Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Benim ufak da 10 aylik. Dis donemi. Surekli atak yapiyor. Bu aylar hic kolay gecmiyor, seni cok iyi anliyorum. Benim buyuk bu aylarda beni mahvetmisti. Simdi de ufak aynisini yapiyor. Neyseki annemlerdeyim, cok yardim ediyor. Oyle ya da boyle gececek diye dusunup kendimi sakinleştirmeye calisiyorum. Mumkun oldugunca disari gotur. Arabasina koy, dolastir. Evde zaptetmek cok zor
Sbah ayri aksam ayri.cikariyorum aslinda ama ne bilim bilmiyorum ya bu ara boyle bi domem.demekki...

Az önce annem aradı. bizim eve geçmişler. odaya gidip yastığımı kokluyomuş. ağlıyo bağıra bağıra dedi annem. benim annem neden mis gibi kokuyo annemi istiyom diyomuş. duyunca nasıl kalbime bi ağrı girdi anlatamam. hani üzücü bir haber aldığında ya da çok mutlu bir haber aldığında kalbin cız yaparya öyle oldum. ben de ağladım telefonda. ne kadar zor bazı şeyler hayat şartları, çalışmak durumundayım. eşimin maaşı kredi, faturalar, kredi kartı taksitleri ne anca yetiyor.

evi ben geçindiriyorum. ki 5 ay öncesine kadar okul taksitleri de vardı. şimdilik o durdu. okulu da ben ödüyordum. :KK43:
Ayyy off yaaa bumlari okuyunca hele iyce fena oluyorum. Benim de annem calisiyodu babam anaokuluna birakirken keske kaza yapsakta annem babamla birlikte olsa diyodum su akla bak

Kahvaltidan sonra ictigim turk kahvesinden sonra 2 tane erik yedim.
Oglen yemek yemedim.
4te 1 nescafe ve 3 kare bitter
6da 4 yk bulgur pilavi ustune 1 kepce etli nohut, 1 bardak ayran.
Spor; 8212 adim. Bunun 1 saati tempolu yuruyus.
Simdi de cay icecegim. Baska birsey yememeyi umuyorum artik 😊

Kahvaltidan sonra ictigim turk kahvesinden sonra 2 tane erik yedim.
Oglen yemek yemedim.
4te 1 nescafe ve 3 kare bitter
6da 4 yk bulgur pilavi ustune 1 kepce etli nohut, 1 bardak ayran.
Spor; 8212 adim. Bunun 1 saati tempolu yuruyus.
Simdi de cay icecegim. Baska birsey yememeyi umuyorum artik 😊

Yeme yeme tarti var 😅

Ablam görümcem arasıra gelip bakıyorlar hergün olmuyor tabi ama o sırada da kendimden cok eve vakit ayırıyorum. Spor yapmaya vakit olmuyo anca kişisel bakımlarımı yapabiliyorum. Bakalım insallah biraz daha büyüdükçe rahatlarım diyorum sa böyle diye diye 7.5 aylık olduk hiç değişim yok😀
Aman eve vakit ayıracağına dışarı çık bi kafeye otur şöyle sosyal mesafeli. 😊 filtre kahveni iç dön. Rahatlayacaksın merak etme. Az daha sabır 😍

Kizlar sutle ilgili yazmiswiniz diyeto biraktigimdan beri yani aksam tok yattigimdan beri cocugun bogazini alicak derecede sutum artti. Yani diyet sutumu cok azaltmadi ama tatli yemek ve karnin doymasi sut arttieriyo bu kesin.
Kesinlikle artırıyor. Hele ben tatlı yediğimde öyle böyle olmuyor 🙈🙈

Kizlar sutle ilgili yazmiswiniz diyeto biraktigimdan beri yani aksam tok yattigimdan beri cocugun bogazini alicak derecede sutum artti. Yani diyet sutumu cok azaltmadi ama tatli yemek ve karnin doymasi sut arttieriyo bu kesin.
Kesinlikle dogru. Acken sut olmuyor. Ben gecen kis cok fena hastalanmistim. 3 gun mide bulantisindan agzima lokma koyamadim. Yesem de cikardim. Sutum bitme noktasina geldi. Toparlayana kadar ne bulsam yedim. Simdi de gece eger cok acikmissam sutum az geliyor.

Menüm
8.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Avokado

12.00
1 kase yulaflı süt karışımı
1 mücver

13.30
Az kiraz

18.00
100 gr Et sote
2 yk Patates püresi
3 mücver
Salata
1 bardak ev yapımı vişne suyu

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Şu an bacaklarım çok ağrıyor. Dün 2 saat yürüdüm diye sanırım. 😭

Kac kilo olmak istiyorsun? Boyuna gore 60 olmalisin en az bence.
67 olsam yeter. Canım, benim kemiklerim çok iri. 70 olsam çöp gibi görünürüm. 2 yıl önce 74ken inceciktim. O yüzden 67 hedefliyorum. Bi bakarım hala kendimi iyi hissetmiyorsam biraz daha veririm.

X