Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

A askts senin vesilenle bu sabah kahvaltımı başarılı atlattım çok mutluyum ve çok doydum artık kendime tabak hazırlıyorum böylece kontrol edebiliyorum çok şükür

08:00 jilian michael level 1 (6/10) yapıldı

11:00 bir dilim karpuz, 1 dilim Ezine peyniri, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 adet acı biber, 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı kefir, 1 bardak kiraz sapı çayı, 5 adet kiraz, 7 adet yeşil zeytin, 1 adet kuru incir, 1 adet salatalık

(554 kalori)

Eklentiler

• 2020-06-29-10-55-26-093.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar 2 gundur sunu yapiyorum

Ya yemin ediyorum yasamiyorum suan yorgunluktan bittim ben...
Hiphop tabata flan hikaye oldum ya oldum

Yaptim bile bana cok daha basit geldi canim baya dinlenme firsati var ben asil tabatada daha cok yoruluyorum efor sarf ediyorum ama bu da guzel bir workout arada yapabilirim. Cogu hareketi chloe ting lower body workout da var.

ayçekirdeği de ödem attırıyor. annem diyetteyken bir avuç yemeye çalışırdı. bak yazdığın iyi oldu aklıma yeni geliyor. ben de yicem gün içinde yarın alırım aktarcıdan.

Bugün ki menüm:

Sabah: tahıllı kahvemi içtim. 2 tane wasa ekmek, 1 salatalık, 3 zeytin, 5 parça ceviz, 1 tutam maydanoz

Öğlen: 1 kepçe süzme mercimek, 2 parça fırında tavuk pirzola, 2'şer adet dırın domates ve patates alırım, 1 kase göbek salata

Ara: Türk kahvesi, 1 tane bitter çikolata ile getirecekmiş aşçımız :)

16.00 gibi bir havuç yerim. Ardından 5 tane kuru kayısı. (yanımda getirdim)

Akşam 19.00 gibi annemlerde yicem Tencerede karnıyarık, 1 kase cacık Annem şekerpare almış ama: BEN YEMİYORUM BANA SAKIN GÖSTERME dedim

yarım saat eliptik ile gün biter inşallah.

Yuruyusun cok guzel canim daha ne evde yiyomussun oglen yemegini vallahi cok iyi ya sen zaten vereceksin bu kilollari ben yuZde yuz eminim. Cunku bi kere yaotin bi daha yaparain

Yaptim bile bana cok daha basit geldi canim baya dinlenme firsati var ben asil tabatada daha cok yoruluyorum efor sarf ediyorum ama bu da guzel bir workout arada yapabilirim. Cogu hareketi chloe ting lower body workout da var.
Beni mahvetti vallahi bilmiyorum bugun aksam esim bakarken bebise yine yapicam

Kizlar dogum haritama baktirdim. Kilo vermemi vs de sordum. Seneye hazirana kadar ideal kiloma ulasamayacagimi soyledi... yani kilo verirmisim ama hedefim 10 kilo vermekse mesela bunun 5 6 sini verebilirmisim bu tarihten once. Bu yil vucudum cok direncliymis odemliymis. O bile haritamda odemimi gordu zaten genel olarak da kilo almaya ve tutmaya meyilli yapim oldugunu soyledi ki bu bana surpriz degil ezelden beri biliyorum. Kisaca moralimi bozdu. Gunde 1.5 2 saate yakin spor yuruyus yap diyet yap her yolu dene yine bu laflari duy baya soyledikleri cikan astrologlardan birine baktirdim. Tabi yine Allah bilir ben gayreti birakmayacagim...

nerden baktırdın web sitesi falan mı. biz de baktıralım.

08:00 jilian michael level 1 (6/10) yapıldı

11:00 bir dilim karpuz, 1 dilim Ezine peyniri, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 adet acı biber, 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı kefir, 1 bardak kiraz sapı çayı, 5 adet kiraz, 7 adet yeşil zeytin, 1 adet kuru incir, 1 adet salatalık

(554 kalori)

15:00 1 kase tarhana çorbası (197 kalori)

16:00 2 tabak dolusu yoğurt , 2 adet salatalık (318 kalori)

18:00 fıstık, badem, fındık (78 kalori)

Toplam 1142 kalori

Kahve , çay icebilirim ekstra

Harikasın canım maşallah sana

Sabah;

1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 tatli kasigi bal
Yesil cay

Ogle;

Kuru fasulye
Kepekli pirinc pilavi

Ara;

1 avuc dolusu kabak cekirdegi

Aksam;

Zeytinyagli fasulye
3 catal kiymali makarna

Spor;

30 minute cardio tabata workout
1 saat yuruyus

Sabah (kefir içmeyi unuttum)
1 haşlanmış yumurta 2 parmak beyaz peynir domates salatalık biber vb 3 wasa 1 dilim ananas
ara yok hastanede işimiz vardı yanıma ceviz aldım ama yemeye fırsat olmadı
13:00 öğle Madımak yemeği 1,5 bardak ayran çoban salata 1 wasa ara
15:00 Türk kahvesi ceviz
17:00 ara şeftali ve yoğurt
19:00 akşam yeşil mercimek yeşil salata 1 kase yoğurt 1 wasa

Eklentiler

• 491B27A5-9460-47C4-9D68-73EB46228B1A.png
    224 KB · Görüntüleme: 26
  • D3E459BB-3439-4C2B-9D55-5A1C8867F6CA.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 28
Maşallah çok güzel yürümüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…