Sağol canım benim.agacsizkoalaa gecmis olsun canim.
10.30da kahvaltimi yaptim. Bir domates, 1 salatalik, 1 dilim peynir, 5 yesil, 5 siyah zeytin, 1,5 dilim cok tahilli ekmek, 2 haslanmis yumurtadan yumurta salatasi, 1 cay kasigi kadar tereyagi ve cilek receli.
Hic aliskanligim yoktu. Zorunlu yapiyordumKahvalti yapmiyor musun canim?
Canım öyle düşünme. Emin ol tüm gün çocukla olmak da o kadar sağlıklı bir şey değil. Ben tüm gün çocuklarla ilgilenince çok yoruluyorum ve sadece bakımları yerinde olsun yeter diyorum. Ama şu an işteyken kafa dağıtıp akşam çocuklarımla sarılma öpüşme etkinlik... gayet verimli geçiyorKesinlikle gercekten hic kolay degil ama her dakika o kadar degerliki bide ben cocugum olsun asiri istedim. İse basladigimda mizmizlanarak gidicem biliyorum kendi huyumu acaba nasil.iyi mi diye diye karsimdakini de taciz edicem.her dakika arayarak. Bu gynleri de bir daha geri gelmicek aksam posam cikmis bi sekilde ona yeterince verimli olamicagimi biliyorum. Ama is ortami da insani gelistiriyo yeniliyo onu da biliyorum. annem sen bosuna mi unv okudun diyor o bi yamdan.. Sorular sorular kafamda
Benimde en büyük zaafım hamur işi. Ama onu da unuturuz yavaş yavaş. Artık kafaya koydum 6lar gelmeden bana rahat yokCanım hamileyken şeker midemi bulandırdı 36 hafta tatlı şeker hatta şekeri yüksek meyve bile yemedim lohusayken bile. Vücut unutmamış demekki saldırasım geliyor tutuyorum kendimi.2 tur şekersiz yaptım son aylarda birini 19. Gün diğerini 10. Gün bozdum. Zaten sorun şekerden çok hamur işi bende malesef. Şimdi tekrar başlayacağım ay başında şekersize inş.
Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisikCanım öyle düşünme. Emin ol tüm gün çocukla olmak da o kadar sağlıklı bir şey değil. Ben tüm gün çocuklarla ilgilenince çok yoruluyorum ve sadece bakımları yerinde olsun yeter diyorum. Ama şu an işteyken kafa dağıtıp akşam çocuklarımla sarılma öpüşme etkinlik... gayet verimli geçiyor
Benimde en büyük zaafım hamur işi. Ama onu da unuturuz yavaş yavaş. Artık kafaya koydum 6lar gelmeden bana rahat yok
İlk oğlumda 6.5 aylıkken ikincide 6 aylıkken işe başladım. İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor şükür. İlk iş günüm çok zordu. Ama sonrası harika geçti. Sabahtan bakıcıya plan bırakıyordum. Hangi saatte ne yapması gerektiğini yazıyordum. O da bana geri dönüş olarak hangi saatte ne yaptıklarını yazıyordu. Kakasına kadar. O yüzden çok memnundum. Bide kameram vardı evde. İşteyken açıp bakıyordum. Şimdi düzenimiz oturdu. Daha rahatım. Planımız kameramız yok. Hangi saatte uyuyacağını evden çıkmadan söylerim halleder. Çok şükür.Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisik
ben de ev kredimiz olduğu için çalışmam gerekti. 3 aylık kayınvalideme bıraktım. aynı şekilde günlük sayfa sayfa program yapıyordum kayınvalideme allah razı olsun birini aksatmadı. istediğim saatte uyuttu. istediğim saatte dışarı çıkardı. mama saatlerini bile aksatmadı çok şükür. ben de o 3 ay evde kendimi hep hapiste hissettim. çalışmadan duramayanlardanım aynı şekilde.İlk oğlumda 6.5 aylıkken ikincide 6 aylıkken işe başladım. İlk oğlumun bakıcısı hala devam ediyor şükür. İlk iş günüm çok zordu. Ama sonrası harika geçti. Sabahtan bakıcıya plan bırakıyordum. Hangi saatte ne yapması gerektiğini yazıyordum. O da bana geri dönüş olarak hangi saatte ne yaptıklarını yazıyordu. Kakasına kadar. O yüzden çok memnundum. Bide kameram vardı evde. İşteyken açıp bakıyordum. Şimdi düzenimiz oturdu. Daha rahatım. Planımız kameramız yok. Hangi saatte uyuyacağını evden çıkmadan söylerim halleder. Çok şükür.maşallah. Demem o ki o zaman olunca işlerin hepsini yoluna koyuyorsun. Annelik çalışsan da çalışmasan da hep bir vicdan muhasebesi değil mi zaten. O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran. Çünkü sen mutluysan çocuğun ve eşin mutlu olur. Ben çalışırken mutluyum. Evde yapamam
Yarına gelsin sonuçlarGunaydin yarin cumamaalesef bu hafta kilo verdigimi hissetmiyorum ama insallah almam da. Bakalim haftaya daha cok insallah.
Yarına gelsin sonuçlar