ne diyelim bir kerede bişey olmaz ya. yedikten sonra hemen spor hereketleri yap en azından bir kısmı vücuda işlemeden gitmiş olur. ben oğlumun doğumgününde pastayı yedim hemen bisiklete çıktım :) annem çok komiksin dedi güldü bile bana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyelim bir kerede bişey olmaz ya. yedikten sonra hemen spor hereketleri yap en azından bir kısmı vücuda işlemeden gitmiş olur. ben oğlumun doğumgününde pastayı yedim hemen bisiklete çıktım :) annem çok komiksin dedi güldü bile bana :)
Merhaba 2019 Eylül ayında doğum yaptım bende gruba katılmak istiyorum :)
HoşbuldukHosgeldin aramiza. Istedigin kiloya ulasirsin umarim.
Hoşbulduk
Ne yapmam gerekiyor acaba :)
Tamamdır öğle yemeği itibari ile başlayayım o zamanCumalari tarti gunumuz. Her gun de menulerimizi sporlarimizi paylasiyoruz
Tamamdır öğle yemeği itibari ile başlayayım o zaman
Canım hamileyken şeker midemi bulandırdı 36 hafta tatlı şeker hatta şekeri yüksek meyve bile yemedim lohusayken bile. Vücut unutmamış demekki saldırasım geliyor tutuyorum kendimi.2 tur şekersiz yaptım son aylarda birini 19. Gün diğerini 10. Gün bozdum. Zaten sorun şekerden çok hamur işi bende malesef. Şimdi tekrar başlayacağım ay başında şekersize inş.Amannnn sakın haaa. Vücudumuzu şekerden arındırıyoruz. Benim vücuduma nadiren şeker giriyor artık 16 gün oldu şükür artık canım istemiyor. Yersem keyfine ve oğluma süt olsun diye yiyorum. Ve onu da yakıyorum
Yaaa içim eridi maşallah. Kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmişBugün ki menüm;
Sabah 09.00 aç karna kahve 15 dk sonra 1 dilim etimek, 2 tane tel peynir, 1 çeri domates, 1 salatalık
14.00 1 kepçe şehriye çorbası, İzmir köfte (2 tane köfte, 2 tane patates alırım) 1 dolu kase gavurdağı salata
16.00 1 sade Türk kahvesi, 1 tablet bitter çikolata eşliğinde içerim. 1 tane de üzerine missss gibi havuç
Akşam eve gidince eşimle cevizli kuru üzümlü yulaf ezmesi yoğurtlu
30 dk eliptik (150 kalori yakmış olurum yine) duşumu aldıktan sonra da oğlumla biraz kitap çalışması yaparız.
Anne hadi bisikete bin müzik açcam ben de dans etcem diyerek beni her akşam spora kendisi davet ediyor :) bir de bana dün akşam anne sen çok güzesin ben seni beyeniyooom dedi. eşimle aramızdaki konuşmalara denk geldiği için sporu neden yaptığımı anlıyor artık :) yavrum benim.
Kunefenin unutulma imkank war mi sorarim sizeCanım hamileyken şeker midemi bulandırdı 36 hafta tatlı şeker hatta şekeri yüksek meyve bile yemedim lohusayken bile. Vücut unutmamış demekki saldırasım geliyor tutuyorum kendimi.2 tur şekersiz yaptım son aylarda birini 19. Gün diğerini 10. Gün bozdum. Zaten sorun şekerden çok hamur işi bende malesef. Şimdi tekrar başlayacağım ay başında şekersize inş.
Kunefenin unutulma imkank war mi sorarim size
yengeç burcu işte. iltifat etmesini sever. çok detaycıdır. 4 yaşında şu anda ama çok önceden beri böyledir oğlum :) bir o kadar alıngan mıymıy herşeye çabuk küsen biri :) kendime evde giymek için mor lile renklerle bluzlar almıştım onları bile ilk kez giydiğimde tepkisi: aaaaaaaaaa anne ben seni beğendim çok güzel omuşşunYaaa içim eridi maşallah. Kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmiş
( söylemesi ayıp geçen eşim de baya farketmiş dedi detay incelemesinde ☺)
Yaa bende kunefeden ziyade su icine dolgu yapilan lokmalar varya bu kadar kalitesiz bi tatli ama asiri seviyorum evet daha fazla diyet grubunda bunlari yazardam aforoz edilicem ben en iyisi gideyimKunefe munefe ayip oluyor ama
Yaa bende kunefeden ziyade su icine dolgu yapilan lokmalar varya bu kadar kalitesiz bi tatli ama asiri seviyorum evet daha fazla diyet grubunda bunlari yazardam aforoz edilicem ben en iyisi gideyim
aksam yemegim 1.5 tabak nohut oldu. canim.cok tatli istedigi icin 3 tane hurma yedim. arada da maalesef 5 6 tane cips kacamagim.oldu. yarin regl olcam o yuzden galiba bugun durduramiyorum kendimiKahvaltimi 10.30 da yaptim
3 kepce kadar kabakli mercimek corbasi.
1 dilim ekmek
2 zeytin
dereotu maydanoz
Ara ogun olarak 3 gibi muz ve 1 tk tahin yiyecegim..
Aksamda en gec 18.00 da
1 tabak nohut yemegi ve
1 kase dolusu gavurdag salatasi (burda gorunce canim cekti)
Baklav... Bakla cok saglikli bi yemegimizdir. SaygilarYaz yaz icinde kalmasin baska yazmak istedigin tatli turu kaldi mi
Baklav... Bakla cok saglikli bi yemegimizdir. Saygilar