar dusmustum.ama gerisini getiremedim.meger insulin direnci ve D vit. eksikligim varmis. Istesemde gitmiyormus. O kadar kilo alma ve verme nedenimde odemdi bu arada
Hedeflerimizi küçük küçük koyalım zaten. Benim diğer hedefim 14 ağustosta 71leri görmekBen osteocare kullaniyorumm canim simdi kesinlikle cok onemli kalsiyum ve hatta d vit.
Maasallah naptin bacim yaa
yok gitmedim ama 1 64 boy. asil hedefim 62 ama simdilik 65 e tavim
Ben 10 gunluk hedef koyuyorum.kendime canim daha iyi oluyo. mesela 10 temmuz hedefim 67.5 kg olmak. 65 inince onu bi sabitleyim sonra ayda 1 kg falan vererek inerim diyorumHedeflerimizi küçük küçük koyalım zaten. Benim diğer hedefim 14 ağustosta 71leri görmek
Ah canım ben kasımdan beri diyet serüvenindeyim. Ve çok sıkıldım. Artık istediğim aşamalara gelmeye başlamışken bırakmamalıyım. O yüzden 1 aylık 1.5 aylık önümde önemli bir gün varsa ona göre hedef koyuyorum. Oğlumun doğum gününe 71leri hedefledim. Hadi bakalımBen 10 gunluk hedef koyuyorum.kendime canim daha iyi oluyo. mesela 10 temmuz hedefim 67.5 kg olmak. 65 inince onu bi sabitleyim sonra ayda 1 kg falan vererek inerim diyorum