Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Anladim yani sen ya asiri yiyosun ya cok cok az yiyosun.cunku bazen bakiyorum neredeyse hicbi sey yememissin ya da anormal bi menun var yeme acisindan

Anladim yani sen ya asiri yiyosun ya cok cok az yiyosun.cunku bazen bakiyorum neredeyse hicbi sey yememissin ya da anormal bi menun var yeme acisindan
Malesef öyle düzene oturtmaya çalışıyorum çalışırken mesela iş arkadaslarim bazıları çok yiyorsun derlerdi bazılarıda fotosentez yaparak mi yaşıyorsun hiç bir şey yemiyorsun derdi ...canım ne isterse onu yapıyorum ..ama düzenli olsa güzel olur

Sabah 10.30da bir yumurtali kozlenmis patlican, 5 zeytin, 2 parca peynir, 1 dilim cok tahilli ekmek, 1 ck tereyagi ve recel.
Arada 2 kare bitter ve turk kahvesi
Simdi de 5 cilek, yarim muz, 5 findik, 5 badem ustune tarcin ekledim. Ogleni boyle geciştireceğim

Eklentiler

• 20200627_132203.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 17
Tam niyetleniyorum ilk adetimi oldum.Zaten o devasa şişkinligin baska sebebi olamazdi.Sanki bi ikiz daha doguracak gibiydim o yizden tartilmiyorum ama sabahtan beri. 2 dilim cavdar ekmegi,3 ince dilim tulum peyniri,domates salatalik ve yumurta yedim.1 saat oncede 1 bardak yarim yagli süt ve 2 dilim cavdarli etimek.

Gecistiremedi
2de 2 tane biber dolmasi yedim. Simdi de bir tane haslanmis misir yiyorum.

Gunaydin herkese. Canim yarisalim tamam ama ben senin gibi kilo veremeyecegim onu biliyorum vucudum cok direncli ama insallah veririm.
Senin menune ozellikle bakiyorum, parali ya ondan daha cok merak ediyorum, bana gore o kadar az ki yediklerin. Yine de boyle gram gram veriyorsan gercekten zor. Allahtan sporu falan seviyo gibisin. Iradelisin. Ben boyle az yesem 1 ayda tamam olurum heralde. Ama ben de halacocuksun gibiyim. Yedigim zaman cok yiyorum. Bazen de yiyesim olmuyo

Arkadas bende aranıza katılmak istiyorum. 7 ay 10 günlük bebegim var kaç aydır diyete başlıyorum üçbes gün sonra bırakıyorum belki burası biraz motive eder de bırakmam diye düşünüyorum
Cok faydasi oluyor. Sureklilik sagliyor. Herkesi okuyunca biraz olsun dikkat ediyor insan.

Cok faydasi oluyor. Sureklilik sagliyor. Herkesi okuyunca biraz olsun dikkat ediyor insan.
Ay inşallah ya bi türlü adam akıllı diyet yapamadım hep bırakıyorum aslında geçmişte 20 kilo vermişliğim var ama şimdi olmuyo dayanamıyorum bir de bebek olunca cok yoruluyorum yoruldukca da yiyorum gibi emzirdikçe de canım tatlı istiyo ama insallah bu sefer abur bucur tatlı hamur işi bırakıyorum kararlıyım

O durum bende de var. Emzirince cok acikiyorum. Hamur isi ve tatliyi az miktarda tuketmeye karar verdim. Ama aksam 20 gibi yeme icme işini bitirip ertesi sabah 10.30-11.00 gibi kahvaltimi yapiyorum. Aradaki 14 saat aclik kilo vermeye yardimci oluyor. Bir de gunluk en az 10000 adim hedefi koydum kendime. Beyaz ekmegi biraktim. Tatil bitince yine 21 gun sekersiz diyeti yapmayı planliyorum. Süreklilik cok onemli. Ben bazen ipin ucunu kaciriyorum, o kadar emek cope gidiyor

Sabah kahvaltida sayamadigim kadar cok ekmek recel yag falan yedim

Az önce bulgur pilavi taze fasulye salata cacik yedim.

Arada kavun karpuz bitter cikolata

Hic yürüyüş yok henuz ama hava serinlesin 2 saat gecsin ben vıınn yuruyuse 2 saat yurusem yine yakamam bunlari

2 haftalik chole ting karin egzersizlerini duzgun yapmadim ona ragmen 1 cm belden 1 cm karindan incelmisim. Ama regl üstü cok siskinligim var karnim midem pıt disari doğru duruyor bir umut belki 2 cm incelmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…