Her hafta artis gormeyeyim az bile olsa eksi goreyim kendimi karda sayacagim
Ben de varım bu hafta. Akşam diyetisyene gideceğim inş. Bomba gibi geliyorum. Regl e 10 gün var kendime 10 günlük hedef koydumGünaydın kızlar ☀☀☀☀
Süper bir eksiyle uyandım. Ödemlerim gidiyor şükür. Ne reglmiş arkadaş!
autumnn canım kapışmaya var mısın yine?
Elimin altında tartimin olmasini ozledim. Diyet yapanlara surekli tartılmayın diyorlar ama aksine beni motive ediyor. Dun tartilamadim. Bugun de yasak var, çıkamıyorum, ne alemdeyim merak ediyorum
Bence almalisin. Oy birligiyle kabul ederizGrubun girisine tarti alacagim artik
Anladim yani sen ya asiri yiyosun ya cok cok az yiyosun.cunku bazen bakiyorum neredeyse hicbi sey yememissin ya da anormal bi menun var yeme acisindanBenim konum var hep çok yiyen biriyim zaten mesela az yesem baya kilo gider biliyorum...ama ödem gidiyor onu soyleyim sana ..sporla yağ gidiyorsa ucundan bilmem ..boğazımı kisamadigim için spora yüklendim ama yavaş yavaş kısmaya çalışıyorum
Malesef öyle düzene oturtmaya çalışıyorum çalışırken mesela iş arkadaslarim bazıları çok yiyorsun derlerdi bazılarıda fotosentez yaparak mi yaşıyorsun hiç bir şey yemiyorsun derdi ...canım ne isterse onu yapıyorum ..ama düzenli olsa güzel olurAnladim yani sen ya asiri yiyosun ya cok cok az yiyosun.cunku bazen bakiyorum neredeyse hicbi sey yememissin ya da anormal bi menun var yeme acisindan
Bime geliyo fakirin tartisi arada 4 yildir kullaniyorumElimin altında tartimin olmasini ozledim. Diyet yapanlara surekli tartılmayın diyorlar ama aksine beni motive ediyor. Dun tartilamadim. Bugun de yasak var, çıkamıyorum, ne alemdeyim merak ediyorum
GecistiremediSabah 10.30da bir yumurtali kozlenmis patlican, 5 zeytin, 2 parca peynir, 1 dilim cok tahilli ekmek, 1 ck tereyagi ve recel.
Arada 2 kare bitter ve turk kahvesi
Simdi de 5 cilek, yarim muz, 5 findik, 5 badem ustune tarcin ekledim. Ogleni boyle geciştireceğim
Senin menune ozellikle bakiyorum, parali ya ondan daha cok merak ediyorumGunaydin herkese. Canim yarisalim tamam ama ben senin gibi kilo veremeyecegim onu biliyorum vucudum cok direncli ama insallah veririm.
Cok faydasi oluyor. Sureklilik sagliyor. Herkesi okuyunca biraz olsun dikkat ediyor insan.Arkadas bende aranıza katılmak istiyorum. 7 ay 10 günlük bebegim var kaç aydır diyete başlıyorum üçbes gün sonra bırakıyorum belki burası biraz motive eder de bırakmam diye düşünüyorum
Ay inşallah ya bi türlü adam akıllı diyet yapamadım hep bırakıyorum aslında geçmişte 20 kilo vermişliğim var ama şimdi olmuyo dayanamıyorum bir de bebek olunca cok yoruluyorum yoruldukca da yiyorum gibi emzirdikçe de canım tatlı istiyo ama insallah bu sefer abur bucur tatlı hamur işi bırakıyorum kararlıyımCok faydasi oluyor. Sureklilik sagliyor. Herkesi okuyunca biraz olsun dikkat ediyor insan.
O durum bende de var. Emzirince cok acikiyorum. Hamur isi ve tatliyi az miktarda tuketmeye karar verdim. Ama aksam 20 gibi yeme icme işini bitirip ertesi sabah 10.30-11.00 gibi kahvaltimi yapiyorum. Aradaki 14 saat aclik kilo vermeye yardimci oluyor. Bir de gunluk en az 10000 adim hedefi koydum kendime. Beyaz ekmegi biraktim. Tatil bitince yine 21 gun sekersiz diyeti yapmayı planliyorum. Süreklilik cok onemli. Ben bazen ipin ucunu kaciriyorum, o kadar emek cope gidiyorAy inşallah ya bi türlü adam akıllı diyet yapamadım hep bırakıyorum aslında geçmişte 20 kilo vermişliğim var ama şimdi olmuyo dayanamıyorum bir de bebek olunca cok yoruluyorum yoruldukca da yiyorum gibi emzirdikçe de canım tatlı istiyo ama insallah bu sefer abur bucur tatlı hamur işi bırakıyorum kararlıyım