Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Yazarım ama yaz yaz bitmez be gülüm ..aklıma gelenleri yazayım o halde seni mi kiricam

Sabah: incir, armut, kiraz (10 adet yaklaşık),
2 dilim köy ekmeği, 2 adet cizleme, kiraz reçeli( 4 tatlı kaşığı), tereyağı(3 tatlı kaşığı) , yeşil zeytin( yaklaşık 37 adet), 1 dilim Ezine peyniri, kiraz sapı cayi

Akşam: bir kase biberli salatalikli yoğurt, bir kase yoğurt çorbası, bir tabak ot yemeği, kiraz( yaklaşık 15 adet)

Bu kadar galiba kilom artıda ekmek ve cizleme hariç iyi aslında beslenmem sanki

Yaaa neden bu kadar zeytin yiyorsun 2 haftalik yemen gereken zeytini sen gunluk yiyorsun tamam bugun pazar herkes biraz kacirdi ama sana hep pazar

Menüm
9.30
2 yumurta
3 yk menemen
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado

13.30
1 kase yulaflı süt karışımı

18.00
3 yk mantar sote
3 yk fırında sebze
Yoğurt
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası

20.00
Soda

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Şu an tatlı krizim tuttu. Of napsam ki. Az mı yedim naptım acaba?

Yaaa neden bu kadar zeytin yiyorsun 2 haftalik yemen gereken zeytini sen gunluk yiyorsun tamam bugun pazar herkes biraz kacirdi ama sana hep pazar
Ya deme öyle artık kiloda gitmiyor zaten bu kadar yemeye zaten gitse şaşarım ama yarın bir soka uğrayıp mekanizmami 1000 kalori mi alsam diyorum bakalım bir çare bulucam bulmalıyım

Ya deme öyle artık kiloda gitmiyor zaten bu kadar yemeye zaten gitse şaşarım ama yarın bir soka uğrayıp mekanizmami 1000 kalori mi alsam diyorum bakalım bir çare bulucam bulmalıyım

Ya emziriyorsun 1000 kalori alma da cok orantisiz aliyorsun belli basli gidalarin dibine vuruyorsun receli ve tereyagini da cikar kahvaltilardan.

Son düzenleme:
Kaloriyi düşürmene gerek yok canım kaliteli besin alırsan dengelersin. Mesela 30-40 tane zeytin neredeyse bir çay bardağı yağı geçiyor demek. Ya da hem ekmek hem ciZleme( bu arada biz de Tekirdağ da böyle deriz İstanbul’da kimse anlamıyor) yerine birini seçsen yeter. Ayça kayanın dediği gibi yedikçe yiyesin yemedikçe yemeyesin gelir. İki gün azıcık protein ağırlıklı ve düşük karbonhidrat ve yağ gitsen senin metabolizma müthiş şaşırır. Yani kahvaltıda yumurta salatası ya da omlet öğünlerde köfte tavuk balık ya da bol sınırsız sebze yemeği arada açıktıkça sütlü kahve ayran gibi. Bunların hepsi bile benim kilo vermemi yavaşlatıyor ama senin bünyenin maşallahı var müthiş kilo vereceksin

Bence çok cozutmamışsın canım

Tarçınlı kakaolu süt iç geçiştir canım. İlla yiyeceksen sabah ye tatlıyı gün içinde eritirsin

Tekirdagli misin ben de oradayim sayilir. Memleketim degil ama trakyada yasiyorum

Cizleme ne sana sorayim

Dün yazmaya fırsatım olmadı,
Bugün sabah bir yumurta omletinim yarısı, peynir, salatalık, domates

Öğlen kavun karpuz 3 er tane. Yanın 3 tane sigara böreği

Akşam bir kepçe nohut yemeği, küçük kase yoğurt. Bir dilim köy ekmeği

20 dakika da yürüyüş

Bence çok cozutmamışsın canım
Bence de. Sahsen ben bugun anne evinde yediklerimi yaziyorum. Hazir olun
1 kek
1borek
biraz patates kizartmasi
1d.ekmek
1cay kasigi tereyag bal
1 yumurta
1d.peynir

1kurabiye kahve

5kofte
4kasik princ pilavi
Salata yogurt

Annem hamur isini cok sever de her cesit yapnis masallah.kendisi zayiftir.ben ona cekmemisim
ilk gun diye biraktim ben de.

Canım onu yersen bir dilimi üçe bölüp bir dilim ekmek olarak düşüneceksin malesef
Ya ben de şimdi kayınvalideyim köy ekmeği oluyor hep fazla yememeye çalışıyorum amaa kaçıyor arada köy ekmeğinin bir dilimi tam buğdaya göre kaç 2-3 dilim yapmış gibi oluyor di mi. Ya bir de temiz hava daha nir iştah açılıyor Zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…