Evet canim konusmaya devam.ediyoruz hala. Benimki erkenci davrandi ekimde dogdu. Zor gunlerdi ama sukur atlattik. Simdide alerjisiyle ugrasiyorum. Minnacik.kaldi nedense kilo alamiyo. cok uzuluyorum. Bazen acaba diyet yaptigimdan mi diyorum ama saglikli besleniyorum aksine. hamurislerinin sute etkisi olacagini sanmiyorum. tatli arttiriyo kesinlikle ama tereyagi sut ve yumurtasizda tatli yok neredeysrAnladım. Evet bazıları daha dogum yapmadan ayrılıp başka yerden konuşmaya devam etmişlerdiBiz devam ediyoruz hala. Bebiş nasıl
bende aynisini yapiyorum ve kacamakdan korudugu icin yapiyorum bendeBen aralikli oruc yapiyorum bir de. Aksam 7 gibi yemeyi birakiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum. Ertesi gun 10.30da en erken kahvalti yapiyorum. Umarim bir anlami oluyordur. Onceden ben yatana kadar yerdim. Onu biraktim en azindan. Sadece dun aksam yemegi gec oldu cocuklardan dolayi
Selam kizlar gunluk menum
1yumurtali menemen
1 simit
1d.ekmek
3d.kasar
1tatli k.tereyag 1t.k.recel
1dilim ev yapimi rulo pasta
3kasik bulgir pilavi
70gr.doner eti
1misir
Bugün oruc yalan oldu malesefbende aynisini yapiyorum ve kacamakdan korudugu icin yapiyorum bende
Ay alemsin. Ben seninkini hesaplarım istersen.Ay o yüzdeyi hesaplayamam ben uğraşamam (matematik öğretmeniyim ) ama verilen kilolara göre bayrama kadar en çok veren diyelim.
Saat aldırmışken iwatch al ben çok memnunum
benimde motivasyonum o şekilde. İlk oğlumun doğum gününe 1.5 ay kaldı. Hedefim 72ler bakalım olacak mı?Bende onun için geldim valla tek basıma beceremedim bu sefer insallah burası işe yarar. Sen çok güzel vermişsin benimde vermem lazım kızımın dogum gününde fotograflarda böyle olmak istemiyorum
Amin saol canım hepimizin inşallahAyyy ewlilik yildonumunuz kutlu olsun ne gusel Allah nice yillar gostersin insaah
Canım herkesin bünyesi Farklı. Ben 25 gündür nerdeyse her akşam minimum 1 saat yürüdüm. Ve 5 kilo vermemin yanında Bide inceldim.Deme ya. Benim de tek umudum yuruyustuspor yapacak firsatim yok hic
Yaptığın hiç bir şeye pişman olma canım. Sadece sonrasında kaçamağa devam etme ve dengelemesini bil. Mesela benim dünkü öğlen menümü hatırlarsın. Baya baya yemiştim. Ama bu sabah tartıda hiç artı görmedimsuukaa acayip motive oldum su an canim. Butun gun ordan oraya yuruyup duruyorum. Vallahi bacaklarim agriyor su an. Ama bugun orucu bozdum, ona yaniyorum annem aksamin 9unda cay demledi. Zaten gunlerdir caya bisküvi banmayi istiyordu canim. Dayanamadim,yedim vallahi. Yarin bir şekilde telafi edecegim. Gerekirse sabahki 1 dilim ekmek hakkimi kullanmam artik
Gündüz yesem cok üstünde durmazdim ama gec saat olmasi kotu oldu. Yedim yattim resmenYaptığın hiç bir şeye pişman olma canım. Sadece sonrasında kaçamağa devam etme ve dengelemesini bil. Mesela benim dünkü öğlen menümü hatırlarsın. Baya baya yemiştim. Ama bu sabah tartıda hiç artı görmedim