- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
Ben aralikli oruc yapiyorum bir de. Aksam 7 gibi yemeyi birakiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum. Ertesi gun 10.30da en erken kahvalti yapiyorum. Umarim bir anlami oluyordur. Onceden ben yatana kadar yerdim. Onu biraktim en azindan. Sadece dun aksam yemegi gec oldu cocuklardan dolayiYa belki sana iyi gelir eakin moralini bozma ben metobalizmami asiri zorladim kilomu korumak icin bi tik daha agirlastirmam lasim
Ben aralikli oruc yapiyorum bir de. Aksam 7 gibi yemeyi birakiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum. Ertesi gun 10.30da en erken kahvalti yapiyorum. Umarim bir anlami oluyordur. Onceden ben yatana kadar yerdim. Onu biraktim en azindan. Sadece dun aksam yemegi gec oldu cocuklardan dolayi
Sabah erken kalkiyorum ama bekliyorum canim. O aradaki aclik sürecinde yag yakılıyormus sanirimCanim zaten normalde aksam 6 dan sonra yememek lazim. Ben yillardir 5 6 dan sonra bir sey yemem. Sabah 8:30 gibi kahvaltimi yapiyorum cocuktan oturu sadece.
Ya yediklerine surekli dikkat etmek cok zor ama ucu bi kere kacti mi kaciyo napican... Aralikli oruc olayini begenmesemde o da en azindan zatiflamak ocin iyi bi yontem ben yapamazdimBen aralikli oruc yapiyorum bir de. Aksam 7 gibi yemeyi birakiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum. Ertesi gun 10.30da en erken kahvalti yapiyorum. Umarim bir anlami oluyordur. Onceden ben yatana kadar yerdim. Onu biraktim en azindan. Sadece dun aksam yemegi gec oldu cocuklardan dolayi
Gecen gun dilara kocak dediki su saaten sonra yememk lazim die bisey yokmus yatmadan 2 saat once yemeyi kesin dedi. Aslinda mantikli geldiCanim zaten normalde aksam 6 dan sonra yememek lazim. Ben yillardir 5 6 dan sonra bir sey yemem. Sabah 8:30 gibi kahvaltimi yapiyorum cocuktan oturu sadece.
Gecen gun dilara kocak dediki su saaten sonra yememk lazim die bisey yokmus yatmadan 2 saat once yemeyi kesin dedi. Aslinda mantikli geldi
Bana da mantikli geldi su an. Tika basa yemememek sartiyla olabilir.Gecen gun dilara kocak dediki su saaten sonra yememk lazim die bisey yokmus yatmadan 2 saat once yemeyi kesin dedi. Aslinda mantikli geldi
Geldi çattı haziran ayı ve bende doğurdum, diyette malum tek başına pek gitmiyor bende geldim artık araniza
60im hedef 55 yahut 53Hosgeldin aramiza :) Allah anali babali buyutsun. Kac kilosun?
60im hedef 55 yahut 53
Bebiş 20 günlük ağır bi diyet değil sadece un ve seker az olacak o kadarOo sende bir sey yokmus hemencecik verirsin. Cuma gunleri tarti gunumuz her gun de menulerimizi yaptigimiz sporlari vs yaziyoruz. Bebis ne kadarlik?
Bebiş 20 günlük ağır bi diyet değil sadece un ve seker az olacak o kadar
Günlük ise leslie düşünüyorum
HosbuldumMerhaba hosgeldin.
Hoşgeldin reisGeldi çattı haziran ayı ve bende doğurdum, diyette malum tek başına pek gitmiyor bende geldim artık araniza
Hoş bulduk reisimHoşgeldin reisbdv den tanıyorum seni
Hoşgeldin bacım, profil fotolarını sevdiğim :)Geldi çattı haziran ayı ve bende doğurdum, diyette malum tek başına pek gitmiyor bende geldim artık araniza
Sağolasın reisHoşgeldin bacım, profil fotolarını sevdiğim :)
Hayırlı olsun bebisin kaçıncı gunundesin
Düzenleme: 20 günlük mussun bende 25. Gunumdeyim :)