- 20 Ocak 2008
- 15.103
- 31.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla burdayım tüm kalbimle
Bende muhtesem kahvalti yaptim sayiyorum
4 dilim yumurtali ekmek
4 dilim hashasli
Peynir zeytin
2 dilim krem peynirli balli ekmek
La bildigin haftalik ekmegimi yemişim burda ben.
Diyetisyene gene gittim. Ne illet bi sey yemeden duramiom..
Tilkinin donup dolasacagi yer ve ilk baslangictan +5 kilo fazlasiyla....Yerin dibine girmek istiyorum.Memlekete geldim.Annem,babam,arkadaslarim inanamadi ilkcdefa boyle kilolu gorduler beni.Napicam?NErden baslicam hic bilmiyorum
Yine icerigini merak ettigimiz kahvalti
E sen kalori alimini kahvaltida bitirmissin resmen gun icinde napican
O degil de bu yemeye kilo veriyorsun ya her an nazarim degebilir
Ama vücudum yağ kaplar diye korkuyorum sağlıklı beslenmem lazım çok yesem bile ama karbonhidrata yukleniyorum malesef zaten karnım tıka basa dolu artık yememeliyim
Sayinca cok oldu demi yaffKilobu olcmedin mi? 10 dilim ekmek mi yedin
Sayinca cok oldu demi yaff
bu menülerle kilo vermen muhteşem. demek ki fazlalılığın var kapasitenin üstündesin hala, ondan bence maşallah böyle devam.Geçen cuma 69.8
Bu cuma 67.9
Kayıp: 1.9
Haftaya hedefim : 66.9 kg inşallah
Bu sabah kahvaltıda tam 1355 kalori aldım kendimi durdurmak adına artık yediklerimi kalori hesaplicam 1500 kaloriyi toplamda aşmamak hedefim olacak inşallah bu gün yine dışarı çıktım ve ben çok acıktım ondan ekmeğe yüklendim malesef ...
Jilian michael 30 days programina başladım ...2/10 dayım level 1
45 zeytin tansiyonu zıplatmıyor mu ya08:00: jilian michael level 1 (2/10)
12:00: 4 kare bitter çikolata, yarım köy ekmeğinde tost, 1 buçuk dilim köy ekmeği, 45 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 5 tatlı kaşığı çilek reçeli, tereyağlı yumurta ( 1355 kalori yuhh diyorum kendime ama yine çok acıktım dışarı çıktık hep aynı oluyor ama inşallah 1500 kaloriyi asmamaya calisicam en azından akşama sadece yoğurt karpuz ve kiraz yerim )
17:00: bir kase kiraz, bir adet şeftali, 1 adet kayısı, 1 kase süt
(306 kalori)
Toplam:1661 kalori
Kalori ölçmek iyi oldu yoksa birde akşam yemeği yerdim meyve harici.. 1500 geçmemek ti çabam yine ucundan yakaladım çok şükür diyelim
Benim rekorum 30 siyah zeytindi. Sen beni de gecmissin08:00: jilian michael level 1 (2/10)
12:00: 4 kare bitter çikolata, yarım köy ekmeğinde tost, 1 buçuk dilim köy ekmeği, 45 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 5 tatlı kaşığı çilek reçeli, tereyağlı yumurta ( 1355 kalori yuhh diyorum kendime ama yine çok acıktım dışarı çıktık hep aynı oluyor ama inşallah 1500 kaloriyi asmamaya calisicam en azından akşama sadece yoğurt karpuz ve kiraz yerim )
17:00: bir kase kiraz, bir adet şeftali, 1 adet kayısı, 1 kase süt
(306 kalori)
Toplam:1661 kalori
Kalori ölçmek iyi oldu yoksa birde akşam yemeği yerdim meyve harici.. 1500 geçmemek ti çabam yine ucundan yakaladım çok şükür diyelim