Bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum sıklıkla.Yemin ederim muzik dinlemeyi ozlemisim ya kendi kendime. Kendimi unuttum resmen. Sıklıkla kulakligi cikarip kontrol ediyorum tabi aglar da duyamazsam diye. Meger onceden ne cok sevdigim seyleri yapmaya vaktim varmis. Simdi en basiti muzik dinlemeye vaktim yokmus.
Biraz kaybolayim muziklerimde sonra yatayim sabah kargalarla birlikte kalkinca pisman olmayayim...
Listeni atabilir misin canim.merak ettim. Sut artirmali nasil oluyor? Benim gecen ayki diyetosyen, yani dun bitti 1 ayim, simdi memeleketteyim diye uzatmadim, süte gore vermemisti bence. Baya azdi menu ama ben ek ogun eklemistim kendimSelam kızlar
Öğle akşam birleşti 15:00
Fırın poşetinde tavuk ayran salata 1 dilim tam buğday ekmeği
18:00 de diyetisyen randevum vardı gittim sonunda. Doğumdan sonra 20 güllükten beri gitmeye çalıştım pandemi filan gidemedim
Öncelikle verdiğim kiloları da çok beğendi çok iyi gitmiş dedi. Metabolizma yaşım 35 çıktı (36 yaşındayım) eşim ile gittik onun da ölçümlerini aldı 40 Yaşında ama metabolizma yaşı 55 çıktı malesef. O da Benimle dikkat edecek inş.
4 ayda 15-16 kilo vereceğiz dedi ( ben 6 yeter bana dedim) sonbahar itibari ile korumaya geçeriz orada da 1-2 kg düşer dedi. Bu diyetisyen benim bir önceki Doğum sonrası da (kaybettiğim bebeğimiz) 3 ayda 81den 68 e indirmişti çok uymamama rağmen. Gebelikte de çok iyi yönlendirdi 6,5 kg ile bitti. Ona inanıyorum ve enerjisi bana iyi geliyor. Bu hafta regl olana kadar şoklayacağız daha az yağ ve karbonhidrat ile sonra biraz daha dengeli olacak dedi. Bakalım inş güzel güzel gider. Süt artırmalı yağ yakmalı bir menü.
autumnn suukaa hadi bakalım Cuma’ya nasıl olacak sonuçlar
Tabi canım gün içinde çekerim listeyiListeni atabilir misin canim.merak ettim. Sut artirmali nasil oluyor? Benim gecen ayki diyetosyen, yani dun bitti 1 ayim, simdi memeleketteyim diye uzatmadim, süte gore vermemisti bence. Baya azdi menu ama ben ek ogun eklemistim kendim
Çok teşekkür ederim, her gün aktif liste paylaşamayabilirim ama kabul ederseniz çok mutlu olurum tabi
Ben su an sacima kina yaktim. Sonucu merakla bekliyorum
Çok doğru. İkisini de kıvamında yapacaksın. Yemezsen kilo veriyorsun üstüne sporyaparsan yağlar kasa dönüyor.Bogazi kismadigin surece sporun hicbir anlami olmuyor deneyimledim biliyorum...
Harikasınız valla. Ben cesaret etmem. Kına yakınca hep istermiş saç. Ne kadar doğru bilmiyorumBen su an sacima kina yaktim. Sonucu merakla bekliyorum
Acaba kaç acaba kaç?Günaydın kızlar. Dün giremedim ne güzel sohbetler olmuş.
Dün sabh hiç bir şey yiyemedim. Temizlikten zaman bulamadım. 2 dilim wasa kraker ekmek dilimi ile bir domates salat, 5 zeytin ile direkt öğlene geçtim.
Arada bir kahve 7 fındık, 3 kayısı, bir avuç kiraz yedim. Akşam 18.30 da da balık ekmek yaptık çok özlemişim balığı.
Bu sabah kayınvalidem yulaf ezmesinden kurabiye yapmış. 3 tane yedim muhteşem olmuş. Geçende yaptığım kurabiyeden daha güzel tarifi yazcam size de.
Öğlen 2 tane közlenmiş yoğurtlu patlıcan yicem.
Ara öğünde yine o kurabiyelere yerim.
Akşam bir kase yoğurt (içine 1 yemek kaşığı pekmez) dondurma gibi oluyor. 1 kepçe sebze çorbası, 1 dilim wasa ekmek yerim inşallah
Yarım saat eliptik günü kapatırım.
Bu sabah tartıldım ama söylemicem şimdi haftaya cumayı beklicem
Valla hep yapamam, zamanim yokHarikasınız valla. Ben cesaret etmem. Kına yakınca hep istermiş saç. Ne kadar doğru bilmiyorum
Acaba kaç acaba kaç?