Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kızlar
Sabah 5:00 te kalkıp geri uyuduk 8:00 de
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
1 yk krem peynir
3 zeytin
3 wasa
10 kiraz

Ara 11:30 sade Türk kahvesi 1,5 ceviz 4 badem
Öğle:13:30
Madımak yemeği
Yoğurt çoban salata
1 wasa
Akşam yemeğini de pişirdim yeşil mercimek yemeği

Aralar listede olduğu gibi meyve ve yulaf yoğurt olacak inş
suukaa suukaa listemin fotosunu koydum

Eklentiler

• 3C1D29E1-5636-419D-822A-E609898DAF8C.jpeg
    3C1D29E1-5636-419D-822A-E609898DAF8C.jpeg
    168,9 KB · Görüntüleme: 33
  • B9250745-54F2-4E30-9C76-2E5FC3178BB9.jpeg
    B9250745-54F2-4E30-9C76-2E5FC3178BB9.jpeg
    250,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar nerelerdesiniz 🤩
Mysonismysun Mysonismysun azcık gel de sohbet edelim. Ne yedin ne içtin? Azcık anlat 🤣🤣🤣
😆😆😆Kiz napim valla benim yeme icme bi gun yediysem ertesi gun az yiyorum o sekilde gidiyo dun mesela aksam iskender yedim ama sabah musli yemistim oglen smoothie o sekilde dengelemeye calisiyorum. Ama dengeleme kilo vermekren kesinlikle daha kolay geldi aman aman kilo vermek cok beni yipratmis sporda yapinca bi skinti cikmadi sen neler yapiyosjn ise giderken diyet yapmak zor oluyo mu

Selam kızlar
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
1 yk krem peynir
3 zeytin
3 wasa
10 kiraz

Madımak yemeği
Yoğurt çoban salata
1 wasa

Menü çok güzel. Şu yumurtayı yiyebilsem keşke. Hamileyken bile bıldırcın yumurtası yedim küçücük diye 😔 madımak ne 🙈

Kinanin uzerine boya tutmazmis.
Kınanin icine zeytinyağı ..kiraz sapı çayı, ve siyah çay soğumuş birde şeker attim rengi parlak ve harika oldu sadece saçımın arkalarını fazla görmemişim oralara boyanmadi benim bir dahakine eşime boyaticam birde ilk gün sabunla yıkamayınca kinadaki vitaminler saça geçiyormuş haberiniz olsun

Menü çok güzel. Şu yumurtayı yiyebilsem keşke. Hamileyken bile bıldırcın yumurtası yedim küçücük diye 😔 madımak ne 🙈
Ben de yumurta yiyemiyordum bu hamilelikte canım çekti yemeye başladım( kızıma hamile kalana kadar da et yemiyordum onun sayesinde. 10 sene önce et yemeye başladım)
Madımak bir ot canım Sivas taraflarında çok ablamın kayınvalidesi sağolsun bana da göndermiş. Arada değişik sebze arıyor insan.

Kınanin icine zeytinyağı ..kiraz sapı çayı, ve siyah çay soğumuş birde şeker attim rengi parlak ve harika oldu sadece saçımın arkalarını fazla görmemişim oralara boyanmadi benim bir dahakine eşime boyaticam birde ilk gün sabunla yıkamayınca kinadaki vitaminler saça geçiyormuş haberiniz olsun
Canim ne kadar beklettin sacinda. Benim 3,5 saat oldu

Valla hep yapamam, zamanim yok 🤣 boyle aksama kadar bekleyecegim. Neyse ki sokaga cikma yasagi var 😂
Çok şükür desene. 🤣🤣🤣
Selam kızlar
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
1 yk krem peynir
3 zeytin
3 wasa
10 kiraz

