65 ciktim canim. 63 lere inmistim sonra uzun bi sure diyet falan hak getire ne bulduysam yedim. Sonra yapamadim diyet moralim bozuktu falan. Simdi gecen hafta tekrar diyetisyene basladim. Yani gercekten artik 55 leri görmek istiyorum. Evde bakici abla var diye abur cubur aliyoruz kadinin cani isterse atistirsin diye. Mubarek o yemiyor ben tüm cekmece bitene kadar asla rahat edemiyorum. Evde abur cubur olmasa daha rahat bi yol bulamadim malesef bu duruma.
Ceviz badem incir kayisi hurma bunlar zaten var benim icin. Ne bilim kadin demesin bunlarin evinde bi gofret bile yok ya da bi bisküvi falan. Dogru dion aslinda almasam daha hayirli.almim o zaman ya. Sunlar bitsin almim. Maasin yarisini abur cubur ve içeceklere gidiyor. Onlarin yerine et alsam her gün et yerim vallaha.O yemiyorsa niye aliyorsun? Saglikli atistirmaliklar bulundur ondan yesin abur cubur sart degil.
Ceviz badem incir kayisi hurma bunlar zaten var benim icin. Ne bilim kadin demesin bunlarin evinde bi gofret bile yok ya da bi bisküvi falan. Dogru dion aslinda almasam daha hayirli.almim o zaman ya. Sunlar bitsin almim. Maasin yarisini abur cubur ve içeceklere gidiyor. Onlarin yerine et alsam her gün et yerim vallaha.
Dogru dedin valla haklisin canim. Tamam o zaman bende almim bundan sonra. Zaten ala ala bu hale geldi. O çekmecede olunca beni dürtüyor kalk ye diye. Artik yemicem. Surekli bi yemek yeme isteğiyle geziyorum kafamda..Ne alaka ya? Bir evde sagliksiz abur cuburlar olmak zorunda mi? Sizin yasam tarziniz neyse ona gore seyler bulunur bakici da yerse onlardan yer canim. Benim evime de yardimci geliyor evde ne varsa hepsinden yer ama hic onun icin abur cubur almak aklima gelmez ben evime sokmadigim seyi onun icin neden alayim.
Aa bizim Kasım annelerinin kurucusu değil misiniz siz. Bizim grubu neden bıraktınız
Anladım. Evet bazıları daha dogum yapmadan ayrılıp başka yerden konuşmaya devam etmişlerdiAslinda ben degildim canim ama bi excel liste yapilmasi gerekti. o yuzden bana verdiler kuruculugu. Ben istememistim oysaki. Ilk zamanlardaki arkadaslarla konusuyoruz hala ama o gruptan degil. oraya hic girmiyoruz artik nerdeyse
Merhabalar bende katılabilirmiyim araniza
bizim ev de aynısı gelen kişi haber vermeden gelmesin diyorum. annem geliyor sizde bişey yok diyip söyleniyor ama biz karı koca cips cofret meyve suyu hiç tüketmiyoruz. evde şu anda sedece soda ve süt var içecek olarak. abur cubur olarak da dolapda oğlanın pinguileri var. hergün bir tane tatlı yeme hakkı var biliyor o da alıştığı için istemiyor. markete götürmüyorum zaten bilmiyor istemeyi de. 4 yaşında bu düzen hep böyleydi. arada kaynanam ya da annemler vriyor gofret ya da kek tabi ki yiyor. ama kalkıp bana anne gofret al diyemez biliyor alınmayacağını :) aç aç dolanıyoruz aile boyu :)Ceviz badem incir kayisi hurma bunlar zaten var benim icin. Ne bilim kadin demesin bunlarin evinde bi gofret bile yok ya da bi bisküvi falan. Dogru dion aslinda almasam daha hayirli.almim o zaman ya. Sunlar bitsin almim. Maasin yarisini abur cubur ve içeceklere gidiyor. Onlarin yerine et alsam her gün et yerim vallaha.
Ayyy ewlilik yildonumunuz kutlu olsun ne gusel Allah nice yillar gostersin insaahSaol desteğin için canım. Evet şükür iyi gidiyor. Artık ya sabah ya akşam minimum 1 saat yürüyorum. Bugün eşimle yıldönümümüzdü. Öğlen senin cheat meal den (inşallah İsmini doğru hatırlıyorumdur) yaptım. Yemediğim şey kalmadı.
Bana uyar nasıl yarışacağız? Diyet gruplarında verilen kilo yüzdesine bakıyorlar. Öyle yapalım mı seninle?
Ay bende bi saat beğendim onu aldırayım bari
Ya yuruyorumda yurumekte beni zayiflatmiyo sadece hamligimi aliyo firsatim bebisle cikiyoruz hergun ya sahilde ya parkta yuruyorum ama o idman tarzi sporu yapmazsam pek bi etkisi olmuyiFirsat bulabiliyorsan yürü, tak kulakligini da. Hem terapi hem spor
Allah srni netmesin bahaneye bak65 ciktim canim. 63 lere inmistim sonra uzun bi sure diyet falan hak getire ne bulduysam yedim. Sonra yapamadim diyet moralim bozuktu falan. Simdi gecen hafta tekrar diyetisyene basladim. Yani gercekten artik 55 leri görmek istiyorum. Evde bakici abla var diye abur cubur aliyoruz kadinin cani isterse atistirsin diye. Mubarek o yemiyor ben tüm cekmece bitene kadar asla rahat edemiyorum. Evde abur cubur olmasa daha rahat bi yol bulamadim malesef bu duruma.
Deme ya. Benim de tek umudum yuruyustuYa yuruyorumda yurumekte beni zayiflatmiyo sadece hamligimi aliyo firsatim bebisle cikiyoruz hergun ya sahilde ya parkta yuruyorum ama o idman tarzi sporu yapmazsam pek bi etkisi olmuyi
Ya belki sana iyi gelir eakin moralini bozma ben metobalizmami asiri zorladim kilomu korumak icin bi tik daha agirlastirmam lasimDeme ya. Benim de tek umudum yuruyustuspor yapacak firsatim yok hic