Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah;

Granola
Yesil cay

Ogle;

Firin cupra
Peynirli roka salatasi

Ara;

Sutlu irmik tatlisi
1 anjelika erik

Aksam;

Pazi yemegi (yarisini yedim)
Patlicanli bulgur pilavi
Suzme yogurt
Dunden kalan 1 grissini ve dip sos

Spor;

Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout

Sağol canım benim.

08:00 Leslie 3 mil yapıldı

11:00 kahvaltı: 1 peynirli poğaça, 15 yeşil zeytin, 1 salatalık, tereyağlı kaşarlı yumurta, 2 tatlı kaşığı çilekli reçel

14:00 1 tabak kiraz, 3 adet erik

17:00 2 tabak yoğurt çorbası, 1 kase karpuz, 25 adet sarma

Ben bugun kahvaltidan sonra ne yemedim ki
1 turk kahvesi ictim.
13.00de bir kase kiraz, 5 badem, 5 findik
Deniz kenarinda 1 domatesle birlikte 1 dilim kadar ekmek, bir lokma simit ve acma, yarim haslanmis misir, 2 tane minik pişi, 1 tane salatalik( oglen yemegi yemeyince boyle ivir zivir cok yedim)
Akşam yemegini 20.30da anca yiyebildim. Kucuk surekli agladi. Yarim kase yayla corbasi, 1 tabak yesil mercimek salatasi.
Spor, tum gun oraya buraya surekli yurudum ve yarim saat kadar yuzdum. Aksam 8-9 arasi da yuruyus yapacaktim ama hayaller hayatlar iste. Çocuklu olunca plan yapmak pek sonuc vermiyor malesef

Canım öyle düşünme. Emin ol tüm gün çocukla olmak da o kadar sağlıklı bir şey değil. Ben tüm gün çocuklarla ilgilenince çok yoruluyorum ve sadece bakımları yerinde olsun yeter diyorum. Ama şu an işteyken kafa dağıtıp akşam çocuklarımla sarılma öpüşme etkinlik... gayet verimli geçiyor
Benimde en büyük zaafım hamur işi. Ama onu da unuturuz yavaş yavaş. Artık kafaya koydum 6lar gelmeden bana rahat yok

Menüm
9.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Avokado

12.00
2 yk kısır
2 yaprak sarma
Maş fasülye salatası
2 dilim yulaf unundan kabak havuç mücver fırında

13.30
Ev yapımı küçük Browni

18.00
3 yk kurufasülye
1 kase yoğurtlu cevizli kabak sote

3 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş

Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisik

Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisik
İlk oğlumda 6.5 aylıkken ikincide 6 aylıkken işe başladım. İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor şükür. İlk iş günüm çok zordu. Ama sonrası harika geçti. Sabahtan bakıcıya plan bırakıyordum. Hangi saatte ne yapması gerektiğini yazıyordum. O da bana geri dönüş olarak hangi saatte ne yaptıklarını yazıyordu. Kakasına kadar. O yüzden çok memnundum. Bide kameram vardı evde. İşteyken açıp bakıyordum. Şimdi düzenimiz oturdu. Daha rahatım. Planımız kameramız yok. Hangi saatte uyuyacağını evden çıkmadan söylerim halleder. Çok şükür. maşallah. Demem o ki o zaman olunca işlerin hepsini yoluna koyuyorsun. Annelik çalışsan da çalışmasan da hep bir vicdan muhasebesi değil mi zaten. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran. Çünkü sen mutluysan çocuğun ve eşin mutlu olur. Ben çalışırken mutluyum. Evde yapamam

Ben de kızımda 40 günlükken işe başladım maddi olarak sıkıntıdaydık. Hem de kızım bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Çok zor olmuştu. İlk 3 ay süt izni filan geç gidiyordum erken geliyordum bir gün de boştu. Ama sonra normal mesaiye döndüm. MEB genel müdürlükteydim Pendik’ten Cağaloğlu’na gidiyordum servis bile Maltepe’den başlıyordu. 6:30 da çıkıyordum 19:30 da eve geliyordum. O yüzden bu sefer tam zamanlı anne olacağım dedim. Hem maddi olarak çok rahatız hem de bir şeyler eksik olsun çocuğuma ben bakayım modundayım

ben de ev kredimiz olduğu için çalışmam gerekti. 3 aylık kayınvalideme bıraktım. aynı şekilde günlük sayfa sayfa program yapıyordum kayınvalideme allah razı olsun birini aksatmadı. istediğim saatte uyuttu. istediğim saatte dışarı çıkardı. mama saatlerini bile aksatmadı çok şükür. ben de o 3 ay evde kendimi hep hapiste hissettim. çalışmadan duramayanlardanım aynı şekilde.

Günaydın kızlar yarına az kaldı :)

Bu sabah 09.00 tahıllı kahvemi içtim. 1 adet kıbrıs gevreği, 1 salatalık, 2 çeri domates, 1 kk süzme peynir, 3 zeytin, 2 ceviz

14.00 bir kepçe tavuksuyu çorbası, 1 porsiyon zeytinyağlı bamya, 1 kase kaşık salata

16.00 gibi bir Türk kahvesi, yanında 3 tane kuru kayısı

19.00 ızgara yarım tavuk göğsü (sossuz baharatsız sade)

eşim tavuk diyetinde şu anda günün 2 öğünü sadece tavuk göğsü yiyor. bir hafta olacak yarın ve 1 haftada 2 kilo verdi adam daha yarını var bunun :) ağır spor da yapıyor evde aletlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…