Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Arkadas bende aranıza katılmak istiyorum. 7 ay 10 günlük bebegim var kaç aydır diyete başlıyorum üçbes gün sonra bırakıyorum belki burası biraz motive eder de bırakmam diye düşünüyorum

Hosgeldin insallah istedigin kilolara inersin. Cuma tarti gunumuz. Her gun de menu ve sporlarimizi yaziyoruz.

Senin menune ozellikle bakiyorum, parali ya ondan daha cok merak ediyorum😁, bana gore o kadar az ki yediklerin. Yine de boyle gram gram veriyorsan gercekten zor. Allahtan sporu falan seviyo gibisin. Iradelisin. Ben boyle az yesem 1 ayda tamam olurum heralde. Ama ben de halacocuksun halacocuksun gibiyim. Yedigim zaman cok yiyorum. Bazen de yiyesim olmuyo

Artik siz de az cok anladiniz benim bunyemi ve cektigim zorlugu. Cidden su icse yariyor denilenlerdenim. Ben heralde aclik grevi falan yapmam gerekiyor kilo vermem icin. Vucudum sanki her besini kalorili algiliyor. Sporu seviyorum sevmesine de diyet+spor bende yine tam islemiyor. Bu grupta en cok spor yapanlardanimdir. Tabatayi hep yapiyordum burada cogu kisi yapamadi onu. Ben simdi uzerine farkli videolar ve yuruyus falan da ekledim. Bilmiyorum ya cok sıkıldım. Insan artik net adimlar da gormek istiyor 200 gramla olacak is degil.

Artik siz de az cok anladiniz benim bunyemi ve cektigim zorlugu. Cidden su icse yariyor denilenlerdenim. Ben heralde aclik grevi falan yapmam gerekiyor kilo vermem icin. Vucudum sanki her besini kalorili algiliyor. Sporu seviyorum sevmesine de diyet+spor bende yine tam islemiyor. Bu grupta en cok spor yapanlardanimdir. Tabatayi hep yapiyordum burada cogu kisi yapamadi onu. Ben simdi uzerine farkli videolar ve yuruyus falan da ekledim. Bilmiyorum ya cok sıkıldım. Insan artik net adimlar da gormek istiyor 200 gramla olacak is degil.
Öyle söyleme bak bende hayran kaldım azmine az az olsada verince insan 1 sene sonunda geldiği noktaya inanamiyor lütfen hiç bırakma ama şunu soyleyim bu paralı menü bitince vücudunu şaşırtmayı deneyebilirsin ...risk ama bu ...mesela bir arkadaş vardır geçen yıllarda haftanın 6 günü aşırı az yiyordu ama her gün yürüyüş yapıyor ...haftanın 1 günü sadece belli saat aralığında ne isterse yiyordu pizza çikolata vs canı ne çektiyse ...bundan mi kaynaklı bilmem vücudu hep kilo vermeye devam etti hiç direnmedi...

07:00 jilian michael level 1 (4/10)

10:00 bir kase kiraz

11:00 kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 43 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peynir, 3 tatlı kaşığı çilek reçeli, zeyti yagli domates soslu biber (4 YK)
(877 kalori)

14:00 mozaik pasta ( 265 kalori)

17:00 yarım kase kiraz, yarım kase patates yemeği, bir kase ot yemeği, yarım kase yoğurt çorbası (toplam gün boyu alinan kalori :1501 kalori)

Selam kızlar
Öğle akşam birleşti 15:00
Fırın poşetinde tavuk ayran salata 1 dilim tam buğday ekmeği
18:00 de diyetisyen randevum vardı gittim sonunda. Doğumdan sonra 20 güllükten beri gitmeye çalıştım pandemi filan gidemedim
Öncelikle verdiğim kiloları da çok beğendi çok iyi gitmiş dedi. Metabolizma yaşım 35 çıktı (36 yaşındayım) eşim ile gittik onun da ölçümlerini aldı 40 Yaşında ama metabolizma yaşı 55 çıktı malesef. O da Benimle dikkat edecek inş.
4 ayda 15-16 kilo vereceğiz dedi ( ben 6 yeter bana dedim) sonbahar itibari ile korumaya geçeriz orada da 1-2 kg düşer dedi. Bu diyetisyen benim bir önceki Doğum sonrası da (kaybettiğim bebeğimiz) 3 ayda 81den 68 e indirmişti çok uymamama rağmen. Gebelikte de çok iyi yönlendirdi 6,5 kg ile bitti. Ona inanıyorum ve enerjisi bana iyi geliyor. Bu hafta regl olana kadar şoklayacağız daha az yağ ve karbonhidrat ile sonra biraz daha dengeli olacak dedi. Bakalım inş güzel güzel gider. Süt artırmalı yağ yakmalı bir menü.

autumnn autumnn suukaa suukaa hadi bakalım Cuma’ya nasıl olacak sonuçlar

Ben de varım bu hafta. Akşam diyetisyene gideceğim inş. Bomba gibi geliyorum. Regl e 10 gün var kendime 10 günlük hedef koydum
Hadi yarışalım 😍
Selam kızlar
Öğle akşam birleşti 15:00
Fırın poşetinde tavuk ayran salata 1 dilim tam buğday ekmeği
18:00 de diyetisyen randevum vardı gittim sonunda. Doğumdan sonra 20 güllükten beri gitmeye çalıştım pandemi filan gidemedim
Öncelikle verdiğim kiloları da çok beğendi çok iyi gitmiş dedi. Metabolizma yaşım 35 çıktı (36 yaşındayım) eşim ile gittik onun da ölçümlerini aldı 40 Yaşında ama metabolizma yaşı 55 çıktı malesef. O da Benimle dikkat edecek inş.
4 ayda 15-16 kilo vereceğiz dedi ( ben 6 yeter bana dedim) sonbahar itibari ile korumaya geçeriz orada da 1-2 kg düşer dedi. Bu diyetisyen benim bir önceki Doğum sonrası da (kaybettiğim bebeğimiz) 3 ayda 81den 68 e indirmişti çok uymamama rağmen. Gebelikte de çok iyi yönlendirdi 6,5 kg ile bitti. Ona inanıyorum ve enerjisi bana iyi geliyor. Bu hafta regl olana kadar şoklayacağız daha az yağ ve karbonhidrat ile sonra biraz daha dengeli olacak dedi. Bakalım inş güzel güzel gider. Süt artırmalı yağ yakmalı bir menü.

autumnn autumnn suukaa suukaa hadi bakalım Cuma’ya nasıl olacak sonuçlar
Diyetisyenle enerjinin tutması çok önemli ya. Benimki de çok iyi. Maşallah 🧿 bende az daha vereyim gideceğim inşallah. Yarışa hep varım. Şimdi önümde autumnn autumnn E Eminosa ve sen A askts varsın. Diğer arkadaşlar hedefimin altında 🤣🤣🤣🤣

Menüm
9.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado

10.30
Yarım top dondurma

13.00
6 yk kısır
Kornişon turşusu

18.00
1 fırında alabalık
Fırın patates
2 yk fırında tahin helvası

21.30
Filtre kahve

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Yemin ederim muzik dinlemeyi ozlemisim ya kendi kendime. Kendimi unuttum resmen. Sıklıkla kulakligi cikarip kontrol ediyorum tabi aglar da duyamazsam diye. Meger onceden ne cok sevdigim seyleri yapmaya vaktim varmis. Simdi en basiti muzik dinlemeye vaktim yokmus.

Biraz kaybolayim muziklerimde sonra yatayim sabah kargalarla birlikte kalkinca pisman olmayayim... 🎶🎶

X