- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Yazarım ama yaz yaz bitmez be gülüm ..aklıma gelenleri yazayım o halde seni mi kiricamYazman sart
Yazarım ama yaz yaz bitmez be gülüm ..aklıma gelenleri yazayım o halde seni mi kiricam
Sabah: incir, armut, kiraz (10 adet yaklaşık),
2 dilim köy ekmeği, 2 adet cizleme, kiraz reçeli( 4 tatlı kaşığı), tereyağı(3 tatlı kaşığı) , yeşil zeytin( yaklaşık 37 adet), 1 dilim Ezine peyniri, kiraz sapı cayi
Akşam: bir kase biberli salatalikli yoğurt, bir kase yoğurt çorbası, bir tabak ot yemeği, kiraz( yaklaşık 15 adet)
Bu kadar galiba kilom artıda ekmek ve cizleme hariç iyi aslında beslenmem sanki
Ya deme öyle artık kiloda gitmiyor zaten bu kadar yemeye zaten gitse şaşarım ama yarın bir soka uğrayıp mekanizmami 1000 kalori mi alsam diyorum bakalım bir çare bulucam bulmalıyımYaaa neden bu kadar zeytin yiyorsun2 haftalik yemen gereken zeytini sen gunluk yiyorsun tamam bugun pazar herkes biraz kacirdi ama sana hep pazar
Ya deme öyle artık kiloda gitmiyor zaten bu kadar yemeye zaten gitse şaşarım ama yarın bir soka uğrayıp mekanizmami 1000 kalori mi alsam diyorum bakalım bir çare bulucam bulmalıyım
Kaloriyi düşürmene gerek yok canım kaliteli besin alırsan dengelersin. Mesela 30-40 tane zeytin neredeyse bir çay bardağı yağı geçiyor demek. Ya da hem ekmek hem ciZleme( bu arada biz de Tekirdağ da böyle deriz İstanbul’da kimse anlamıyor) yerine birini seçsen yeter. Ayça kayanın dediği gibi yedikçe yiyesin yemedikçe yemeyesin gelir. İki gün azıcık protein ağırlıklı ve düşük karbonhidrat ve yağ gitsen senin metabolizma müthiş şaşırır. Yani kahvaltıda yumurta salatası ya da omlet öğünlerde köfte tavuk balık ya da bol sınırsız sebze yemeği arada açıktıkça sütlü kahve ayran gibi. Bunların hepsi bile benim kilo vermemi yavaşlatıyor ama senin bünyenin maşallahı var müthiş kilo vereceksinYa deme öyle artık kiloda gitmiyor zaten bu kadar yemeye zaten gitse şaşarım ama yarın bir soka uğrayıp mekanizmami 1000 kalori mi alsam diyorum bakalım bir çare bulucam bulmalıyım
Bence çok cozutmamışsın canımMaalesef benim de bugun diyet gitti cunku evde degildim evde olmayinca ne diyet ne spor bunu oturtmam lazimyine de yazacagim. Bazilari gibi yazmamazlik yapmayacagim
Sabah;
1.5 dilim ekmek
1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
1 dilim peynir
1 mini domates
Yesil cay
Ogle;
1 kase yayla corbasi
Ara;
Cevizli un helvasi 3 4 catal kadar
Aksam;
Firinda 2 kofte ve patlican
3 kasik pirinc pilavi
Spor yapamadim ama gun icinde hep aktiftim.
Tarçınlı kakaolu süt iç geçiştir canım. İlla yiyeceksen sabah ye tatlıyı gün içinde eritirsinMenüm
9.30
2 yumurta
3 yk menemen
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado
13.30
1 kase yulaflı süt karışımı
18.00
3 yk mantar sote
3 yk fırında sebze
Yoğurt
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
20.00
Soda
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Şu an tatlı krizim tuttu. Of napsam ki. Az mı yedim naptım acaba?
Tekirdagli misinKaloriyi düşürmene gerek yok canım kaliteli besin alırsan dengelersin. Mesela 30-40 tane zeytin neredeyse bir çay bardağı yağı geçiyor demek. Ya da hem ekmek hem ciZleme( bu arada biz de Tekirdağ da böyle deriz İstanbul’da kimse anlamıyor) yerine birini seçsen yeter. Ayça kayanın dediği gibi yedikçe yiyesin yemedikçe yemeyesin gelir. İki gün azıcık protein ağırlıklı ve düşük karbonhidrat ve yağ gitsen senin metabolizma müthiş şaşırır. Yani kahvaltıda yumurta salatası ya da omlet öğünlerde köfte tavuk balık ya da bol sınırsız sebze yemeği arada açıktıkça sütlü kahve ayran gibi. Bunların hepsi bile benim kilo vermemi yavaşlatıyor ama senin bünyenin maşallahı var müthiş kilo vereceksin
Malkara canımTekirdagli misinben de oradayim sayilir. Memleketim degil ama trakyada yasiyorum
Kaloriyi düşürmene gerek yok canım kaliteli besin alırsan dengelersin. Mesela 30-40 tane zeytin neredeyse bir çay bardağı yağı geçiyor demek. Ya da hem ekmek hem ciZleme( bu arada biz de Tekirdağ da böyle deriz İstanbul’da kimse anlamıyor) yerine birini seçsen yeter. Ayça kayanın dediği gibi yedikçe yiyesin yemedikçe yemeyesin gelir. İki gün azıcık protein ağırlıklı ve düşük karbonhidrat ve yağ gitsen senin metabolizma müthiş şaşırır. Yani kahvaltıda yumurta salatası ya da omlet öğünlerde köfte tavuk balık ya da bol sınırsız sebze yemeği arada açıktıkça sütlü kahve ayran gibi. Bunların hepsi bile benim kilo vermemi yavaşlatıyor ama senin bünyenin maşallahı var müthiş kilo vereceksin
Bence de. Sahsen ben bugun anne evinde yediklerimi yaziyorum. Hazir olunBence çok cozutmamışsın canım
Benim de esim KaradenizliMalkara canımailem aslen Karadenizliler ama babam 15 yaşında gelmiş orada doğdum büyüdüm
Kesin kesinBenim de esim Karadenizlibiraz daha zorlasak tanisik cikacaz
Krep gibi Ama mayalı, böyle göz göz kabarıyorCizleme ne sana sorayim
Canım onu yersen bir dilimi üçe bölüp bir dilim ekmek olarak düşüneceksin malesefKöy ekmeği aldım yağ oranı az diye. Aman Allahım o da çok lezzetli, yedikçe yiyesim geliyor
Bugün ilk dilimi küçüktü. Yarın bölerek yerim artıkCanım onu yersen bir dilimi üçe bölüp bir dilim ekmek olarak düşüneceksin malesef
Ya ben de şimdi kayınvalideyim köy ekmeği oluyor hep fazla yememeye çalışıyorum amaa kaçıyor arada köy ekmeğinin bir dilimi tam buğdaya göre kaç 2-3 dilim yapmış gibi oluyor di mi. Ya bir de temiz hava daha nir iştah açılıyor Zor tutuyorum kendimiCanım onu yersen bir dilimi üçe bölüp bir dilim ekmek olarak düşüneceksin malesef