Madımak yemeği
Yoğurt çoban salata
1 wasa

Menün çok güzelmiş. Benimki de buna yakın. Rahat kilo veriyorum. Oğluş da artık 9.5 aylık oldu o yüzden az daha sıkı yapabiliyorum 😍
😆😆😆Kiz napim valla benim yeme icme bi gun yediysem ertesi gun az yiyorum o sekilde gidiyo dun mesela aksam iskender yedim ama sabah musli yemistim oglen smoothie o sekilde dengelemeye calisiyorum. Ama dengeleme kilo vermekren kesinlikle daha kolay geldi aman aman kilo vermek cok beni yipratmis sporda yapinca bi skinti cikmadi sen neler yapiyosjn ise giderken diyet yapmak zor oluyo mu
Ya eminim daha kolaydır. Kilo vermek zor iş. Çok yıpranıyorsun gerçekten. Arkandan geliyorum. İnşallah birkaç aya bende hedefimde olacağım. Son 10 kaldı 😍 ben yediklerime çok dikkat ediyorum. Bide haftada minimum 5 gün 1-1.5 saat tempolu yürüyorum. Çok inceldim gerçekten. Ama hala balık etliyim. İşte sıkıntım olmuyor. Öğlen eve geliyorum oğluşu emzirmeye. O yüzden evde yiyorum. 😍😍

Sabah zeytin peynir salatalik menemen ekmek kiraz receli yedim

Oglen iki tane ev yapimi acma bir tane de kurabiye cay koy zeytin peyniri

Aksama da zikkimin kökünü yesem yeridir ama tövbe yarabbi bezelye tarhana yiyecegim:KK52:

Sabah sporlarimi yaptim ac karnina yine. Bu yemeyle gidersem bu haft kilo milo veremem ben ya:işsiz: 61 olmam lazim gelecek hafta da 60 :KK70: ilk hedefim 60ti

Ya kızlar bugün ne yediklerimi yazmicam ortalama 1700 kalori kilom arttı resmen azalmayı bırak moralim bozuk..iştahım çok açık napicam ben ya .. kahvaltıda cozutuyorum :KK43: ne yapsam ne etsem bilmiyorum neyse yarın ola hayrola bırakmak yok

Sabah zeytin peynir salatalik menemen ekmek kiraz receli yedim

Oglen iki tane ev yapimi acma bir tane de kurabiye cay koy zeytin peyniri

Aksama da zikkimin kökünü yesem yeridir ama tövbe yarabbi bezelye tarhana yiyecegim:KK52:

Sabah sporlarimi yaptim ac karnina yine. Bu yemeyle gidersem bu haft kilo milo veremem ben ya:işsiz: 61 olmam lazim gelecek hafta da 60 :KK70: ilk hedefim 60ti
Acaba aç karna spor yapinca çok mu acikiyoruz benim hep böyle menulerim ama artık kilom azalmıyor bir çare bulmam lazım bu istahima

Ben bugun de başlayamadım diyete.. Malum pazar bugun eşim evde pazar kahvaltısı börekli simitli kızartmalı oldu kızartma yemedim ama yine de fazla kaçırdım. Ara öğün olarak bi top dondurma yedim öğlen yemegi yemedim kahvaltı geç oldugu için şimdi de bir Türk kahvesi içtim yanında iki parça bitter çikolata. Aksama da iskender yapcam ama kendime az ekmekli bol etli yaparım

Ben de yumurta yiyemiyordum bu hamilelikte canım çekti yemeye başladım( kızıma hamile kalana kadar da et yemiyordum onun sayesinde. 10 sene önce et yemeye başladım)
Madımak bir ot canım Sivas taraflarında çok ablamın kayınvalidesi sağolsun bana da göndermiş. Arada değişik sebze arıyor insan.
Bayılırım madımağaa 😍 Hem çiğ yemesine hem yemeğine çok lezzetli olur. Afiyet olsun

Maalesef benim de bugun diyet gitti cunku evde degildim evde olmayinca ne diyet ne spor bunu oturtmam lazim :KK43: yine de yazacagim. Bazilari gibi yazmamazlik yapmayacagim 😅

Sabah;

1.5 dilim ekmek
1 tatli kasigi sekersiz fistik ezmesi
1 dilim peynir
1 mini domates
Yesil cay

Ogle;

1 kase yayla corbasi

Ara;

Cevizli un helvasi 3 4 catal kadar 🙄

Aksam;

Firinda 2 kofte ve patlican
3 kasik pirinc pilavi

Spor yapamadim ama gun icinde hep aktiftim.

X