Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bak simdi bu yazdiklariniz iyice kafami karistirdi. Ne yapacagimi sasirdim ben en iyisi kendi evime donunce canim Lesliecigimin yuruyus ve back and core hareketlerine geri doneyim. Bence ise yariyor onlar. Zaten Tarsusun sicaginda acik havada yurumek diye birsey mümkün degil

biz 4 yaşındayız. 2 yıldır kreş gidiyordu pandemi sebebiyle ara verdik. Az önce okulla görüştüm bir ay daha bekleme kararı aldığımızı ilettim. Hayırlısı artık.

Bugun biraz kacmis:)
Valla bu dikkat edimiis hali kendi evinde olmamak cok zor yaa. Ama cok da guzel oldu. Kontrollu kilo alis olacak benimki bu hafta bazen insan evde sikintidan yiyor, burada en azindan keyifle yedim diye teselli buluyorum ve her sabah bugun kesin listeye uyacagim niyetiyle kalkiyorum

Annenler bakabiliyorsa ben olsam gondermezdim

üstüne basınca tüm yumruk giriyo ,bende kas yok heralde

Aaa bende hep mekik ceuyoru. Dün çekmedim, peki napicakmisiz

Ya ben bunu hiç duyamistim çok sagol, video açılmıyor

Kahvalti
Küçük domates salatalik
Kibrit kutusu peynir son kalan parcaydi
7 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz

Sadece 3 bardak su ictim

Simdi sekersiz turk kahvemi iciyorum

Aksam yemeğine kadar suya agirlik vermem lazim

Kızlar ara öğünde sütlü kahve ve ceviz kayısı yedim. Kızım rehabilitasyondaydı gittim bi saat yüzdüm sonra o geldi 2 saat de onunla oynadık suda. Eve geldim çok acıktım diye wasa ya peynir sürdüm yedim şimdi yemeğim pişiyor. Zeytinyağlı taze fasulye ile et haşlama bugün menüm. Yanında salata ve yoğurt olacak inş

Eklentiler

• 42FAB560-61F7-4D7F-A9B4-24250F506348.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 34
  • C693D4DE-E87F-4BF9-9FFA-FFDC24955545.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 27
biz 4 yaşındayız. 2 yıldır kreş gidiyordu pandemi sebebiyle ara verdik. Az önce okulla görüştüm bir ay daha bekleme kararı aldığımızı ilettim. Hayırlısı artık.
Ailenle kalabiliyorsa hiç üzülme. Bende göndermiyorum. 3 yaşında oğlum. Bakıcım 2sine birden bakıyor. Şu an için iyiyiz şükür.
Süper tebrikler
Saolun

Selam kizlar. 11de kahvaltimi yaptim. 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 3 parca peynir, domates, salatalik, kapya biber, 1/3 simit, 1 tk recel ve tereyağı
Arada turk kahvemi içemedim, temizlik yaptim.
Biraz once 1 tabak kisir ve ayran.

Ailenle kalabiliyorsa hiç üzülme. Bende göndermiyorum. 3 yaşında oğlum. Bakıcım 2sine birden bakıyor. Şu an için iyiyiz şükür.

Saolun
annem ve babam bakıyor gündüzleri ikisi de emekli 50 ve 53 yaşında ikisi de ama çok korkaklar ne diyim haklılar da işte. başkasıyla temas edince çocuğa nasıl sarılıcam rahat diyorlar. bakalım erteledik biraz daha okulu.

Çok haklılar bencede. Hem çocuğa bakmaktan şikayet etmiyorlarsa bence hiç üzülme. Daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…