Şu hazır köy ekmeklerin den benim ki. Üstünde yağ oranı falan hep yazıyor.Canım onu yersen bir dilimi üçe bölüp bir dilim ekmek olarak düşüneceksin malesef
Köy ekmeği aldım yağ oranı az diye. Aman Allahım o da çok lezzetli, yedikçe yiyesim geliyor
Şu hazır köy ekmeklerin den benim ki. Üstünde yağ oranı falan hep yazıyor.
Evet. Onun ki de daha iyiymiş, gözüme kestirmedim değilHmm hazirmis beyaz lotusunkinde degil
Evet. Onun ki de daha iyiymiş, gözüme kestirmedim değilbenim ki bu Eki Görüntüle 2655597 merhaba
Bu normalmiş zaten canım. Diyette bir dilim ekmek şu 25-30 gr olanlardan hesaplanıyor. Bu paketin en ortasındaki 45 gr kadar yani onu 2 dilim gibi düşünebilirsin uçlar küçük zaten. Kalori hesabı yapanlar için böyle hesaplanıyorEvet. Onun ki de daha iyiymiş, gözüme kestirmedim değilbenim ki bu Eki Görüntüle 2655597 merhaba
Kefir içtim kuruyemiş yedim Canım. Hemen kesti çok şükürTarçınlı kakaolu süt iç geçiştir canım. İlla yiyeceksen sabah ye tatlıyı gün içinde eritirsin
Oyyy afiyet olsunBence de. Sahsen ben bugun anne evinde yediklerimi yaziyorum. Hazir olun
1 kek
1borek
biraz patates kizartmasi
1d.ekmek
1cay kasigi tereyag bal
1 yumurta
1d.peynir
1kurabiye kahve
5kofte
4kasik princ pilavi
Salata yogurt
Annem hamur isini cok sever de her cesit yapnis masallah.kendisi zayiftir.ben ona cekmemisim
ilk gun diye biraktim ben de.
Hemen bakıyorum.Liste de liste basimin etini yedin alsuukaa hic goresim yok su listeyi.
İnsalah çok güzel konuşmussun ümidim yeşerdi yeniden evet insanın yedikçe yiyei geliyor gerçekten önerilerini dikkate Alicam bakalım yarın uygulamaya calisicam çoğunu inşallahKaloriyi düşürmene gerek yok canım kaliteli besin alırsan dengelersin. Mesela 30-40 tane zeytin neredeyse bir çay bardağı yağı geçiyor demek. Ya da hem ekmek hem ciZleme( bu arada biz de Tekirdağ da böyle deriz İstanbul’da kimse anlamıyor) yerine birini seçsen yeter. Ayça kayanın dediği gibi yedikçe yiyesin yemedikçe yemeyesin gelir. İki gün azıcık protein ağırlıklı ve düşük karbonhidrat ve yağ gitsen senin metabolizma müthiş şaşırır. Yani kahvaltıda yumurta salatası ya da omlet öğünlerde köfte tavuk balık ya da bol sınırsız sebze yemeği arada açıktıkça sütlü kahve ayran gibi. Bunların hepsi bile benim kilo vermemi yavaşlatıyor ama senin bünyenin maşallahı var müthiş kilo vereceksin
Gitme nereye gidion. Bende kilo alıyorum surekli bu ara ama bırakırsak daha cok aliriz.autumnn beni etiketlemişsin canım. Ben artık grubu bırakıyorum. Kendi çapımda takılıcam. Beni hatırladığın için de ayrıca teşekkür ederim. Sağlıcakla kal.