Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canin cokniyi rusunup karar vermem lazim butun bunlariİlk oğlumda 6.5 aylıkken ikincide 6 aylıkken işe başladım. İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor şükür. İlk iş günüm çok zordu. Ama sonrası harika geçti. Sabahtan bakıcıya plan bırakıyordum. Hangi saatte ne yapması gerektiğini yazıyordum. O da bana geri dönüş olarak hangi saatte ne yaptıklarını yazıyordu. Kakasına kadar. O yüzden çok memnundum. Bide kameram vardı evde. İşteyken açıp bakıyordum. Şimdi düzenimiz oturdu. Daha rahatım. Planımız kameramız yok. Hangi saatte uyuyacağını evden çıkmadan söylerim halleder. Çok şükür. maşallah. Demem o ki o zaman olunca işlerin hepsini yoluna koyuyorsun. Annelik çalışsan da çalışmasan da hep bir vicdan muhasebesi değil mi zaten. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran. Çünkü sen mutluysan çocuğun ve eşin mutlu olur. Ben çalışırken mutluyum. Evde yapamam
Sabah kahvaltımı çok kuvvetli yaptım ama akşam yemeğimi en geç 17 de yapicam ve çok az yicem inşallah ....
Bu arada karnım gitse belim incelse harika olur totom az büyük kalsin
Sabah ebru sallinin süper karın videosunun ilk 16 dk sini yapabildim oda yarım yamalak pilates ipim annemde kalmış dışarı çıkınca almam gerek...birde sabah Leslie 3 mil yaptım artık Leslie 3 mil ardından yapabildiğim kadar pilates, herşey bu göbek gitsin diye :)
ÇOk güzel demişsin annelik çalışsan da çalışmasan da hep vicdan muhasebesi bugün hep 6 da işe başlıcam düşüncesi vardı bu yazını okuyunca kendimi saha iyi hissettim .İlk oğlumda 6.5 aylıkken ikincide 6 aylıkken işe başladım. İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor şükür. İlk iş günüm çok zordu. Ama sonrası harika geçti. Sabahtan bakıcıya plan bırakıyordum. Hangi saatte ne yapması gerektiğini yazıyordum. O da bana geri dönüş olarak hangi saatte ne yaptıklarını yazıyordu. Kakasına kadar. O yüzden çok memnundum. Bide kameram vardı evde. İşteyken açıp bakıyordum. Şimdi düzenimiz oturdu. Daha rahatım. Planımız kameramız yok. Hangi saatte uyuyacağını evden çıkmadan söylerim halleder. Çşükür. maşallah. Demem o ki o zaman olunca işlerin hepsini yoluna koyuyorsun. Annelik çalışsan da çalışmasan da hep bir vicdan muhasebesi değil mi zaten. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran. Çünkü sen mutluysan çocuğun ve eşin mutlu olur. Ben çalışırken mutluyum. Evde yapamam
Ben de vermemişim gibi hissediyorum bakalım sonuç ne olacak.Gunaydin yarin cuma maalesef bu hafta kilo verdigimi hissetmiyorum ama insallah almam da. Bakalim haftaya daha cok insallah.
Ben de bu hissettiklerini ilk çocuğumda hissettim işe başlamak istemiyor hep kızımşa olmak istiyordum ama mecbur başladım.ilk günler zor geçti sonra rahattı . Şimdi ilkine göre daha rahatım .Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisik
08:00 Leslie 3 mil yapıldı, ebru şallı süper karın videosu ilk 16 dk si yapıldı.
1 YK sirke, bir incir, 1 kayısı , yarım şeftali
12:30 kahvaltı: 2 buçuk dilim kızarmış köy ekmeği 27 adet yeşil zeytin, 3 tatlı kaşığı çilek reçeli, 2 tatlı kaşığı sürmelik çikolata, 1 dilim Ezine peyniri, 1 bardak kiraz sapı çayı
18:00 akşam yemeği: 2 köfte, bir kase yoğurt, 25 adet küçük yaprak sarması , bir lokmalık albeni , kiraz sapı çayı
Tarti yarin ama ben bugun tartildim soyliyem mi kilomu çünkü tarti almadin bana autumnn
Ay bi regl oldum ödemden kilom hiç değişmiyor. Yarını merakla bekliyorum.Sen gecmissindir benim vucudum bu hafta direndi.
sen yaparsın merak etme. Sadece annelik iç sesini dinle. Hep Çocuğunla kalmalısın Diyen dış sesleri kapat. Kendini dinle. Nasıl mutlu olacaksın ona bak.Evet canin cokniyi rusunup karar vermem lazim butun bunlari
Kendini iyi hissetmene sevindim. Vicdan azabı çekersek mutsuz oluruz ailemizde mutsuz olur. Bazen bazı şeyleri sırf kendimizi düşünerek yapmalıyız. Mutlu kadın=mutlu aileÇOk güzel demişsin annelik çalışsan da çalışmasan da hep vicdan muhasebesi bugün hep 6 da işe başlıcam düşüncesi vardı bu yazını okuyunca kendimi saha iyi hissettim .
Ay bi regl oldum ödemden kilom hiç değişmiyor. Yarını merakla bekliyorum.
sen yaparsın merak etme. Sadece annelik iç sesini dinle. Hep Çocuğunla kalmalısın Diyen dış sesleri kapat. Kendini dinle. Nasıl mutlu olacaksın ona bak.
Kendini iyi hissetmene sevindim. Vicdan azabı çekersek mutsuz oluruz ailemizde mutsuz olur. Bazen bazı şeyleri sırf kendimizi düşünerek yapmalıyız. Mutlu kadın=mutlu aile
6 aylıkken mi başlayacaksın?
Tartida vermesen de baya incelmissindir eminim. Ben de bu hafta aldim kesin. Ama bu hafta dinlenecektim zaten. Alsam da onemli degil.yola devamSabah;
Yulafli omlet
4 siyah 4 yesil zeytin
Yarim salatalik
2 ceri domates
Misket peynir
Ogle;
Patlican corbasi
Borulce salatasi
Ara;
3 top dondurma
Aksam;
Lazanya
Mor lahanali yogurt
Spor;
Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout
1 saat acik alanda tempolu yuruyus
Bunca spora diyete ragmen bu hafta kilo veremedim sanirim
Verdim verdim ama düne kadar aynıydımVermedin mi bugune kadar cumadan beri?