Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ya belki sana iyi gelir eakin moralini bozma ben metobalizmami asiri zorladim kilomu korumak icin bi tik daha agirlastirmam lasim
Ben aralikli oruc yapiyorum bir de. Aksam 7 gibi yemeyi birakiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum. Ertesi gun 10.30da en erken kahvalti yapiyorum. Umarim bir anlami oluyordur. Onceden ben yatana kadar yerdim. Onu biraktim en azindan. Sadece dun aksam yemegi gec oldu cocuklardan dolayi

Canim zaten normalde aksam 6 dan sonra yememek lazim. Ben yillardir 5 6 dan sonra bir sey yemem. Sabah 8:30 gibi kahvaltimi yapiyorum cocuktan oturu sadece.

Ya yediklerine surekli dikkat etmek cok zor ama ucu bi kere kacti mi kaciyo napican... Aralikli oruc olayini begenmesemde o da en azindan zatiflamak ocin iyi bi yontem ben yapamazdim

Canim zaten normalde aksam 6 dan sonra yememek lazim. Ben yillardir 5 6 dan sonra bir sey yemem. Sabah 8:30 gibi kahvaltimi yapiyorum cocuktan oturu sadece.
Gecen gun dilara kocak dediki su saaten sonra yememk lazim die bisey yokmus yatmadan 2 saat once yemeyi kesin dedi. Aslinda mantikli geldi

Geldi çattı haziran ayı ve bende doğurdum, diyette malum tek başına pek gitmiyor bende geldim artık araniza
Hoşgeldin bacım, profil fotolarını sevdiğim :)
Hayırlı olsun bebisin kaçıncı gunundesin

Düzenleme: 20 günlük mussun bende 25. Gunumdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…