aaa olur mu öyle şey. Burda utanmak yok. Ben 92yle başlayıp 77lere geldim canım. Sanma ki 80dimAynen bende dün listeye baktım 60 kilo herkes zayıflamak istiyo dedim ben öleyim niye yaşıyorum ki.. Kilomu söylemeye utandım
Bu hafta dikkat edersen hemen giderEvet malesef
Kizlar 2 gundur sunu yapiyorum
Ya yemin ediyorum yasamiyorum suan yorgunluktan bittim ben...
Hiphop tabata flan hikaye oldum ya oldum
ayçekirdeği de ödem attırıyor. annem diyetteyken bir avuç yemeye çalışırdı. bak yazdığın iyi oldu aklıma yeni geliyor. ben de yicem gün içinde yarın alırım aktarcıdan.Kahvaltıdan sonra bir turk kahvesi ve 3 kare bitter yedim. Saat 2de meyve tabagi yaptim. 1 muz, 5 cilek, bir avuc kiraz ve bir tane erik. Yanina da bir avuc cig findik.
4'te 2 top dondurma
6'da aksam yemegi. 3 kasik bulgur pilavi, 1 tabak taze fasulye, ayran, 1 tane kornison tursu
7.30'da 2 avuc aycekirdegi
8'de yuruyuse ciktim bebek arabasıyla. Toplam 5686 adim atmisim cunku gunduz sacima kina yaktigim icin evden disari cikamadim. Hedefimin altinda kaldim malesef
Bu aralar motivasyonum pek yok canım. Zaten emzirmem de bitecek yakında.Gitme nereye gidion. Bende kilo alıyorum surekli bu ara ama bırakırsak daha cok aliriz.
Yuruyusun cok guzel canim daha ne evde yiyomussun oglen yemegini vallahi cok iyi ya sen zaten vereceksin bu kilollari ben yuZde yuz eminim. Cunku bi kere yaotin bi daha yaparainÇok şükür desene.
Menün çok güzelmiş. Benimki de buna yakın. Rahat kilo veriyorum. Oğluş da artık 9.5 aylık oldu o yüzden az daha sıkı yapabiliyorum
Ya eminim daha kolaydır. Kilo vermek zor iş. Çok yıpranıyorsun gerçekten. Arkandan geliyorum. İnşallah birkaç aya bende hedefimde olacağım. Son 10 kaldıben yediklerime çok dikkat ediyorum. Bide haftada minimum 5 gün 1-1.5 saat tempolu yürüyorum. Çok inceldim gerçekten. Ama hala balık etliyim. İşte sıkıntım olmuyor. Öğlen eve geliyorum oğluşu emzirmeye. O yüzden evde yiyorum.
Beni mahvetti vallahi bilmiyorum bugun aksam esim bakarken bebise yine yapicamYaptim bilebana cok daha basit geldi canim baya dinlenme firsati var ben asil tabatada daha cok yoruluyorum efor sarf ediyorum ama bu da guzel bir workout arada yapabilirim. Cogu hareketi chloe ting lower body workout da var.
nerden baktırdın web sitesi falan mı. biz de baktıralım.Kizlar dogum haritama baktirdim. Kilo vermemi vs de sordum. Seneye hazirana kadar ideal kiloma ulasamayacagimi soyledi... yani kilo verirmisim ama hedefim 10 kilo vermekse mesela bunun 5 6 sini verebilirmisim bu tarihten once. Bu yil vucudum cok direncliymis odemliymis. O bile haritamda odemimi gorduzaten genel olarak da kilo almaya ve tutmaya meyilli yapim oldugunu soyledi ki bu bana surpriz degil ezelden beri biliyorum. Kisaca moralimi bozdu. Gunde 1.5 2 saate yakin spor yuruyus yap diyet yap her yolu dene yine bu laflari duy baya soyledikleri cikan astrologlardan birine baktirdim. Tabi yine Allah bilir ben gayreti birakmayacagim...
nerden baktırdın web sitesi falan mı. biz de baktıralım.
Ayy maşallah canım ya darısı bana insallah cok güzel vermişsin.aaa olur mu öyle şey. Burda utanmak yok. Ben 92yle başlayıp 77lere geldim canım. Sanma ki 80dim
Bu hafta dikkat edersen hemen gider
Harikasın canım maşallah sanaA askts senin vesilenle bu sabah kahvaltımı başarılı atlattım çok mutluyum ve çok doydum artık kendime tabak hazırlıyorum böylece kontrol edebiliyorum çok şükür
08:00 jilian michael level 1 (6/10) yapıldı
11:00 bir dilim karpuz, 1 dilim Ezine peyniri, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 adet acı biber, 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı kefir, 1 bardak kiraz sapı çayı, 5 adet kiraz, 7 adet yeşil zeytin, 1 adet kuru incir, 1 adet salatalık
(554 kalori)
Maşallah çok güzel yürümüşsünSabah (kefir içmeyi unuttum)
1 haşlanmış yumurta 2 parmak beyaz peynir domates salatalık biber vb 3 wasa 1 dilim ananas
ara yok hastanede işimiz vardı yanıma ceviz aldım ama yemeye fırsat olmadı
13:00 öğle Madımak yemeği 1,5 bardak ayran çoban salata 1 wasa ara
15:00 Türk kahvesi ceviz
17:00 ara şeftali ve yoğurt
19:00 akşam yeşil mercimek yeşil salata 1 kase yoğurt 1 wasa