Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah;

1 haslanmis yumurta
Burgu peynir
1 mini salatalik
2 ceri domates
Ahududu receli
1 dilim tam bugday ekmegi
Yesil cay

Ogle;

Zeytinyagli enginar
Tel sehriye salatasi
Feslegenli yogurt

Ara;

3 mercimek koftesi
1 nektarin
Kiraz sapi cayi

Aksam;

Dana antrikot 2 ince dilim
Yesil salata

Spor;

Hiphop tabata

Merhaba
sabah iyi başladım ama öğleden sonra arkadaşlar uğradı sıkıntılı bir şey yemedim ama ara öğünler gitti.
Sabah arası Türk kahvesi ceviz kayısı
öğlen artık sonunda biten Madımak yemeği yeşil salata ayran 2 wasa
ikindi araları gitti malesef sadece misafirle çiğ kuruyemiş yedim badem fındık ama biraz fazla oldu sanki 8 badem 8 fındık çay
akşam yemeği yoğurt suyunda beklettiğim tavuk göğsü yağsız tavada pişti salata bir kase yoğurt 1 wasa. 20:30 da kefir içtim.
2 saat arada durarak yüzdüm bugün

Eklentiler

• BC56DF7D-2C4C-43DC-B6B5-ECA9D0EF6993.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 28
Oglen 2 gibi 1 muz yedim. Aksam 5te 1 tabak taze fasulye, 3 parca haslanmis tavuk, ayran. 8de ogluma yaptigim mucverden yedim 1 tane. Simdi de cayla birlikte 3 tane N**** (Siyahi) ve 2 avuc tuzsuz aycekirdegi yedim
Spor, 11009 adim attim. Adet olamadikca seker krizlerine giriyorum

Sabah çok az tereyağında omlet yedim iki domates bir salatalık labne biraz reçel dereotu üç zeytin.
Ara öğün iki top dondurma
Saat 4 gibi de iki kase kısır bir dilimde kek yedim
Aksam yemek yemedim bir kase yogurt yedim biraz önce de kirazla muz yedim

Anladım. Evet bazıları daha dogum yapmadan ayrılıp başka yerden konuşmaya devam etmişlerdi Biz devam ediyoruz hala. Bebiş nasıl
Evet canim konusmaya devam.ediyoruz hala. Benimki erkenci davrandi ekimde dogdu. Zor gunlerdi ama sukur atlattik. Simdide alerjisiyle ugrasiyorum. Minnacik.kaldi nedense kilo alamiyo. cok uzuluyorum. Bazen acaba diyet yaptigimdan mi diyorum ama saglikli besleniyorum aksine. hamurislerinin sute etkisi olacagini sanmiyorum. tatli arttiriyo kesinlikle ama tereyagi sut ve yumurtasizda tatli yok neredeysr

bende aynisini yapiyorum ve kacamakdan korudugu icin yapiyorum bende

08:00 jilian michael (7/10)

10:30 bir haslanmis yumurta , bir tutam dere otu, bir tutam maydanoz, 1 tatli kaşığı nar ekşisi, 7 adet zeytin, 3 dilim Ezine peyniri, 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli , 1 bardak kiraz sapı çayı (413 kalori)

Sonra saat 14 te bir aciktim ki cozuttum
5 adet sarma, 1 tabak ot yemeği, 2 adet kalın gofret, 1 yemek kaşığı kayısı reçeli, bir dilom boyunda bazlama , 1 çay kaşığı sürmelik çikolata, 1 tatlı kaşığı tereyağı ( kriz geldi sabah az yedim heralde )

20:00 de 7 adet yaprak sarma, 1 adet köfte, 3 YK yoğurt

Ay o yüzdeyi hesaplayamam ben uğraşamam (matematik öğretmeniyim ) ama verilen kilolara göre bayrama kadar en çok veren diyelim.
Saat aldırmışken iwatch al ben çok memnunum
Ay alemsin. Ben seninkini hesaplarım istersen. ama o da olur bana her türlü uyar. Ya normal saat beğendim ben bittim şekline. Akıllı saat de istiyorum ama onu ayrı alsın
Bende onun için geldim valla tek basıma beceremedim bu sefer insallah burası işe yarar. Sen çok güzel vermişsin benimde vermem lazım kızımın dogum gününde fotograflarda böyle olmak istemiyorum
benimde motivasyonum o şekilde. İlk oğlumun doğum gününe 1.5 ay kaldı. Hedefim 72ler bakalım olacak mı? sende belirli bir tarihe hedef koy bakalım ne olacak. Birbirimizi takip edelim
Ayyy ewlilik yildonumunuz kutlu olsun ne gusel Allah nice yillar gostersin insaah
Amin saol canım hepimizin inşallah
Deme ya. Benim de tek umudum yuruyustu spor yapacak firsatim yok hic
Canım herkesin bünyesi Farklı. Ben 25 gündür nerdeyse her akşam minimum 1 saat yürüdüm. Ve 5 kilo vermemin yanında Bide inceldim. o yüzden inceldiğini yürüyüşün işe yaradığını hayal et

Selam kızlar menümle geldim
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado

12.00
1 kase yulaflı süt karışımı

13.30
2 ceviz

15.30
1 kare bitter çikolata

18.00
100 gr tavuk ızgara
Salata
Havuç tarator

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

suukaa acayip motive oldum su an canim. Butun gun ordan oraya yuruyup duruyorum. Vallahi bacaklarim agriyor su an. Ama bugun orucu bozdum, ona yaniyorum annem aksamin 9unda cay demledi. Zaten gunlerdir caya bisküvi banmayi istiyordu canim. Dayanamadim,yedim vallahi. Yarin bir şekilde telafi edecegim. Gerekirse sabahki 1 dilim ekmek hakkimi kullanmam artik

Yaptığın hiç bir şeye pişman olma canım. Sadece sonrasında kaçamağa devam etme ve dengelemesini bil. Mesela benim dünkü öğlen menümü hatırlarsın. Baya baya yemiştim. Ama bu sabah tartıda hiç artı görmedim

Gündüz yesem cok üstünde durmazdim ama gec saat olmasi kotu oldu. Yedim yattim resmen

Yanlış hatırlamıyorsam ‘zayıflamada son söz’ diye bir kitap vardı. Orda yediğimiz şeyleri kafamızda yararlı zararlı diye kodladığımız için zararlı olanlar kilo aldırıyor gibi bir yazı vardı. O yüzden yediğimiz herşeyi vücudumuza şifa gibi pişman olmadan yemek lazım. Ama tabiki abartmamak lazım. Hadi kızlar yaparız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…