Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

7 kilo guzel verilebilir cok da uzun olmayan bir surede kesinlikle 🤩 boyun kac?

Bu arada cumalari tarti gunumuz ayriyetten her gun de menulerimizi ve sporlarimizi yaziyoruz.
Boyum 1.59 kaçırmadan menüleri yazmaya çalışacağım 😊

Günaydın kızlar.

Geçen hafta 59.0 dım. bu hafta da 59.400 (+400) eklemişim. Ama benim kapasite belli oldu 59 - 60 arası dolancam. hamile kalmadan önce 58dim yine böyleydim napalım iyi bence :) 36 beden kumaş pantolonda giriyorum içine. kotlarım 28 beden boyfrend kesim yüksek bel hep. 27 beden denemek lazım ama hepsi yeni olduüu için hiç alasım da yok. Beden takıntım olmadı hiç zaten. hastaneden çıkarken annemin 42 beden kıyafetleriyle çıkmıştım hey gidi günler :)

Bu sabah 2 galeta çubuk, tahıllı kahve, 1 litre su içtim. başka birşey yemedim.

Öğln 14.00: Aşçımız büyük rahatsız gelemedi. dışarıdan tüm ofise ızgarada çizburger söyleyecekler şu ekmeyi simsiyah olanlar varya. (300 kalori burger, yanında bir avuç kadar da patates yerim 200 kalori de o içecek içmiyorum zaten) etti 500 kalori. :olamaz:

Ara öğün sade Türk kahvesi, 5 fındık, 3 ceviz yerim

Akşam 19.00 3 dilim wasa biberli gevrek kraker ekmeği (80 kalori), 1 bardak kefir (100 kalori) akşamı maalesef böyle kapatıcam öğlen yiyeceğim burger yüzünden

yarım saat eliptik bisiklet, yarım saat pilates yaparım inşallah

62.3 le geldim. gecen haftaya gore +300😊 biliyordum bu hafta boyle olacagini. E malum ne baklavam kaldi yenmedik ne kekim, kurabiyem. Bu aksam annemlerin yanina gidiyorum insallah. Orada her sene 2kg.alirim😀 bu sene onu almasam yeter. Diyetisyen beden olcumleri istiyodu. Simdi olctum bu ay gobek cevremden tam 7cm.gitmis🤗benim yontemim kesinlikle 2 ana ogun demek ki. 3ana ogunle kilo veremiyorum.

Bu a

temmuz 6 da başlıyorum az kaldı . 4 buçuk aylık olmuş oluyor . Mutlu kadın= mutlu aile kesinlikle
Hayırlı olsun inşallah. İlk birkaç gün zor geçiyor ama merak etme her şeyi yoluna koyarsın. Naçizane tavsiyem gün içinde bir kere görüntülü konuşun.

Geçen cuma 69.8

Bu cuma 67.9

Kayıp: 1.9

Haftaya hedefim : 66.9 kg inşallah

Bu sabah kahvaltıda tam 1355 kalori aldım kendimi durdurmak adına artık yediklerimi kalori hesaplicam 1500 kaloriyi toplamda aşmamak hedefim olacak inşallah bu gün yine dışarı çıktım ve ben çok acıktım ondan ekmeğe yüklendim malesef ...

Jilian michael 30 days programina başladım ...2/10 dayım level 1

Geçen cuma 69.8

Bu cuma 67.9

Kayıp: 1.9

Haftaya hedefim : 66.9 kg inşallah

Bu sabah kahvaltıda tam 1355 kalori aldım kendimi durdurmak adına artık yediklerimi kalori hesaplicam 1500 kaloriyi toplamda aşmamak hedefim olacak inşallah bu gün yine dışarı çıktım ve ben çok acıktım ondan ekmeğe yüklendim malesef ...

Jilian michael 30 days programina başladım ...2/10 dayım level 1

Yine icerigini merak ettigimiz kahvalti 🤩

E sen kalori alimini kahvaltida bitirmissin resmen gun icinde napican 🤪

O degil de bu yemeye kilo veriyorsun ya her an nazarim degebilir 😅

X