Ben su an sacima kina yaktim. Sonucu merakla bekliyorum
Menü çok güzel. Şu yumurtayı yiyebilsem keşke. Hamileyken bile bıldırcın yumurtası yedim küçücük diyeSelam kızlar
Sabah 5:00 te kalkıp geri uyuduk 8:00 de
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
1 yk krem peynir
3 zeytin
3 wasa
10 kiraz
Ara 11:30 sade Türk kahvesi 1,5 ceviz 4 badem
Öğle:13:30
Madımak yemeği
Yoğurt çoban salata
1 wasa
Akşam yemeğini de pişirdim yeşil mercimek yemeği
Aralar listede olduğu gibi meyve ve yulaf yoğurt olacak inş
suukaa listemin fotosunu koydum
Ben hic boyamiyorum canim.Kinanin uzerine boya tutmazmis.
Kınanin icine zeytinyağı ..kiraz sapı çayı, ve siyah çay soğumuş birde şeker attim rengi parlak ve harika oldu sadece saçımın arkalarını fazla görmemişim oralara boyanmadi benim bir dahakine eşime boyaticam birde ilk gün sabunla yıkamayınca kinadaki vitaminler saça geçiyormuş haberiniz olsunKinanin uzerine boya tutmazmis.
Ben de yumurta yiyemiyordum bu hamilelikte canım çekti yemeye başladım( kızıma hamile kalana kadar da et yemiyordum onun sayesinde. 10 sene önce et yemeye başladım)Menü çok güzel. Şu yumurtayı yiyebilsem keşke. Hamileyken bile bıldırcın yumurtası yedim küçücük diyemadımak ne
Canim ne kadar beklettin sacinda. Benim 3,5 saat olduKınanin icine zeytinyağı ..kiraz sapı çayı, ve siyah çay soğumuş birde şeker attim rengi parlak ve harika oldu sadece saçımın arkalarını fazla görmemişim oralara boyanmadi benim bir dahakine eşime boyaticam birde ilk gün sabunla yıkamayınca kinadaki vitaminler saça geçiyormuş haberiniz olsun
Çok şükür desene.Valla hep yapamam, zamanim yokboyle aksama kadar bekleyecegim. Neyse ki sokaga cikma yasagi var
Menün çok güzelmiş. Benimki de buna yakın. Rahat kilo veriyorum. Oğluş da artık 9.5 aylık oldu o yüzden az daha sıkı yapabiliyorumSelam kızlar
Sabah 5:00 te kalkıp geri uyuduk 8:00 de
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
1 yk krem peynir
3 zeytin
3 wasa
10 kiraz
Ara 11:30 sade Türk kahvesi 1,5 ceviz 4 badem
Öğle:13:30
Madımak yemeği
Yoğurt çoban salata
1 wasa
Akşam yemeğini de pişirdim yeşil mercimek yemeği
Aralar listede olduğu gibi meyve ve yulaf yoğurt olacak inş
suukaa listemin fotosunu koydum
Ya eminim daha kolaydır. Kilo vermek zor iş. Çok yıpranıyorsun gerçekten. Arkandan geliyorum. İnşallah birkaç aya bende hedefimde olacağım. Son 10 kaldıKiz napim valla benim yeme icme bi gun yediysem ertesi gun az yiyorum o sekilde gidiyo dun mesela aksam iskender yedim ama sabah musli yemistim oglen smoothie o sekilde dengelemeye calisiyorum. Ama dengeleme kilo vermekren kesinlikle daha kolay geldi aman aman kilo vermek cok beni yipratmis sporda yapinca bi skinti cikmadi sen neler yapiyosjn ise giderken diyet yapmak zor oluyo mu
Ben gece öyle yattım yastigima alt serme seysinden serdim... Yani 10 saat durdu yaklaşıkCanim ne kadar beklettin sacinda. Benim 3,5 saat oldu
Ben 12de surdum, daha 5,5 saat oldu ama acayip bunaldim. Her an yıkayabilirimBen gece öyle yattım yastigima alt serme seysinden serdim... Yani 10 saat durdu yaklaşık
Bende 4 saat sonra yıkamak için kendimi zor tuttum kafam ağırlaştı birde streç çok sikmisim zorla uyudum sabrettimBen 12de surdum, daha 5,5 saat oldu ama acayip bunaldim. Her an yıkayabilirim
Acaba aç karna spor yapinca çok mu acikiyoruz benim hep böyle menulerim ama artık kilom azalmıyor bir çare bulmam lazım bu istahimaSabah zeytin peynir salatalik menemen ekmek kiraz receli yedim
Oglen iki tane ev yapimi acma bir tane de kurabiye cay koy zeytin peyniri
Aksama da zikkimin kökünü yesem yeridir ama tövbe yarabbi bezelye tarhana yiyecegim
Sabah sporlarimi yaptim ac karnina yine. Bu yemeyle gidersem bu haft kilo milo veremem ben ya61 olmam lazim gelecek hafta da 60 ilk hedefim 60ti
Bayılırım madımağaaBen de yumurta yiyemiyordum bu hamilelikte canım çekti yemeye başladım( kızıma hamile kalana kadar da et yemiyordum onun sayesinde. 10 sene önce et yemeye başladım)
Madımak bir ot canım Sivas taraflarında çok ablamın kayınvalidesi sağolsun bana da göndermiş. Arada değişik sebze arıyor insan.
Ya kızlar bugün ne yediklerimi yazmicam ortalama 1700 kalori kilom arttı resmen azalmayı bırak moralim bozuk..iştahım çok açık napicam ben ya .. kahvaltıda cozutuyorumne yapsam ne etsem bilmiyorum neyse yarın ola hayrola bırakmak yok