- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
biz 4 yaşındayız. 2 yıldır kreş gidiyordu pandemi sebebiyle ara verdik. Az önce okulla görüştüm bir ay daha bekleme kararı aldığımızı ilettim. Hayırlısı artık.Kaç kiloydun canım? 4.5 ay güzel bir süre.
dışarda çok dengeli beslenebilirsin aslında. Yarım çorba , et veya tavuk, salata süper menü. Ben çok seviyorum
canım çocuğun kaç yaşındaydı?
Yok canım sebze kısmını bol tutuyorum. Bakma oraya sadece salata yazdığıma. Baya bol yiyorum. Sütüm aynı. Azalmadı. Akşamları da 25 gündür bişey yemiyorum. Alıştım acıkmıyorum. Çok acıkırsam eğer kefir içiyorum
Valla bu dikkat edimiis haliBugun biraz kacmis:)
Annenler bakabiliyorsa ben olsam gondermezdimSize bir şey sormak istiyorum.
6 temmuz kreşe başlayacaktık. 4 aydır gitmiyor martta kapandı malum covid nedeniyle. annem ve babam bakıyor gündüzleri. şimdi bana diyorlar ki akşam okula başladığında okulda kendini koruyamayacak ağladığında kucak isteyecek. illaki öğretmeni istem dışı da olsa teselli için öpecek. (ben de biliyorum) biz okuldan alınca evde rahat hareket edemicez diyor bana. iki arada kaldım. eşim ben ne dersem tamam diyecekmiş. bana bıraktı. gitmesini de istiyorum dedi. ama giderse sonra annen ilgilenemezse ne olacak dedi. sen bilirsin dedi.
okul gelsin gelişimi için çok faydalı çok zeki bir çocuk unutacağından korkmayın gelmezse de diye beni teselli ediyor.ne yapayım siz söyleyin.
Süper tebriklerKızlar kızlar
1 Temmuz hedefimE ulaştımmmmm
Çok mutluyum. Şimdi kahvaltı etmeden yürüyüşe gideceğim. Hadi bol eksili günler olsun
üstüne basınca tüm yumruk giriyo ,bende kas yok heralde
Bu vakum hareketi nefes egzersizi en cok onerilen. Bunu yaptim bugun bir de russian twist table top cat cow
Youtubeda hareketlerin nasil yapılacağı ve karin kaslarının ne kadar ayrik durdugunu olcecek hareket de var. 3 parmagi gobek deliginin ustune bastiriyorsun ordaki bosluga kac parmak giriyor bakiyorsun. Benim 3 parmagim da girdi resmenkasimin biri fizana biri yemene gitmis
Aaa bende hep mekik ceuyoru. Dün çekmedim, peki napicakmisizKarin egzersisleri yapmayi biraktim. Yapiyirum Yapıyorum gobek hala yerinde
Araştırdım dogum yapmis kadınlarda diastatis recti diye bir durum olusuyormus yani su Eki Görüntüle 2656584
Once ayrilan bu kaslari ortada birlestirmek sonra nekik yapmak gerekiyormus. Yoksa ayrik sekilde guclenirmis kaslar.
Simdi biraktim crunch plank yapmayi karin kaslarini ortada birleştirecek egzersizler yapicam
Ya ben bunu hiç duyamistim çok sagol, video açılmıyor
Bu vakum hareketi nefes egzersizi en cok onerilen. Bunu yaptim bugun bir de russian twist table top cat cow
Youtubeda hareketlerin nasil yapılacağı ve karin kaslarının ne kadar ayrik durdugunu olcecek hareket de var. 3 parmagi gobek deliginin ustune bastiriyorsun ordaki bosluga kac parmak giriyor bakiyorsun. Benim 3 parmagim da girdi resmenkasimin biri fizana biri yemene gitmis
Ya ben bunu hiç duyamistim çok sagol, video açılmıyor
Havuzlu bi site hep hayalim benim yaa. Manzara süper.Selam kızlar
Kahvaltı fotoda
Ara Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz Eki Görüntüle 2656214 Eki Görüntüle 2656214
Ailenle kalabiliyorsa hiç üzülme. Bende göndermiyorum. 3 yaşında oğlum. Bakıcım 2sine birden bakıyor. Şu an için iyiyiz şükür.biz 4 yaşındayız. 2 yıldır kreş gidiyordu pandemi sebebiyle ara verdik. Az önce okulla görüştüm bir ay daha bekleme kararı aldığımızı ilettim. Hayırlısı artık.
SaolunSüper tebrikler
annem ve babam bakıyor gündüzleri ikisi de emekli 50 ve 53 yaşında ikisi de ama çok korkaklar ne diyim haklılar da işte. başkasıyla temas edince çocuğa nasıl sarılıcam rahat diyorlar. bakalım erteledik biraz daha okulu.Ailenle kalabiliyorsa hiç üzülme. Bende göndermiyorum. 3 yaşında oğlum. Bakıcım 2sine birden bakıyor. Şu an için iyiyiz şükür.
Saolun
Allah gönlüne göre versin canım. Çocuklu olanlar icin bir nimet vallaHavuzlu bi site hep hayalim benim yaa. Manzara süper.
Biz bu sene acmadik havuzu coronadan dolayi.Allah gönlüne göre versin canım. Çocuklu olanlar icin bir nimet valla
Havuzlu bi site hep hayalim benim yaa. Manzara süper.
Çok haklılar bencede. Hem çocuğa bakmaktan şikayet etmiyorlarsa bence hiç üzülme. Daha neannem ve babam bakıyor gündüzleri ikisi de emekli 50 ve 53 yaşında ikisi de ama çok korkaklar ne diyim haklılar da işte. başkasıyla temas edince çocuğa nasıl sarılıcam rahat diyorlar. bakalım erteledik biraz daha okulu.