- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
4-5 zeytin olmasin45 zeytin tansiyonu zıplatmıyor mu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 zeytin olmasin45 zeytin tansiyonu zıplatmıyor mu ya
08:00: jilian michael level 1 (2/10)
12:00: 4 kare bitter çikolata, yarım köy ekmeğinde tost, 1 buçuk dilim köy ekmeği, 45 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 5 tatlı kaşığı çilek reçeli, tereyağlı yumurta ( 1355 kalori yuhh diyorum kendime ama yine çok acıktım dışarı çıktık hep aynı oluyor ama inşallah 1500 kaloriyi asmamaya calisicam en azından akşama sadece yoğurt karpuz ve kiraz yerim )
17:00: bir kase kiraz, bir adet şeftali, 1 adet kayısı, 1 kase süt
(306 kalori)
Toplam:1661 kalori
Kalori ölçmek iyi oldu yoksa birde akşam yemeği yerdim meyve harici.. 1500 geçmemek ti çabam yine ucundan yakaladım çok şükür diyelim
Canım ben jillian ı bulamadım YouTube silmiş. Paylaşman mümkün müGeçen cuma 69.8
Bu cuma 67.9
Kayıp: 1.9
Haftaya hedefim : 66.9 kg inşallah
Bu sabah kahvaltıda tam 1355 kalori aldım kendimi durdurmak adına artık yediklerimi kalori hesaplicam 1500 kaloriyi toplamda aşmamak hedefim olacak inşallah bu gün yine dışarı çıktım ve ben çok acıktım ondan ekmeğe yüklendim malesef ...
Jilian michael 30 days programina başladım ...2/10 dayım level 1
Canım ben jillian ı bulamadım YouTube silmiş. Paylaşman mümkün mü
Ben jillian 1 i yaptım 2. Yi 2 gün yapabildim canım. Birinci bile 10 günde çok güzel sıkılaştırdı önceki gebeliğimden sonra.Iyi ki indirmisim zamaninda pc de var benim ama jillian baya zordur onu yapacagina tabatayi da yaparsin bence.
Şimdi sessizce kilo bildirimi yapıp ağlamaya gideyim. Doğum günü Benim neyime? Börek benim neyime?
75,6 artı 2 kg diyorum.
Cok istiyorum eski halime donmek.Baslayalim.bakalim.Hosgeldin canim. Baslamak istersen ve inanirsan yapabilirsin ancak.
Cok istiyorum eski halime donmek.Baslayalim.bakalim.
Canım ben jillian ı bulamadım YouTube silmiş. Paylaşman mümkün mü
Hemde çok üstündeyim vücut hala hamile gibi duruyorbu menülerle kilo vermen muhteşem. demek ki fazlalılığın var kapasitenin üstündesin hala, ondan bence maşallah böyle devam.
Sevdiğim zeytin bitince yemem büyük ihtimal :) bu gidişler çabuk bitecek :)45 zeytin kac sise zeytine tekabul ediyor
Tuzlu değil daha çok limonlu bir zeytin .45 zeytin tansiyonu zıplatmıyor mu ya
Sevdiğim zeytin bitince yemem büyük ihtimal :) bu gidişler çabuk bitecek :)
Bence sen bizimle dalga gecen bi eksi sozluk yazari falansin ben artik boyle dusunmeye basladim08:00: jilian michael level 1 (2/10)
12:00: 4 kare bitter çikolata, yarım köy ekmeğinde tost, 1 buçuk dilim köy ekmeği, 45 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 5 tatlı kaşığı çilek reçeli, tereyağlı yumurta ( 1355 kalori yuhh diyorum kendime ama yine çok acıktım dışarı çıktık hep aynı oluyor ama inşallah 1500 kaloriyi asmamaya calisicam en azından akşama sadece yoğurt karpuz ve kiraz yerim )
17:00: bir kase kiraz, bir adet şeftali, 1 adet kayısı, 1 kase süt
(306 kalori)
Toplam:1661 kalori
Kalori ölçmek iyi oldu yoksa birde akşam yemeği yerdim meyve harici.. 1500 geçmemek ti çabam yine ucundan yakaladım çok şükür diyelim
Valla sıklıkla bende öyle düşünüyorumBence sen bizimle dalga gecen bi eksi sozluk yazari falansin ben artik boyle dusunmeye basladim