Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvaltıdan sonra bir turk kahvesi ve 3 kare bitter yedim. Saat 2de meyve tabagi yaptim. 1 muz, 5 cilek, bir avuc kiraz ve bir tane erik. Yanina da bir avuc cig findik.
4'te 2 top dondurma
6'da aksam yemegi. 3 kasik bulgur pilavi, 1 tabak taze fasulye, ayran, 1 tane kornison tursu
7.30'da 2 avuc aycekirdegi
8'de yuruyuse ciktim bebek arabasıyla. Toplam 5686 adim atmisim cunku gunduz sacima kina yaktigim icin evden disari cikamadim. Hedefimin altinda kaldim malesef

Evet. Onun ki de daha iyiymiş, gözüme kestirmedim değil benim ki bu Eki Görüntüle 2655597 merhaba
Bu normalmiş zaten canım. Diyette bir dilim ekmek şu 25-30 gr olanlardan hesaplanıyor. Bu paketin en ortasındaki 45 gr kadar yani onu 2 dilim gibi düşünebilirsin uçlar küçük zaten. Kalori hesabı yapanlar için böyle hesaplanıyor

Tarçınlı kakaolu süt iç geçiştir canım. İlla yiyeceksen sabah ye tatlıyı gün içinde eritirsin
Kefir içtim kuruyemiş yedim Canım. Hemen kesti çok şükür tatlıyı sabah yemeye çalışıyorum zaten iyi oluyor. Dediğin gibi eriyor
Oyyy afiyet olsun
Liste de liste basimin etini yedin al suukaa hic goresim yok su listeyi.
Hemen bakıyorum.

Listedeki çoğunluk niye 60larda ya? 80 yok maşallah. autumnn canım bizde hemen 6lara inmeliyiz
A askts canım sen kilo mu aldın geçen haftadan beri?
Aynen bende dün listeye baktım 60 kilo herkes zayıflamak istiyo dedim ben öleyim niye yaşıyorum ki.. Kilomu söylemeye utandım

İnsalah çok güzel konuşmussun ümidim yeşerdi yeniden evet insanın yedikçe yiyei geliyor gerçekten önerilerini dikkate Alicam bakalım yarın uygulamaya calisicam çoğunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…